Μήνυμα στις 11/10/2009 στις 21:16 @Sex
Aχαχαχα... Ναι,είναι πολύ μπροστά, άσε ...
Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 11/10/2009 στις 13:15 @Sex
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
Μήνυμα στις 11/10/2009 στις 13:13 @Sex
Χμ... Μάλιστα,Doctor! Τελοσπάντων, όπως ξαναείπα, από τις απαντήσεις που διάβασα υποθέτω ότι δεν είναι όλο αυτό κάτι το τραγικό.. Απλώς,εντάξει...Οι γυναίκες δεν έχουν και τόσο "καλή" σχέση με την πορνογραφία γενικώς,οπότε χτυπάει πολύ άσχημα,ειδικά αν πρόκειται για τον πατέρα τους. Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 23:48 @Sex
Doctor,αυτό που λες, ότι πληκτρολογείς στο google ένα γράμμα και βγαίνουν τα απίστευτα από κάτω, δεν έχει να κάνει με το ιστορικό ή με το σε ποιά sites έχεις μπει! Καμία σχέση! Σε όλους τους υπολογιστές σκάνε αυτά. Έτσι έχω παρατηρήσει.
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 23:44 @Sex
Χαχαχα! Ωραίος ο Doctoras! (αλήθεια,είσαι γιατρός/σπουδάζεις ιατρική?) Αμάν κύριε administrator,από την αρχή απ'τα μούτρα μ΄έπιασες... Δεν έψαχνα ποτέ άλλοτε το ιστορικό του Browser!Απλώς κάποια στιγμή που προσπαθούσα να βάλω ένα antivirus στον υπολογιστή των γονιών μου λόγω ιού,κοίταξα φευγαλέα και το ιστορικό και τότε είδα τα περίεργα sites! Είναι κάτι που θα κοιτούσα σε κάθε υπολογιστή που θα έβλεπα ότι ξαφνικά μπλόκαρε από ιούς. Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 21:46 @Sex
Μάλιστα... Βέβαια,άλλο το "κάποια στιγμή", άλλο το συστηματικό, αλλά τελοσπάντων. Καταλαβαίνω τι λες. Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 20:21 @Sex
Πάντως, γνώμες απ'όποιον άλλον θέλει να σχολιάσει ή να πει κάτι 'παραγωγικό', καλοδεχούμενες...
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 20:20 @Sex
Χαχαχα! Ναι ρε συ,Bluebird... Και γω αυτό λέω απ'τη μία, αλλά απ'την άλλη,μπαίνει σε διάφορα sites, σα να ψάχνεται ένα πράγμα και ξέρω γω... 'Ανώμαλα πράγματα με παιδεραστές και τέτοια' δόξα τω θεώ , δεν εντόπισα! Αν ήταν έτσι,θα πήγαινα να τα ξεράσω όλα στη δίωξη ηλεκτρ.εγκλήματος και όχι σ'ένα φόρουμ! Απ'ό,τι καταλαβαίνω πάντως, μάλλον είναι σχετικά 'φυσιολογικό' αυτό που κάνει, οπότε κράξιμο δεν πέφτει... Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 19:05 @Sex
Χμ... Αυτό το τώρα δεν το κατάλαβα... Ρε παιδιά,απλώς μου κάνει κάπως... Είναι 'φυσιολογικό' αυτό που κάνει ή να τον κράξω;;; Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;; |