Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H δολοφονία είναι η ακραία μορφή λογοκρισίας.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Τι κάνω τώρα;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #95356 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 6:47μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας,είμαι καινούριος εδώ,είμαι 14 και από το καλοκαίρι έχω κολλήσει με ένα κορίτσι από την γειτονιά μου.Κάναμε πολύ καλή παρέα άλλα τώρα δεν μιλάμε επειδή της είπαν ο,τι μου αρέσει.Είχα μιλήσει με μια άλλη φίλη από την γειτονία και αυτή μου είπε ο,τι εμένα γουστάρει.Άλλα συνήθως λέει ψέματα και δεν ξέρω τι να κάνω.Και αυτή μου είπε πως με θέλει από Facebook(όχι αυτή που έχω φάει κόλλημα η φίλης της).Της είπα ο,τι δεν νιώθω τίποτα για αυτήν.Λέτε να μου λέει ψέματα.Επίσης(τώρα για αυτή που έχω φάει κόλλημα) όταν είχε τελειώσει το σχολείο είχα πάει μια εκδρομή(τον Ιούνιο)και όταν γύρισα μιλούσαμε με τα παιδιά από την γειτονία για μένα και με ρώτησε πια γουστάρω και της είπα μια άλλη που μου άρεσε στο δημοτικό καλά έκανα;το ο,τι με ρώτησε σημαίνει τίποτα;Όπως είπα και πάνω της είπανε ο,τι την γουστάρω στα τέλη του καλοκαιριού και από τότε δεν έχουμε πει ούτε καλήμερα.Δεν της έχω ζητήσει κινητό κλπ,Facebook δεν έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω....Βοήθεια παρακαλώ!!!!Απαντήστε!!Θέλω να της μιλήσω άλλα δεν μπορώ φοβάμαι πως θα αντιδράσει.Την αγαπάω!Απαντήστε πλς!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95357 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 6:49μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Το είχα ξαναγράψει άλλα με πιο λίγα στοιχεία..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #95430 από Me lene στις 28 Φεβρουαρίου 2012, 3:25μμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

Χμμμ..πιαστην μολις την δεις..και αφου μενει στην γειτονια σου να σε ετοιμος στο παραθυρο να κατεβεις να την μιλησεις.. :ΡΡ

θα την πεις να πατε για ενα καφε να μιλησετε γτ θες να της πεις κατι..να την αφησεις μ το ανχος τι θες να της πεις ωστε να ερθει ;)
μονο μια συμβουλη μην της πεις οτι την αγαπας..γτ θα ξενερωσει αυτα μετα απο κανα 2-3-4-5 μηνες γτ η αγαπη δυσκολα ερχετε ... αυτο που υπερισχιει ειναι ο ερωτας ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95483 από rockfour στις 29 Φεβρουαρίου 2012, 7:06μμ

rockfour

Εικονίδιο
Και γω 14 είμαι και κορίτσι και επειδη ξέρω σου λέω πως ο χαρακτήρας της είναι πουτανε οπότε και να είσαι μαζί της θα ψαχνεσαι και μαυτη και με τις ηλιθιες φίλες της υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95538 από άσχετος στις 01 Μαρτίου 2012, 3:02μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας.Είναι καλό κορίτσι.Ίσα ίσα για τον χαρακτήρα της την γουστάρω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login