Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 23:45 @Διασκέδαση
Αμα θα έπεφτες λογικα και μετα δεν θα ενιωθες κανα πονο η δεν θα χες καμια μελανια καρουμπαλο?? Αμα υπηρχε τοτε δεν ηταν ονειρο... μπορει να ταν και ενα ειδους αστρικης προβολης αλλα ειν καπως απιθανο να το παθεις χωρις να το θελεις...
Πήγαινε στο θέμα: Ηταν στον υπνο μου ή στον ξύπνιο μου;
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 21:53 @Sex
Το ξέρω οτι το θέμα εχει συζητηθεί παρα πολλές φορες και ειν ανάλογα τα γούστα του καθενός. Αλλα θα ήθελα να μάθω αν τα αγόρια και τα κορίστια γύρω στην ηλικία μου (15 χρονών) εχουν ξηρησμένη την περιοχή εκει κάτω... Αγχονωμαι μήπως δει η κοπέλα μου τριχες και ξενερώσει η το δει γουλί και παλι δεν της αρέσει... Πειτε μου please εχω πολλύ αγχος! Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 22:52 @Sex
Ναι οκ φιλε μην ανυσηχεις... Και εμενα ετσι ειν... πρεπει να το κατεβασω εγω... Παλια κατεβαινε με δυσκολια αλλα τωρα μια χαρα...
Πήγαινε στο θέμα: είναι τίποτα;
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 16:21 @Sex
Δεν εχεις φιμωση... Η κωστη ειναι φιλιολογικη... ειναι το γωστο πετσακι που καποια στιγμη θα κοπει... οσο για το οταν εχεις στυση δεν κατεβαινει ειναι απλα θεμα εξασκησης... με το καιρο θα κατεβαινει ολο και ποιο ευκολα αν προσπαθεις...
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 23/3/2010 στις 20:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυνανιζεσε κανονικα?? Δηλαδη τον παιζεις?? Και οταν τον παιζεις χυνεις?? Αμα ναι τοτε πιστευω οτι ειναι το αγχος η κανατε μια σταση π δεν σε βολεβε...Πήγαινε στο θέμα: κα8υστερηση εκσπερματωσης
Μήνυμα στις 23/3/2010 στις 20:40 @Sex
και εγω ειχα το ιδιο προβλημα... Πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο σε αυτο μην το κανεις ψεκαστε ξυριστε τελιωσατε... Μετα βαλε ενα αφτερ σειβ η μια ενιδατικη κρεμα για να μην ειναι ξηρη η περιοχη... εγω ειμ 14.5.... Παρε του πατερα σου... αν και εγω επειδη εχω δοκιμασει πολλα εχω ενα δικο μου balm
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα-σπιρακια
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 21:51 @Sex
Εχεις δικιο δοκτορα... Χτες π το κατεβασα με ενοχλουσε υπερβολικα... τωρα καπως πιο λιγο...
Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 15:56 @Sex
Μετα απο κοπο καταφερα να κατεβασω το πετσακι του πεους μου... Μετα ομως ενιωθα μια ενοχληση (οχι πονο) στην βαλανο και αναγκαστηκα να το ξανανεβασω... Απο οτι διαβασα στον γκουγκλ η βάλανος περιβάλλεται από λεπτή επιδερμίδα, η οποία περιέχει πάρα πολλές νευρικές απολήξεις και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο άγγιγμα. Αυτο θα συνεχιστει για παντα; Υπαρχει καποιος τροπος να μην ειναι τοσο ευαισθητη ωστε να μπορω να τν αγγιζω χωρις ενοχληση; Πήγαινε στο θέμα: Βαλανος |