Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 09:47 @Sex
Την ηλικία σου την ρώτισα για να έχω μια απλή εικόνα της ωριμότητας του ατόμου που με συμβούλεψε, γιατί αν ήσουν 13 και απλά απαντούσες αυθόρμητα η τι "θα έκανες" δεν θα ήταν ακριβής η απάντηση, αλλα αφου είσαι μεγαλύτερη οκ. Τέλος θα συμφωνήσω με τον cumboy και την carla2, έχετε δίκιο. Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 00:46 @Sex
1ον πόσο είσαι κοπελιά? 2ον αυτά τα "κόμπλεξ" έχουν δημιουργηθεί και απο τις κοπέλες. Τις προάλες ήμουν με την παρέα μου και μια κοπελιά μας έλεγε πόσο μικρο είναι το πράμα του τύπου που τα είχε, και υπάρχουν κοπέλες που τα λένε αυτά. Τώρα παίζει οτι αν αυτός δεν απόδοσε καλά να βάφτισε το πράμα του μικρό, και μας έδειχνε το μέγεθος.. P.S (διάμετρος)3cm.. P.S2 Μήπως το οτι είμαι πολύ λεπτός έχει να κάνει? Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 23:33 @Sex
βσκ όταν λέμε πάχος εννοούμε απο το πλάτος έτσι? μήπως είναι το "ύψος"? Λίγο γελοία ερώτηση... Διώρθωση: 15.5cm-4cm Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 19:12 @Sex
Γειά σας παιδιά. Είμαι σχεδόν 17(σε 1 μήνα γίνομαι) και το "εργαλείο" μου είναι ~15.5cm και ~3.5cm. Μου φαίνεται λεπτό όμως... Εσέις τι λέτε? Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο? |