Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Mου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι. Eιδικά όταν τους κάνουν ενοχλητικά άτομα.
Τρίτη, 15 Απριλίου

Γρίφοι..

Σελ. 25
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38586 από jockerx στις 16 Μαρτίου 2007, 11:24πμ

jockerx

Εικονίδιο
μέλος από: 14/3/2007
ναι αλλα δεν μπορω να αποκλεισω πχ. την τεταρτη πριν τελειωση η τριτη οπος δεν μπορουν να αποκλεισουν την τριτη πριν τελειωση η δευτερα αφου ειναι σιγουροι πωσ μια μερα μεσα στη βδομαδα θα γινει και ειδη τις εχουν αποκλειση ολεσ ειναι σαν να ειναι εκπλιξη οτι μερα και να γινει
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38587 από !me! στις 16 Μαρτίου 2007, 11:26πμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Κράτα κατα νου ότι είμαι ξανθιά....
Δεν κατάλαβα τον γρίφο. Γενικά! Δεν κατάλαβα πως και γιατί αποκλείουν τις μέρες...
Δεν καταλαβαίνω....
Σκέφτηκα αρχικά ότι το λάθος που κάνουν τα παιδάκια είναι ότι σε κάθε περίπτωση εκπληξη είναι οποιαδήποτε άλλη μέρα. Αν δηλ. θεωρούν ότι θα γίνει την μια μέρα και μετά την αποκλείουν γιατι δεν θα είναι έκπληξη αυτομάτως οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι πιθανή.
Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω καταλάβει τον γρίφο!
Μπορείς να μου τον ξαναπείς με άλλα λόγια;
Έχει εισχωρήσει το ντεκαπάζ στον εγκέφαλο, το ομολογώ
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38589 από jockerx στις 16 Μαρτίου 2007, 1:12μμ

jockerx

Εικονίδιο
μηπος το διατυπωνω λαθος να το πω διαφορετικα μηπος σθνενοηθουμε...
η παρασκευη θα αποκλειστη μονο αν περαση κα η πεμπτη οποτε την τεταρτη δεν θα ξερουν αν το διαγωνισμα θα γινει πεμπτη η παρασκευη, αν το διαγωνισμα γινει πεμπτη θα αποτελεση εκπλιξη γιατι στο τελοσ της τεταρτης δεν θα ξερουν αν το διαγωνισμα θα γινει πεμπτη η παρασκευη η μονη μερα που δεν θα αποτελεση εκπλιξη ειναι η παρασκευη νοουμενου ομοσ οτι θα εχει τελειωση και η πεμπτη πριν καν αρχιση ομος η πεμπτη η απορια υπαρχη....

αλλη λογικη απαντιση σε αυτο το γρυφο δεν υπαρχη αν και την ιδια απαντιση εδωσα και πριν ισως δεν ημουν και τοσο σαφης στην αναπτυξη της σκεπσης μου....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38593 από !me! στις 16 Μαρτίου 2007, 2:41μμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Μήπως το λάθος που κάνουν είναι ότι δεν διαβάζουν γιατί νε μεν αποκλείουν τις μέρες αλλά το ότι θά γράψουν τεστ μέσα στην εβδομάδα είναι γεγονός.

Η αλήθεια είναι ότι πάλι δεν το κατάλαβα
Tι να πω; Ίσως τελικά το ξανθό να είναι το φυσικό μου χρώμα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38597 από puke-lerry στις 16 Μαρτίου 2007, 8:54μμ

puke-lerry

Εικονίδιο
μέλος από: 14/2/2007
ευχαριστώ πολύ που με περιμένατε και μένα!! την λογική του jockerx δεν την είχα καταλάβει αλλά μετά από τις επεξηγήσεις του ακατονόμαστου συμφωνώ και γω μαζί σας. έχει δίκιο όμως και η me που λέει ότι στην ουσία το διαγώνισμα είναι πλέον προειδοποιημένο. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. όπως φάνηκε,δεν βοήθησα και πολύ. απλά πήρα και τις δύο μεριές για να είμαι καλυμμένος!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38598 από jockerx στις 16 Μαρτίου 2007, 9:27μμ

jockerx

Εικονίδιο
αφου δεν μπορη κανεις μας να δωση αλλη λογικη εξιγιση νομιζω πως πρεπη να πεις επιτελους τη λεει το λυσαρη σου ακατανομαστε....

σας εχω και εγω ενα γρυφο γιατι βλεπω οτι μονο ο ακατανομαστος δινει και λεω μηπος θα ηθελε να αονιση και ο ιδιος για λιγο το μυαλο του μπενοντας στη διαδικασια να σκευτη... ελπιζω μονο να τα πατε καλα με τα αγγλικα γιατι ειναι ξενογλωσσος...

i am the beginning of the end, you can see me twice in a week but not in a day, once in a year but twice in a decade.
Who am i?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38605 από jockerx στις 18 Μαρτίου 2007, 7:13πμ

jockerx

Εικονίδιο
ναι οντος ειναι αυτο τελικα το μυαλο σου δεν σκουριαζη ποτε!!! εισαι στους γριφους ομολογω.

φενομενικα αυτα ειναι ενεα τετραγονα που θα σχεδιασουμε σε ενα χαρτι
[--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] [--] ,το καθε ενα απο αυτα για το γριφο συνβολιζει και ενα σταυλο, εμεις ομως εχουμε 10 αλογα, πως μπορουε βαζοντας μονο ενα αλογο σε καθε σταυλο και χωρις να μενει κανενα αλογο εκτος σταυλου, να βαλουμε σε 9 σταυλους 10 αλογα?...

οσο για τον προιγουμενο γριφο κατα καποιο τροπο προδιδε μονος του την απαντιση λεγοντας "ΙΝ" a day week decate κλπ. με λιγα λογια το "ΙΝ" ηταν η λεξη κλειδη

παρολα αυτα αν επιτρεπετε απο πλευρας σας παντοτε να υπαρχουν 2 γριφοι και εχεις καποιον που απο το λιγο που ειμαι στην παρεα σας καταλαβα πως παντα εχεις, πες τον ως εναλλακτικη για τους αλλους και για να εχω και εγω με κατι να ασχολουμε
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38614 από puke-lerry στις 18 Μαρτίου 2007, 1:12μμ

puke-lerry

Εικονίδιο
μπορούμε να μετακινήσουμε τους σταύλους ώστε να σχηματίσουμε έναν ακόμα με τις πλευρές τους, ή πρεπει να είναι σε ευθεία?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38617 από jockerx στις 18 Μαρτίου 2007, 7:29μμ

jockerx

Εικονίδιο
η απαντιση δωθικε και παλι απο τον ακατανομαστο...

ειναι παρομοιο με το προιγουμενο. εχουμε 5 τετραγωνα [--] [--] [--] [--] [--]
πως μπορουμε να βαλουμε την λεξη νοσοκομα σε αυτα τα τετραγωνα βαζοντας μονο ενα γραμμα σε καθε ενα απο αυτα?...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38619 από puke-lerry στις 18 Μαρτίου 2007, 9:41μμ

puke-lerry

Εικονίδιο
στα αγγλικά?? ή νοσο, ??
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login