Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν γεννήθηκα ο γιατρός είπε στον πατέρα μου: Λυπάμαι, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά επέμενε να βγει...
Τρίτη, 15 Απριλίου

Γρίφοι..

Σελ. 24
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38549 από !me! στις 12 Μαρτίου 2007, 11:58πμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Η 1 κοπέλα θα το πάρει το μήλο μαζί με το καλάθι
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38552 από !me! στις 12 Μαρτίου 2007, 1:37μμ

!me!

Εικονίδιο
Το πρώτο φίλτατε ακατανόμαστε, θα φταίει η άνοιξη και η αλλαγή διατροφής. Γιατί με το λυσάρι θα είχα και την απάντηση αυτού αλλα δεν το χω... ακόμα... θα το σκεφτώ και θα επανέλθω χαχαχ
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38560 από !me! στις 13 Μαρτίου 2007, 12:03μμ

!me!

Εικονίδιο
Λοιπόν νομίζω ότι το ξέρω αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, είναι είναι λίγο χαζό και με είχε εκνευρίσει αφάνταστα η απάντηση.... Ίσως να είναι ξενόγλωσσος ο γρίφος αυτός και έτσι να έχει κάποιο νόημα. Το αφήνω λίγο αλλά αν δεν απαντήσει κανένας θα το μαρτυρίσω για να πάμε σε κανένα πιο σοβαρό! :)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38570 από jockerx στις 14 Μαρτίου 2007, 12:24μμ

jockerx

Εικονίδιο
μέλος από: 14/3/2007
katarxin geia sas kai elpizo na eimai euprosdextos. eimai apo tis 6 to proi ston ipologisti kai diavazo tous grifous omologo ixan terastio endiaferon kata tin megali pliopsifia den exo omos katalavi tin apantisi enos grifou tou akatanomastou. i mitera einai 21 xronia megaliteri apo tin kori kai se 6 xronia tha exi 5 fores tin ilikia tis. pou vriskete o pateras; sou einai efkolo na pis tin apantisi giati pragmatika akoma prospatho kai den katalaveno tin tote grifodis apantisis tis me
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38571 από !me! στις 14 Μαρτίου 2007, 2:06μμ

!me!

Εικονίδιο
akatanomaste είναι η μητέρα του... ελλεεινό

jockerx είναι μέσα στην μαμά, είναι η ώρα της σύλληψης, η κόρη είναι αγέννητη, συγκεκριμένα 9 μήνες πριν γεννηθέι άρα ο μπαμπάς το κάνει στην μαμά
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38574 από !me! στις 14 Μαρτίου 2007, 8:49μμ

!me!

Εικονίδιο
Αν δικαιώσει τον Αρίστιππο πιστεύω ότι είναι το πιο δίκαιο. Πρώτον γιατί ο Αρίστιππος δεν αθέτησε τον λόγο του, απλά ήτο χασοδίκης οπότε δεν μπορεί να τον καταδικάσει το δικαστήριο επειδή είναι ατάλαντος x 2. Παράλληλα με το να κερδίσει την δίκη ο Αρίστιππος θα έχει κερδίσει την πρώτη του δ΄κη (έστω και ως κατηγορούμενος) και έτσι θα ξεπληρώσει το χρέος του στον Πρωταγόρα. Έτσι και οι 2 δεν έχουν αντιμετωπισθεί δίκαια από τον νόμοοο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38577 από puke-lerry στις 15 Μαρτίου 2007, 3:27μμ

puke-lerry

Εικονίδιο
μέλος από: 14/2/2007
καλησπέρα σε όλους!! γύρισα ανανεωμένος από την εκδρομούλα μου, μπήκα χαρούμενος στο φτου, αλλά με δυσκολέψατε τώρα με αυτό το τελευταίο!!
θα δοκιμάσω παρ'όλα αυτά λέγοντας ότι μάλλον θα έπρεπε ο δικαστής να αποκλείσει την την συμφωνία των δύο από την δίκη αφού έτσι κι αλλιώς ο πρωταγόρας τον κάλεσε σε δίκη χωρίς να θέλει να προσβάλλει την συμφωνία τους.. ??
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38581 από !me! στις 15 Μαρτίου 2007, 8:06μμ

!me!

Εικονίδιο
Δεν το κατάλαβα!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38582 από jockerx στις 16 Μαρτίου 2007, 7:33πμ

jockerx

Εικονίδιο
γεια σας και παλη και ευχαριστω για την ξαναεπεξιγιση !me! με μπερδεψε λιγο για να ειμαι υλιρινης αλλα νομιζω πος το λαθος βρισκετε στο οτι μιλαμε για δασκαλα και οχι για καθηγητρια το μαθημα για το οποιο μιλαμε δεν προσδιοριζετε αρα οποια μερα και να ειναι αφου δεν θα γνωριζουν το μαθημα στο οποιο θα γινη το διαγωνισμα θα ειναι εκπληξη. σωστα?

συγνωμη για την χαλια ορθογραφια αλλα εμαθα να γραφω μελατινικουσ χαρακτηρες και ιδα καπου οπου ανεφερε ο ακατανομαστος σε καποιον μην γραφησ λατινικα και κανω 2 ορες να το διαβασω και θεωρισα καλω αφου ειμαι κενουργιος να προσαρμοστω
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38584 από jockerx στις 16 Μαρτίου 2007, 8:59πμ

jockerx

Εικονίδιο
λοιπον για να σοβαρεφτουμε λιγο και για να παω για υπνο, ομωλογω πως αν και ειναι προφανες δυσκολευτικα αρκετα, παρολα αυτα νομιζω πος σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα.
το λαθος ειναι πως δεν ειναι δεδομενο οτι θα γινει την παρασκευη μεχρι να τελειωση και η πεμπτη,ολα ειναι πιθανα λοιπον και τιποτα δεδομενο εωσ και το τελος της πεμπτης. αυτη τη φορα νομιζω το πετυχα το λαθος.

ωρα για ενα καλο υπνακο.... αρχισα επισης να προσαρμοζομαι με το ελληνικο πληκτρολογιο και να αποφευγω τα πολλα ορθογραφικα λαθη....

ειδατε τη μπορη να μαθη κανεις στην παρεα του ftou!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login