πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Σελ. 2
Μήνυμα #54884 από Doctoras στις 10 Οκτωβρίου 2009, 11:41μμ
Oxι δεν το ψαχνω απλα οταν πας να γραψεις μια λεξη απο π(για παραδηγμα) και σου βγαινει απο κατω η σαρα και η μαρα (αστα να πανε). Προσθεου σιγα το προβλημα ολοι ημαστε ενεργοι! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54885 από typissa στις 10 Οκτωβρίου 2009, 11:44μμ
Χαχαχα! Ωραίος ο Doctoras! (αλήθεια,είσαι γιατρός/σπουδάζεις ιατρική?) Αμάν κύριε administrator,από την αρχή απ'τα μούτρα μ΄έπιασες... Δεν έψαχνα ποτέ άλλοτε το ιστορικό του Browser!Απλώς κάποια στιγμή που προσπαθούσα να βάλω ένα antivirus στον υπολογιστή των γονιών μου λόγω ιού,κοίταξα φευγαλέα και το ιστορικό και τότε είδα τα περίεργα sites! Είναι κάτι που θα κοιτούσα σε κάθε υπολογιστή που θα έβλεπα ότι ξαφνικά μπλόκαρε από ιούς. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54886 από typissa στις 10 Οκτωβρίου 2009, 11:48μμ
Doctor,αυτό που λες, ότι πληκτρολογείς στο google ένα γράμμα και βγαίνουν τα απίστευτα από κάτω, δεν έχει να κάνει με το ιστορικό ή με το σε ποιά sites έχεις μπει! Καμία σχέση! Σε όλους τους υπολογιστές σκάνε αυτά. Έτσι έχω παρατηρήσει. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54888 από Webmaster στις 11 Οκτωβρίου 2009, 12:39πμ
![]() |
Άσε ρε ψεύτρα που κοίταξες τάχαμου φευγαλέα. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54890 από Doctoras στις 11 Οκτωβρίου 2009, 10:52πμ
Οχι γιατρος δεν ειμε χαχαχα(16χρονων ειμε) τουλαχιστον οχι ακομα. Κοιτα οταν καποιος εχει μπει απο το google καπου μεσα στην ιδια μερα χωρις να εχεις κλισει το pc σου βγαινουν απο κατω sites που εχεις μπει. Το google ναι μεν σου βγαζει απο κατω sites για να σε βοηθαει αλλα τετοια δεν ξερω πως δεν τα βγαζει(καποιου ειδους ασφαλεια) . Τεσπα μην τα πολυλογο το κακο ειναι οτι ο δικος μου δεν μπαινει σε ιστοσελιδες (απο τις γνωστες) και γραφει απο το google γιατι ειναι το μονο που εχω καταφερει να του μαθω απο το Η/Υ περα απο το πως να κανει κλικ (αυτο το εμαθε μονος του) και καμια φορα περα απο τα γνωστα εμφανιζονται και κατι κουλα. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54893 από typissa στις 11 Οκτωβρίου 2009, 1:13μμ
Χμ... Μάλιστα,Doctor! Τελοσπάντων, όπως ξαναείπα, από τις απαντήσεις που διάβασα υποθέτω ότι δεν είναι όλο αυτό κάτι το τραγικό.. Απλώς,εντάξει...Οι γυναίκες δεν έχουν και τόσο "καλή" σχέση με την πορνογραφία γενικώς,οπότε χτυπάει πολύ άσχημα,ειδικά αν πρόκειται για τον πατέρα τους. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54894 από typissa στις 11 Οκτωβρίου 2009, 1:15μμ
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54899 από blablablablabla στις 11 Οκτωβρίου 2009, 6:31μμ
![]() ![]() μηνύματα: 37 ![]() |
kala re tipissa o pateras sou einai 65 xronon kai kserei na benei sto internet??xaxa!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |