Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Web 2.0, καλάθι της νοικοκυράς, Μολώχ της ασφάλτου, φιλανθρωπία εταιρειών. Ισοδύναμα ανύπαρκτα πράματα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πεος και τρίχες

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64853 από aggelosss5 στις 13 Αυγούστου 2010, 5:17μμ

aggelosss5

μέλος από: 13/8/2010
Γεια σας ειμαι καινουριος αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Πριν δυο μερες ξυριστικα με ξυραφακι.Μετα ομως μου εβγαλε σπυρικια κοκκινα.Θα ηθελα να ξερω αν αυτο ειναι κατι κακο η θα περασει

Ευχαριστ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64861 από VeTeRaNoS στις 14 Αυγούστου 2010, 9:01πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Έγραψε:(aggelosss5@13 Αυγούστου 2010)
Γεια σας ειμαι καινουριος αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Πριν δυο μερες ξυριστικα με ξυραφακι.Μετα ομως μου εβγαλε σπυρικια κοκκινα.Θα ηθελα να ξερω αν αυτο ειναι κατι κακο η θα περασει

Ευχαριστ

Έχω βγάλει και εγώ κόκκινα σπυράκια στο σημείο.Ένας απλός ερεθισμός είναι δεν είναι τίποτα.Πήγαινε σε κάποιο φαρμακείο να σου δώσουν μια αλοιφή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65040 από hristosss στις 21 Αυγούστου 2010, 2:42πμ

hristosss

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2010
εγω ειμαι 16 ξυρίζομαι απο κάτω κανονικά δεν με νοιάζει για τους γονείς μου και με ξυραφάκι και στα @@ και δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα πάλι καλά
το μόνο να πάρετε καλές μηχανές ξυρισματος
γιατι μια φορα που αναγκάστηκα να πάρω μιας χρήσης κόπηκα πιο πάνω απο το πέος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65174 από Tralala στις 24 Αυγούστου 2010, 10:18μμ

Tralala

μέλος από: 24/8/2010
Καλησπερα εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.
Σκεφτομαι να ξυρισω ολη την περιοχη αλλα και πισω στον πισινο μου γιατι εχω αρκετες τριχες πιστευω για 16χρονο.
Πισω στον κωλο μου δεν εχω ματια επομενως πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω την ιδια αποτελεσματικοτητα και χωρις κανενα προβλημα με το ξυρισμα?Παλι με ξυραφι θα πρεπει να το δουλεψω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65177 από VeTeRaNoS στις 25 Αυγούστου 2010, 12:12πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Έγραψε:(Tralala@24 Αυγούστου 2010)
Καλησπερα εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.
Σκεφτομαι να ξυρισω ολη την περιοχη αλλα και πισω στον πισινο μου γιατι εχω αρκετες τριχες πιστευω για 16χρονο.
Πισω στον κωλο μου δεν εχω ματια επομενως πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω την ιδια αποτελεσματικοτητα και χωρις κανενα προβλημα με το ξυρισμα?Παλι με ξυραφι θα πρεπει να το δουλεψω?

Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια.Όσο να είναι κάτι βλέπεις.Και να μην βλέπεις χρησιμοποίησε την αφή σου.Είτε με ένα ψαλιδάκι είτε με ένα ξυράφι άρχισε να ξυρίζεις.Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65251 από Kasavas στις 26 Αυγούστου 2010, 3:46πμ

Kasavas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/8/2010
8a sou elega ta @@ na mn ta epixiriseis :P
giati na se doun?se vlepoun gimno?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login