thelo mia simvouli...please
Σελ. 3
Μήνυμα #45159 από D3Ad pRiNcEzZ στις 11 Δεκεμβρίου 2007, 11:39μμ
![]() |
hii...mp0r0 na p0 0ti se ni080...einai asxima ta pragmata alla t0 nice einai na min x08eis anamesa...Katarxas an pernaei Kala mazi tis + esi eisai t0s0 K0lllimeni mazi t..prepei na xeresai p0u einai xar0umen0s...maKari na ginei aut0 p s0u leei i ksanthoula....me t0 kal00...=p
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45186 από ksanthoulla στις 12 Δεκεμβρίου 2007, 3:32μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
emo girl!!diavaza twra avta p les kai m 8imises emena t kalokairi p prospa8ousa na kerdisw ton diko m.. Gia avto s lew,se parakalw,prospa8ise na ton kerdiseis,kane ta panta..pote mn klayeis g ekeinon..na gelas epd ton agapas..pote min afiseis kanena na s pei oti dn a3izei,oti dn exei noima.. Min tn afiseis na fygei etsi evkola xwris kamia maxi...toulaxisto na 3ereis ti niw8ei mesa tou... gt an dn tou miliseis,an dn ma8eis ti niw8ei,mia zwi me tn aporia 8a meineis,kai i agapi 8a pona perissotero kai apo mia sfaira stin kardia sou.. Egw ti katalava..ton afisa na figei,xwris kan na ma8w ti niw8ei g mena..ti ais8anete..polemisa gg ekeinon,alla exasa oles tes maxes..oxi ton polemo..3 mineston perimenw na gyrisei apo agglia..ti ekana avtous tous 3 mines; Mporei stin arxi na eniwsa oti imun nekri,oti dn eixe noima i zwi,alla twra pia skeftome leptomeros ti 8a kanw..twra p 8a er8ei,8a dwsw ton polemo..kai pistevw 8a nikisw.!se parakalw kane ta panta.... filakia..!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45206 από emo-girl στις 12 Δεκεμβρίου 2007, 6:24μμ
![]() |
Tha kano ta panta...opos sou eipa den den skopevo na ta paratiso eukola,ki auto gt meta ap ola auta pou exo dei na ginontai arxisa pia na pistevw pos gia kapio logo ginontai ola auta...Ki epeidh den exo xanavrei kati tetoio se allo agori,thelo na palepso gi auto,akoma ki an den vlalei pouthena!Toulaxiston tha xerw pos dokimasa,pos prospathisa...Auto gia mena exei noima... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45221 από ksanthoulla στις 12 Δεκεμβρίου 2007, 9:05μμ
![]() ![]() μηνύματα: 748 ![]() |
akm enas logos p pistevw oti m moiazeis..!! Min ton afiseisna figei...prospa8ise perissotero.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45336 από emo-girl στις 15 Δεκεμβρίου 2007, 5:03μμ
![]() |
Tha prospathiso....Oso boreso perissotero...Kai thelo na pistevo pos kapou tha me vgalei olo auto,giati pragmatika nomizo pos einai o monos anthropos pou teriazoume toso poli kai den tou axizei na ton koroidevei etsi kapia pou den ton agapa kai thelei apla na perasei to xrono tis |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45374 από Emo_Hunter στις 17 Δεκεμβρίου 2007, 3:25μμ
![]() |
Αναφορά: (emo-girl@06 Δεκεμβρίου 2007) To goystareis polu na poume e? Αναφορά: Ton ixera edw kai 1,5xrono,ton evlepa se mia alana pou pigename me tin parea mou. Ti romantiko... Αναφορά: Omws twra,kathe fora pou ton vlepw,me koitaei mesa sta matia...Xamogelaei ki einai mes ti glyka to paidi mou!!!Giati omws ta kani ola auta afou einai me alli??Ton agapaw poli kai den thelo na ton afisw na figi makria mou Pote itan konta sou gia na figei kiolas? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45400 από emo-girl στις 18 Δεκεμβρίου 2007, 2:18μμ
![]() |
Bori na min itan dikos mou alla san emena kamia den ton ithele pote ki oute tha ton thelei...!!Fisika omos...agori den eisai?Pos na katalaveis pos niothi ena koritsi... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45412 από Emo_Hunter στις 19 Δεκεμβρίου 2007, 9:54πμ
![]() |
Vevea! Esy eisai toso eveshiti...pou xehases oti o anthropos eixe sxesi! Basika den se enoiaze. ektos an o theos se pire tilefono kai se enimerose oti prepei na ton xoriseis! Megaloste re kapote! Basika oi Emo exoun kai fylla? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45423 από emo-girl στις 20 Δεκεμβρίου 2007, 2:26μμ
![]() |
Vasika,ego den eimai emo xeris!Apla na...den diavases ta parapano sxolia kai den katalavenis....Kai logiko den einai na protimo na xorisei me tin kopela tou ap to na ton pligosi kapia pou den ton agapaei pragmatika?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45481 από mairh στις 25 Δεκεμβρίου 2007, 6:19μμ
![]() |
koritsia na sas po kati ego ena ksero kapoios an thelei kati prepei na palepsei na to exei konta t ego otan thelo kati t paleyo den t afeino na ksefigei etsi prepei na kaneis k esi. prospathise k an apotixeis apotixes k t egine . etsi na skeftesai |
προφίλάλλα... |