Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 22:32 @Sex
Αναρωτιεμαι πολλες φορες αυτο το πραμα βλεπω μια γυναικα στο δρομο πολυ ομορφη αδυνατη και οπως το φανταζομαι και λεω κανει ενα καλο γ..... αναρωτιεμαι αν η γυναικες θελουν σεχ η οχι ?μερικες φενονται σοβαρες και αναρωτιεμαι το πως δε ν ξερω αν το εχετε φανταστει αλλα η πιο πολλες ελληνιδες δεν θελουν??? 2.Ποτε προκειται να ξερεις οτι πρεπει να την φιλισεις?και το ξερεις οτι το θελεις πολη και ακομα σε γουσταρει και ειναι η πρωτη σου φορα δεν ξερω αλλα οσο το σκεφτομαι κομπλερνω εγω ολοκληρωση αλλα το φιλη απο μικρος μου φενετε δυσκολο΄.... θελω της γνωμες σας.... Πήγαινε στο θέμα: 2 Ερωτησεις
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 22:19 @Sex
παντα δεξια μου την δινει αριστερα φενετε υπερβολικααααααααα η στην μεση
Πήγαινε στο θέμα: προς τα που?
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 22:17 @Sex
δεν ποναει το διασκεδαζεις αν και την πρωτη φορα δεν θα πολυ καταλαβεις τη εγινε πιστεψε με...
Πήγαινε στο θέμα: Πονάει η πρώτη φορά;
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:27 @Sex
κατα την γνωμη μου 1νους χρονου ειπομονη θα ηταν αρκετη μαθαινεις αν ηλικρινα σαγαπαει δν μπορει να σε πεζει 1 χρονο και το καταλαβαινεις και ετσι κ αλιως αμα σαρεσει κ του αρεσεις γτ να περιμενειςς αμα εισαι σιγουρη καντο απλως προσεχετε και λιγο καλο ειναι να εισαι εμπηρη απο μικρη αλλα οχι πουτ.... παρα μεγαλη και να κανεις λαθος σκεψου και πεξτο οπως θες
Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:17 @Sex
++++++1111
Πήγαινε στο θέμα: Κολπάκια για να τον ανάψω όσο δεν πάει!!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:16 @Sex
εγω την πρωτη φορα μου εκει πηγα πληρωνεις σε παει σε ενα δωματιο βγαζεισ τα ρουχα σου μιλαει ηρεμα και ωρεα και προσπαθει να σου βγαλει τον ααγχος αμα ειναι καλη΄)
Πήγαινε στο θέμα: Μπρουρδέλο
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:14 @Sex
Πρωτα απο ολα πηρα δευτερον μεσαιο στηθος οχι παρα πολη μεγαλο μαρεσουν η ξανθιεσ αδυνατες αυτα
Πήγαινε στο θέμα: τι γυναικες προτειματε? {αγορια}
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:06 @Sex
κατα την γνωμη μου θα ηταν προτιμοτερο να το ξυρισεις γτ θα σου αρεσε να σου κανει π... με τριχες?δευτερον πρωτα με ψαλιδη και μετα με το ξυραφακι και να κοπεις μην ανυσυχει παντα συμβαινει το μονο κακο ειναι οτι βγαινουν σπιρακια μετα αποκαμποσο καιρο ...και τριτον ναι το εχω ξυρισμενο δν με νοιαζουν οι γονεις μου τι θα πουν ειμαι 18.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες |