Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε ζητάνε από το χωριό σου. Θέλουν τον τρελό τους πίσω.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν Ξέρω να φιλάω γλωσσόφιλο!!!ΗELP ME!!!

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64873 από christi R1 στις 15 Αυγούστου 2010, 1:56μμ

christi R1

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2010
απλα χαλαρωσε...δοκιμασε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67192 από marakilove στις 17 Οκτωβρίου 2010, 6:14μμ

marakilove

Εικονίδιο
μέλος από: 17/10/2010
mhn kaneis mlks uparxun k alloi tropoi na tn kaneis n zhlepsei
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67435 από stella_28 στις 26 Οκτωβρίου 2010, 12:31πμ

stella_28

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2010
κοιτα..το γλωσσοφιλο δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο..απλα επδ δν το εχεις δοκιμασει σου φενετε τοσο σπουδαιο. εγω προσωπικα τη πρωτη φορα που φιλιθικα γλωσοφιλο δν ηξερα πος γινεται και το αγορι μ μου το εμαθε γτ ηξερε πος δν ξερω να φιλαω. και ετσι κι αλλιος σου βγενει απο μονο του..αρα γλωσοφιλο ξερουμε ολοι αρκει καπιος να μας διξει τη σωστη τεχνικη.!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67465 από ντινακι στις 27 Οκτωβρίου 2010, 9:59πμ

ντινακι

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2010
ειναι πραγματικα υπεροχο συναισθημα....Δεν υπαρχει καποια τεχνικη για να σου δωσω,απλα ακολουθησε το ενστικτο σου και ολα θα γινουν.Τωρα οτι το κανεις για να ζηλεψει καποιος αλλος πραγματικα ειναι ανοητο....Το καλυτερο ειναι το πρωτο σου γλωσσοφιλο να ειναι με καποιον που αγαπας και οχι να το κανεις για ενα απλο καπριτσιο που θα κανει αυτον που πραγματικα θες να ζηλεψει...Αυτα απο εμενα(και αν το κανεις,μην ξεχασεις να κλεισεις τα ματια,,,βοηθαει) ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75380 από giorgos95 στις 12 Απριλίου 2011, 3:16μμ

giorgos95

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2010
Εγώ προσωπικά το πρώτο φιλί το έδωσα στα 14 και με άτομο πιο έμπειρο από μένα.Μετά την όλη σκηνή μου είπε ότι ήταν το καλύτερο φιλί που είχε δώσει ποτέ και παραξενεύτηκε πάρα πολύ που ήμουν τόσο καλός από την πρώτη φορά.Τα πράγματα είναι απλά,αν ξέρεις τι κάνεις και είσαι αποφασισμένος,όλο θα βγει από μόνο του.Απλά προσπάθησε να έχεις μία καθαρή εικόνα των πραγμάτων όσο αφοράς τις κινήσεις σου.Αυτό που κάνς αρκετά καλά εγώ και φαίνεται να τρελαίνει την κοπέλα μου είνα τη στιγμη που ενώνονται οι γλώσσες μας να την γυρνάω γύρω από την κορυφή της δικής της.Επίσης δοκίμασε όταν τελειώνει το φιλί να προχωράς ελαφρά πιο κάτω και να φιλάς τον λαιμό,λίγο πιο κάτω απο το αυτί,τρομερά αισθησιακό!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75875 από AnonimUSsS στις 23 Απριλίου 2011, 12:40μμ

AnonimUSsS

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2011
Agp mou dn einai tpt..k gw prin kana xrono elega..dn 3erw na filaw k etci k telika hr9e xwric kan na to perimenw hremice..k tin wra pu 9a ton filac 9a cu vgei..Coolare..Dont worry,be happpy!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login