Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Δε μισώ τους εχθρούς μου γιατί εγώ τους έφτιαξα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είναι μικρο?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54679 από cumboy στις 02 Οκτωβρίου 2009, 2:55πμ

cumboy

μέλος από: 24/9/2009
ρε παιδια μερικες φορες με αυτες τις συζητησεις που ανηγουν στο φορουν τραβαω τα μαλλια μου!!!!!!!!εγο αφτο που εχω να πω ειναι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!οπως ειπε και καποιος πιο πανω ρολο παιζει η τεχνικη και οχι το μεγεθος στο σεξ!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54681 από Kill_Zoner στις 02 Οκτωβρίου 2009, 9:47πμ

Kill_Zoner

μέλος από: 1/10/2009
Την ηλικία σου την ρώτισα για να έχω μια απλή εικόνα της ωριμότητας του ατόμου που με συμβούλεψε, γιατί αν ήσουν 13 και απλά απαντούσες αυθόρμητα η τι "θα έκανες" δεν θα ήταν ακριβής η απάντηση, αλλα αφου είσαι μεγαλύτερη οκ.
Τέλος θα συμφωνήσω με τον cumboy και την carla2, έχετε δίκιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54684 από Doctoras στις 02 Οκτωβρίου 2009, 10:32πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Kill_Zoner οχι ρε φιλε δεν του ηταν μικρο απο τι μου ελεγε γιατι στην τετραημερη ειμασταν ιδιο δωματιο και μιλαγαμε για τετοια θεματα και ελεγε οτι τον εχει 17cm.Ρωτησα την friend να δω αν απλα μου ειχε πει ψεματα δεν μου ειπε ποσο τον ειχε αλλα μου ειπε
-ε,, ενταξει καλος ηταν.
Θελω να πω οτι μιλωντας μεταξυ μας σαν friend μπορει να ειπε και ψεματα ποιος ξερει.Η απλα να μην ειχε τεχνικη.
Παντος ρολο δνε παιζει το μεγεθως παιζει και το παχος παιζει και η τεχνικη πολλα παιζουν. Ο καθενας με οτι εχει προσπαθει να χρησιμοποιει οσο πιο καλα μπορει.Αμα επαιζε ρολο το μεγεθος ολλες με τους μαυρους θα πηγαιναν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54686 από Kill_Zoner στις 02 Οκτωβρίου 2009, 11:28πμ

Kill_Zoner

μέλος από: 1/10/2009
σωστός ο Doctoras
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login