Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 00:52 @Sex
παντως ασκησεις ή αλοιφες δεν υπαρχουν ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 17:05 @Sex
Δεν διαφωνω..Απλως θελω να δω τι αλλες επιλογες υπαρχουν..
Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 16:26 @Sex
Εγω οταν το πεος μου ειναι χαλαρο μπορω να κατεβασω το πετσακι.Αλλα οταν σκληραινει αρκετα και φτανει στο τελος δεν γινεται να το κατεβασω σχεδον καθολου.Αυτο ειναι φιμωση ετσι? Λογω του οτι δεν θελω να κανω καποια επεμβαση κτλπ.Μηπως γνωριζει κανεις τροπους ωστε να εξαφανιστει η φιμωση? Πήγαινε στο θέμα: Ασκησεις Φιμωσης.
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 18:16 @Sex
Εισαι σωστος 100%. Το μονο που δεν ισχυει τοσο πολυ ειναι οτι προσπαθω να μην της δινω πολυ αερα και λειτουργω λιγο πιο ηρεμα για να μην με κανει οτι θελει(πραγμα που μεχρι στιγμης λειτουργει..Απο την αλλη ειναι εξηγημενο κοριτσι και δινει πολλα δικαιωματα :/ Τι να πω.. Παντως σε ολα τα αλλα που ειπες επεσες διανα,ισχυουν απολυτα. Πήγαινε στο θέμα: Να την ρωτησω ?
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 18:00 @Sex
Το θεμα ειναι οτι πιστευω οτι δεν την ικανοποιει η σχεση της και ο κολλητος της το ιδιο μου εχει πει..
Πήγαινε στο θέμα: Να την ρωτησω ?
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 17:38 @Sex
Ακριβως η ιδια περιπτωση... Δεν ξερω ειμαι τριτη λυκειου..Μου εχει παρει το μυαλο και δεν ξερω τι να κανω..Ο μονος λογος που βιαζομαι να την ρωτησω αμα θελει τιποτα μαζι μου ειναι γιατι σε περιπτωση που μου πει οχι δεν θα εχω εννοειες για αυτην πλεον και θα συνεχισει η ζωη μου (ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ) :D . Πήγαινε στο θέμα: Να την ρωτησω ?
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 16:59 @Sex
Καταλαβαινω οτι ειναι πουστια αμα την ρωτησω αλλα το θεμα ειναι οτι αυτος της φωναζει χωρις λογο πολλες φορες..Και πιστευω επειδη μαλλον ειναι ο πρωτος της φοβαται να τον χωρισει.. Δεν με βλεπει σαν φιλεναδα..Ειμαι κατι περισσοτερο για αυτην. Πήγαινε στο θέμα: Να την ρωτησω ?
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 15:08 @Sex
Χαε παιδια! Εδω και κατι βδομαδες εχω ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ μια κοπελα της ηλικιας μου..(17 χρονων..)Εχω τρελαθει μαζι της..Μου δειχνει φιλικη μαζι μου καρδουλες και χιλια δυο.Στους αλλους φιλους της επισης μιλαει πολυ γλυκα σαν να μιλαγε ενα κοριτσι στο αγορι της(εννοειτε χωρις προστυχες λεξεις)και πραγμα που το κανει και σε εμενα,απλως λιγο περισσοτερο απο τους αλλους.Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι τα εχει με εναν μεγαλυτερο:/..Το ερωτημα μου ειναι τι θα επρεπε να κανω..Να την ρωτησω και ας φαω και ακυρο ή να περιμενω να χωρισει..Εν μερη εχουν πολλους καβγαδες για 17χρονο ζευγαρι. Δεν ξερω,εγω σκεφτομαι να την ρωτησω αμα θελει να τα φτιαξει μαζι μου και στην τελικη αμα μου πει οχι θα συνεχισω το διαβασμα το οποιο εχω ψιλοπαρατησει για αυτην.. Οποιος εχει απορια ή κατι παρομοιο ας ρωτησει..Θελω να ακουσω γνωμες:/ Πήγαινε στο θέμα: Να την ρωτησω ?
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 22:18 @Sex
Καλησπερα εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Σκεφτομαι να ξυρισω ολη την περιοχη αλλα και πισω στον πισινο μου γιατι εχω αρκετες τριχες πιστευω για 16χρονο. Πισω στον κωλο μου δεν εχω ματια επομενως πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα εχω την ιδια αποτελεσματικοτητα και χωρις κανενα προβλημα με το ξυρισμα?Παλι με ξυραφι θα πρεπει να το δουλεψω? Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες |