Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 18:47 @Sex
ego rixno ena ksirima se oli tin perioxi 1 fora to 3mino
Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 18:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:to site pou les den einai APOLITA SOSTO!ennow stin metafrsi.einai to idio me to www.translate.google.gr Πήγαινε στο θέμα: Καταπληκτικο SITE για μεταφραση!
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 18:39 @Sex
simfona apolita me ton rapper yo_yo.!!
Πήγαινε στο θέμα: To sex στην ζωη μου..
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 18:37 @Sex
otan iparxei agapi perimenei oso kairo xreiazesai!!!!!!!oxi omos kai xronia!!!!!!!!giati allios tha se keratonei krifa!SOU TO EGIOMAI
Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 02:55 @Sex
ρε παιδια μερικες φορες με αυτες τις συζητησεις που ανηγουν στο φορουν τραβαω τα μαλλια μου!!!!!!!!εγο αφτο που εχω να πω ειναι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!οπως ειπε και καποιος πιο πανω ρολο παιζει η τεχνικη και οχι το μεγεθος στο σεξ!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 02:46 @Sex
στο θεμα της παρθενιας η γνωμη μου ειναι οτι η καλητερη ηλικια ειναι στα 16 με 17 με το ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΑ 18!για εμενα παραδειγμα δεν θα μου αρεσε να ειχα μια κοπελα και στα 19,20,21 η 22 να ηταν παρθενα.θα το θεωρουσα τρελο........στο αλλο που ρωτας ποσο μπορει καποιος να περιμενει εξαρταται........εαν αγαπας την κοπελα σου πραγματικα τοτε μπορεις να περιμενεις οσο καιρο χρειαζεται και θελει αυτη και ειναι ετοιμη(βεβαια σε λογικα πλαισια οχι να περιμενεις και χρονια) το τι αρεσει στους αντρες δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο!!!! ο καθενας εχει τα γουστα του! εμενα για παραδειγμα τρελενομαι για μαυρες!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!! |