ΤΙ ΘΕΛΕΙ???
Σελ. 2
Μήνυμα #65023 από m@ria στις 20 Αυγούστου 2010, 11:26μμ
![]() |
εγώ πάλι δεν συμφωνώ καθόλου με τη Vikiss γιατί εγώ αν ξέρω οτι κάποιος(που μου αρέσει εννοείτε)με γουστάρει πολύ απλά θα έχουμε μιά ευτηχισμένη σχέση και θα του ανταποδίδω αυτά που κάνει για μένα,δεν μπορεί να είναι ερωτευμένη η κοπέλα και να μην το δείχνει επειδή της το δείχνεις εσύ πολύ έντονα,δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και απο εμένα και απο φίλες μου που ξέρω..ααα και δεν θέλω τους ''μαγκάκους''κτλ άμα μου αρέσει ο χαρακτήρας του άλλου και είναι καλό παιδί δεν θα τον θέλω μόνο για φίλο μου,αφού θα είναι εντάξει απέναντί μου..και ούτε θα τον άφηνα να με φιλήσει για να μην τον στεναχωρήσω..έλεος δηλαδή αυτά δεν στέκουν,ή τουλάχιστον για όλες τώρα αν κάποιες είναι έτσι δεν ξέρω,πάντως έτσι όπως σου απάντησε μου φαίνεται σαν να προσπαθεί να σε ξεπεράσει για κάποιο λόγο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65024 από berdemenios στις 20 Αυγούστου 2010, 11:32μμ
![]() |
Το ξερω plhgwmenh@20 οτι τα 16 δεν ειναι ωριμη ηλικια αλλα οταν σου αρεσει ο αλλος δεν κοιτας τα χρονια του ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65026 από berdemenios στις 20 Αυγούστου 2010, 11:53μμ
![]() |
Ποσο χρονων εισαι m@ria@20 αν επιτρεπεται?? και εγω συμφωνω στο οτι δεν αφηνεις τον αλλο να σε φιλησει για να μη ντον στεναχωρισεις....και δηλαδη πες οτι τον αφησες την πρωτη φροα θα τον ξανα αφησεις απλως για να μην τον στεναχωρησεις?? λιγο κουλο μου ακουγεται...δεν ξερω αλλα αν δεν ηθελε δεν θα βγαιναμε..επισης δεν την πιεσα λεγοντας τησ σε αγαπαω η κατι τετοιο..ουτε μωρο μου και αυτα...ηταν πολυ χαλαρα τα πραγματα οποτε δεν μπορει να πει οτι την πιεσα..ενω ο πρωην που την πιεζε τα ειχε μαζι του πριν τα χαλασουν...δηλαδη με αφηνει αφωνο...συγνωμη αν σας τα πρηζω παιδια αλλα ολοι οι καλοι μου φιλοι ειναι αγορια και ετσι δεν εχω καποια κολλητη κοπελα να παρω μια ιδεα για το πως μπορει να σκεφτεται |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65032 από m@ria στις 21 Αυγούστου 2010, 1:42πμ
![]() |
17 είμαι και είπα οτι ΔΕΝ θα τον φίλαγα για να μην τον στεναχωρησω..δηλαδή δεν θα έκανα κάτι τέτοιο απλά και μόνο γιατί αν δεν τον φίλαγα θα στεναχωριότανε πως το λένε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65034 από berdemenios στις 21 Αυγούστου 2010, 1:47πμ
![]() |
Δεν ειπα οτι 8α το εκανες απλως λες οτι συμφωνω μαζι σου στο οτι δεν 8α το εκανες και ειναι βλακεια να το κανει καποιος...μπορεις να καταλαβεις πως σκεφτεται να με βοη8ησεις γιατι εγω δεν προκειτε να καταλαβω τον τροπο σκεψης της ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65035 από tiakouwkaiegw στις 21 Αυγούστου 2010, 2:06πμ
![]() |
απλα τα πραγματα φιλαρακο..ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..το τι ειναι αυτη δεν ξερω..το θεμα ειναι πως νοιωθεις εσυ..φερσου αναλογα.το να συνεχισεις φιλος μπορει να αποφερει κατι αλλο..απο την ιδια μεχρι καποια φιλη της.αν σε καιει τοσο να μαθεισ γιατι αλλαξε.ρωτα την και εξηγησε της οτι δεν θα αλλαξει κατι..απλα θελεις να μαθεις απο περιεργεια..παιχτω και λιγο αδιαφορος..θα μπερδευτει και θα προσπαθησει να μαθει πως το βλεπεισ εσυ μετα και να γυρισει boomerang |
προφίλάλλα...˵quote˶ |