Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 00:04 @Sex
Και εμένα που είναι 17-18 έχει μια κλίση.. όταν καυλώνεις.. και την πιέζεις προς τα κάτω.. αυτο συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα.. και εμένα μου συμβαίνει αυτό και σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα..
Πήγαινε στο θέμα: Προς τα κατω
Μήνυμα στις 14/8/2010 στις 01:54 @Sex
Εμένα μαρέσουν οι γυναίκες με μικρό σώμα ( σε ύψος )και εγώ είμαι 1.88 και με μικρό στήθος .. :D
Πήγαινε στο θέμα: στηθος
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 02:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Και εγώ προς τα κάτω.. ;) Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ.. προς τα όπου τύχει..! Αν είσαι στο σχολείο.. από όποια μεριά και αν είναι ... όταν περνάνε κάτι ωραία κωλ@αρ@κι@ από μπροστά σου κα@υλώνεις μπαμ και έξω.. χαχα. Και εμένα γέρνει προς τα κάτω(μην φανταστείτε πολύ.. μάλλον επειδή όταν κ@υλώνεις και το πέος σου είναι προς τα κάτω, και λόγω του μεγάλου μεγέθους, δημιουργείται καμπύλη από την πίεση.. Φαντάσου να φοράς και φόρμα.. κατευθείαν στην τουαλέτα.. με το τζιν συμμαζεύεται πιο εύκολα.. (ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ) ΧΑΧΑ Πήγαινε στο θέμα: προς τα που?
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 02:16 @Sex
oh yes!!! xaxa!! It must be very satisfying!!! Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 21:00 @Sex
Δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι κακό! Ίσα-ίσα κάνεις ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο!!
Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα
Μήνυμα στις 20/12/2009 στις 19:04 @Sex
Εγώ είμαι αγόρι και είμαι ένα χρόνο μικρότερος σου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα (είμαι τελείως άσχετος). Απλά επειδή είμαι σχεδόν συνομήλικός σου και μπορώ να νιώσω σε πόσο δύσκολη θέση είσαι, θα σου δώσω συμβουλές τακτικής: Εφόσον δεν έχεις πει στους γονείς σου τιποτα, καλύτερα να μην τους το πεις. Θα πανικοβληθούν και θα νευριάσουν μαζί σου.. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά: Καλύτερα να πας στον γιατρό και αν ''ντρέπεσαι'' πάρε και μια φίλη σου, μαζί. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό (μια πλήγη όπως είπαν τα παιδιά), ούτε κάτι προχωρημένο (όπως εγκυμονσύνη)! Μην πανικοβάλλεσαι! Ο γιατρός δεν είναι κανένας μπαμπούλας! Είναι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει την παρούσα στιγμή! Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει!! Πρέπει να είσαι σίγουρη! Γι'αυτό κάνε πρώτα τις εξετάσεις σιγουρέψου, και αν διαπιστωθεί ότι ναι είναι αυτό που φοβάσαι, τότε μόνο να το πεις στους γονείς σου! Εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. :) Υ.Γ. Εγώ ότι και να έτρεχε με εμένα θα το έλεγα στον μπαμπά μου που του τα λέω όλα :) Μπορεί να είμαι αγόρι αλλά και εγώ ντρέπομαι! Εσύ σου είπα τι πρέπει να κάνεις! MAKE YOUR CHOICE!! Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 16:25 @Sex
Ούτε κάμερα να είχατε βάλει στο δωμάτιο μου :D Νομίζω πως αυτό που είπες Pelvic_Thrust, είναι σωστό, γιατί το έχω συγκρίνει και όντως έτσι είναι.. @blablablablabla Αυτό που είπες είναι επίσης σωστό.. Οπότε ο συνδυασμός και των 2 προκαλούσαν τον πόνο.. Έχει συμβεί , όταν τραβάτε για πολλή ώρα, κάποια στιγμή να σας πιάσει ένα πράγμα σαν την αίσθηση του κόψιμου ( λες και θες να πας τουαλέτα), σε συνδυασμό με πόνο στους όρχεις και αυτό να διαρκεί κανένα 10λεπτο.. 2 φορές μου είχε συμβεί στο παρελθόν.. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν θέλω να τελειώνω γρήγορα, ακόμα και αν αυτό πάει να μου συμβεί και το καταπνίγω.. Είναι καλό όμως? Μήπως προκαλεί ΚΑΙ αυτό πόνο? Νομίζω ότι είμαι πολύ ''εκρηκτικός'' και καταπιεστικός με το σώμα μου.. Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός..
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 00:30 @Sex
Τι μπορώ να κάνω τώρα για να περάσει (απότι καταλάβατε είμαι λίγο αγχωμένος, διότι 2 χρόνια τώρα όλα καλά, και έχει 2 μήνες που μου συναίβει αυτό!
Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός..
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 00:14 @Sex
Αυτό συναίβει κανα 2 φορες.. Λες να τραυμάτισα τίποτα?
Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός..
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 23:46 @Sex
->Παιδιά, κάποιες φορές μετά από καθημερινό αυνανισμό , πως να το πω.. πονάω μέσα στον ''ποπό'' μου.. Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει μήπως κάποιο ακόμα άτομο που του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? πρέπει να ανησυχώ? Είμαι 14 ετών.. I have got it about [18cm] Ποια είναι τα συμπτώματα του καθημερινού αυνανισμού? (θετικά & αρνητικά). Έχει σχέση αυτό με την συγκεκριμένη περίπτωση? Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός.. |