προς τα που?
Σελ. 2
Μήνυμα #56879 από freak στις 24 Δεκεμβρίου 2009, 1:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 5 ![]() |
file egw otan to bazo pros ta eki einai mia xara otan omos einai pros ta pano fenetai kapos eno den einai se stisi opote kalitera pros ta kato einai kalo kai gia ta koritzia na min fenetai para poli i pout@ sou ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56880 από john@@ στις 24 Δεκεμβρίου 2009, 2:15πμ
ακριβως αυτο φενεται να ειναι κ@υλωμενο ενω δεν ειναι...υπαρχουν φιλοι μου που την βαζουν αριστερα και φενεται πολυ η βουρτσα...ειδικα αν φοραν καμια φορμα....εμενα δεν θελω να φενεται τοσο πολυ η βουρτσα μου και γιαυτο την βαζω προς τα κατω..πειραζει?? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56884 από freak στις 24 Δεκεμβρίου 2009, 2:23πμ
![]() ![]() μηνύματα: 5 ![]() |
ok tha to dioorthoso |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56916 από Spider-boy στις 25 Δεκεμβρίου 2009, 3:20πμ
![]() |
Και εγώ προς τα κατω το βαζω...γιατι αλλιως φαινεται πολυ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56920 από john@@ στις 25 Δεκεμβρίου 2009, 12:11μμ
αρα υπαρχουν κι αλλοι που την βαζουν προς τα κατω....θενξ!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #56964 από jimmy900 στις 27 Δεκεμβρίου 2009, 2:39πμ
Αποδεκτή απάντηση
Και εγώ προς τα κάτω.. ;) Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ.. προς τα όπου τύχει..! Αν είσαι στο σχολείο.. από όποια μεριά και αν είναι ... όταν περνάνε κάτι ωραία κωλ@αρ@κι@ από μπροστά σου κα@υλώνεις μπαμ και έξω.. χαχα. Και εμένα γέρνει προς τα κάτω(μην φανταστείτε πολύ.. μάλλον επειδή όταν κ@υλώνεις και το πέος σου είναι προς τα κάτω, και λόγω του μεγάλου μεγέθους, δημιουργείται καμπύλη από την πίεση.. Φαντάσου να φοράς και φόρμα.. κατευθείαν στην τουαλέτα.. με το τζιν συμμαζεύεται πιο εύκολα.. (ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ) ΧΑΧΑ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57005 από john@@ στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 1:29μμ
ετσι αν κ@υλωνεις αγρια πανε κατεβασε τον μητσο...χαχαχ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |