Νιωθω ετοιμη αλλα φοβαμαι
Σελ. 2
Μήνυμα #76881 από nikos200 στις 13 Μαΐου 2011, 1:23πμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
και μια αντρικη γνωμη... ακου... δεν συμφωνω με αυτο που κανετε τα κοριτσια να τα φτιαχνετε με τοσο μεγαλυτερους... και θα σου πω γιατι..σε τοσο χρονο ενας 20 χρονος δεν αντεχει χωρις σεξ..οποτε η σε κερατωνει..η περιμενει να το κανετε και να σε χωρισει..αυτα απο μενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76886 από Verus στις 13 Μαΐου 2011, 1:54πμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Πολύ κακό για το τίποτα έχω να πω εγώ. Το σεξ δεν είναι κακό, αντιθέτως μάλιστα είναι ό,τι πιο φυσιολογικό στον άνθρωπο και το 'χετε γεμίσει κι'αυτό με ηλίθιες προκαταλήψεις. Αν είναι δυνατόν. Θα την περάσει για "εύκολη" μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης; Αν είναι έτσι, πρώτη φορά σεξ έπρεπε να κάνουν τα ζευγάρια στην επέτειο δεκαετίας. Και, εδώ που τα λέμε, σιγά το big deal. Ο πόνος δεν είναι ανυπόφορος, μετά από ένα σημείο μάλιστα είναι απειροελάχιστος, αρκεί να μην είσαι σφηγμένη. Όσο για το αίμα, κάθε άλλο παρά παράλογο και εξωπραγματικό είναι. Το σεξ κρατάει μια σχέση. Εγώ προσωπικά δε το θεωρώ απόδειξη της αγάπης, ούτε θυσία, ούτε αγκαρία. Αν το δεις ως απόλαυση και τρόπο "εκτόνωσης" τότε δεν είναι τίποτα. Επίσης, φυσικό κι'επόμενο είναι να σε χωρίσει αν τον κρατήσεις κι'άλλο σε απόσταση, γιατί όσο να 'ναι 20 χρονών παιδί, έχει ορμές και προκειμένου να σε κερατώσει, μάλλον θα σε χωρίσει για να 'χει το κεφάλι του ήσυχο. Αν και κατά τη δική μου γνώμη, κάθε άλλο παρά κακή εμπειρία μπορεί να 'ναι, συζήτησέ το με το αγόρι σου, και δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα την πρώτη φορά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76999 από nikos200 στις 15 Μαΐου 2011, 4:33μμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
γιατι δεν θανε κακη?επειδη ειναι μεγαλυτερος τι σημαινει?ελεος ρε.. ξεκολατε λιγο και σκευτειτε λογικα.. ενας 20χρονος τι να ζητησει απο ενα μαθητουδι εκτοσ απτο σεξ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77002 από xrysoulinaki στις 15 Μαΐου 2011, 5:11μμ
μέλος από: 28/7/2010 μηνύματα: 105 0 |
είμαι 17 χρονών για πρώτη φορά έκανα σεξ στα 16... όχι για μαγκιά ή επειδή το είχαν κάνει οι φίλες μου, γιατί καμία φίλη μου δεν το είχε κάνει μέχρι τότε... ολοκλήρωσα γιατί ένοιωθα πραγματικά ότι θέλω να το κάνω... δεν ντράπηκα ποτέ γι αυτό δεν φοβήθηκα καθόλου και επειδή ο άνθρωπος με τον οποίο ολοκλήρωσα αποδείχτηκε ότι είχα αξία γι αυτόν και έτσι με έκανε να "αγαπήσω" και το σεξ... βέβαια μετά από ένα διάστημα χωρίσαμε αλλά δεν είχε καμία σχέση με το σεξ απλά οι σχέσεις σε αυτήν την ηλικία δεν κρατάν για πάντα... αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν το θες πραγματικά δεν θα σκεφτείς καθόλου τον πόνο και το μετά... και όπως είπε και κάποιος πιο πάνω απελευθερωθείται λίγο ρε κορίτσια το σεξ είναι απόλαυση!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77203 από faidra:) στις 19 Μαΐου 2011, 6:25μμ
μέλος από: 14/5/2011 μηνύματα: 113 0 |
Κ εγώ επίσης είμαι 17 χρονών και είμαι μαζί με το αγόρι μου 1,5 χρόνο.Εκείνος είναι 21. Αρχικά η διαφορά ηλικίας δεν είναι μεγάλη.Όλο το θέμα παίζεται στην διαφορετική ζωή μιας μαθήτριας μ έναν ενήλικα.Όμως αν οι ίδιοι μπορούν να τα βρουν σ αυτό το θέμα, τότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε περί διαφορών.Δεν είναι μαζί με κανέναν 30αρη,20 χρονών είναι το παλικάρι.Όπως κ να χει, αν δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη και φοβάσαι, καλύτερα να μην το κάνεις και προς θεού μην το κάνεις για να τον κρατήσεις κοντά σου ενώ δεν νιώθεις σίγουρη. Η πρώτη σου φορά όπως και να το κάνεις σου μένει.Γι αυτό όταν θα θέλεις πραγματικά θα έρθει απο μόνο του.Αυτά απο εμένα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |