Μικρό μέγεθος
Σελ. 2
Μήνυμα #52560 από Ορφεας στις 03 Μαΐου 2009, 4:18μμ
αυτο που πιθανως εχεις, λεγεται φιμωση..το κεφαλακι κατα την στυση δεν μπορει να αποκαλυφθει. η λυση ειναι η περιτομη.μην φοβασαι ειναι μια απλη επεμβαση δεκα λεπτων περιπου.σου γινεται τοπικη αναισθησια και δεν καταλαβαινεις τιποτα.την εκανα κι εγω και τωρα ειμαι μια χαρα. οπωσδηποτε να επισκεφθεις εναν παθολογο να επιβεβαιωσει το προβλημα σου. παντως μην ανησυχεις. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52563 από Sarruman στις 04 Μαΐου 2009, 3:07πμ
![]() ![]() μηνύματα: 50 ![]() |
12.5 εκατοστά ειναι λιγο αλλα ειναι καλα... Λιγο ειναι απο την αποψη του οτι εαν πας να κανεις πχ μπανιο μετα απο προπονηση, μερικοι καφροι μπορει να σε κοροιδεύουν...αλλα ακου μια δικη μου εμπειρια... Τωρα ειμαι 16.5.... Στα 15 μου ξεκινησα προπονησεις ...μετα απο καθε προπονηση ημουν λουτσα στον ιδρωτα και ντρεπομουν να κανω μπανιο επειδη πιστευα οτι την ειχα μικρη(τοτε, ακομα και τωρα 14 εκατοστα σε στυση)...μια μερα που επρεπε επιγοντως να κανω μπανιο για κατευθειαν μετα την προπονηση αναγκαστικα να ξεπερασω τις αναστολες μου...περα απο το οτι με το που το εκανα(το να κανω μπανιο σε δημοσιες μπανιερες μαζι με αλλα παιδεια τη ηλικιας μου) ενω ντρεπομουν, ενοιωσα τετοια ελευθερεια και τετοια ικανοποιηση γιατι πολυ απλα διαπιστοσα οτι οι αλλοι ειναι στα ιδια και σε μικροτερα μερικοι σταδια απο εμενα...ενα παιδι μαλιστα που του ειναι αρκετα μεγαλο(17 εκατοσα) δεν αναφερει τετοια θεματα καν... Οποτε και τετοιους καφρους για να σε κοροιδευψουν για το μεγεθος δυσκολα θα βρεις Τωρα τα περισσοτερα κοριτσια μεχρι την ηλικια των 13 το πολυ 14 πιστευουν οτι το μονο που καλυπτει το τομεα του σεξ ειναι το μεγεθος του πεους...το μεγεθος του πεους ομως ειναι ενας απο του τελευταιους παραγοντες για ενα καλο σεξ... Στο αιδοιο, το σημειο g της γυναικας(που μαζευονται ολα τα νευρα της περιοχης) ειναι μεσα, στα 3 με 4 εκατοστα στο πανο μερος, οτι μπαινει απο κει και περα πιο βαθει στο αδοιο δεν προσφερει ευχαριστηση, απλα το νιωθει...πολλες φορες μαλιστα μπορει να προκαλεσει και πονο αμα μπει πολυ μεσα...ετσι απο οτι καταλαβαινεις τα 12,5 εκατοστα για σεξ στοματικο αλλα και απο το αδοιο ειναι πολυ καλα... Τωρα για πρωκτικο....ειναι καθαρα στις προτιμησεις της γυναικας...αλλες θελουν για το πρωκτικο σεξ ενα πεος φυσιολογικο(12 με 15 εκ) αλλες ενα δακτυλο για φοβουνται, αλλες τα μπουκαλια τα 2λιτρα της κοκα κολα, και αλλες απλα αρνουνται να το κανουν απο πισω... :-P Πιστευω να σε καθυσηχασα αρκετα με την απαντηση αυτη...και... οσο για το πετσακι ...μην σκας...και εμενα...μερικες φορες κατεβαινει και μερικες φορες μενει στα μισα του κεφαλιου...αλλα και στα μισα οταν μενει, απο την στιγμη που μπει ειτε στο στομα ειτε στο αιδοιο , πιστεψε με δεν θα ειναι εκει το μυαλο σου ...αλλα στο τι εχει μπροστα σου!!! :-Ρ |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52573 από thessalonikioss στις 04 Μαΐου 2009, 6:19μμ
![]() |
sarruman ευχαριστω παρα πολυ ! Πραγματικα με καθησιχασες ! Με καληψες πληρως ! Για μενα αυτη ειναι αποδεκτη απαντιση να ξες ! Ευχαριστω πολυ ! ! ! Αμα εχω καμια ερωτιση θα σας την θεσω. . . Ευχαριστω και παλι !!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52575 από Ορφεας στις 04 Μαΐου 2009, 8:58μμ
φιλε sarruman oμως υπαρχει προβλημα οταν το πεος πασχει απο φιμωση.Πρωτον γιατι μπορει να οδηγηθουμε σε παραφιμωση που χρηζει αμεσης επεμβασης,αν βεβαια ειναι παθολογικη η φιμωση.Δευτερον η σεξουαλικη ζωη δυσκολευει παρα πολυ οταν το πεος ειναι φιμωμενο.Καταλαβαινεις... Φιλε Σαλονικιε δεν πρεπει να ανησυχεις αλλα πρεπει να μιλησεις πρωτα απ'ολα στους γονεις σου και βεβαια να επισκεφθεις τον γιατρο σου.Θα στο επιβεβαιωσει αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες. Και να σου πω και το καλο της περιτομης? μπορεις να κερδισεις 1-2 ποντους σε μηκος αλλα και 0,5 σε παχος.. Αλλα δεν ειναι το θεμα του μεγεθους,ειναι θεμα υγειας πρωτα απ'ολα.θα νιωθεις πολυ καλυτερα και στη σεξουαλικη σου ζωη. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52577 από Sarruman στις 04 Μαΐου 2009, 9:38μμ
Mα δεν ξερει καν εαν ακομα ειναι προβλημα αυτο γιατι πολλές φορες το πετσακι φευγει μονο του απο το σεξ!... Και δεν ειπε οτι ειναι εντελωσ καλυμένο αλλά ότι δεν "ξετυλίγεται" από μόνο του!!! Aμα αρχίσει και το δουλεύει κανονικά και δεί ότι δεν αποκαλύπτεται το κεφάλι όσο πρεπει...τότε ναι...αλλά από τώρα είναι πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα...και γενικά επεμβάσεις είναι καλό να γίνονται μετα την πλήρη αναπτυξη του οργανισμο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52579 από Ορφεας στις 04 Μαΐου 2009, 10:25μμ
εγω την επεμβαση την εκανα στα 22,οποτε ειχα σεξουαλικες εμπειριες και πριν την επεμβαση. υπαρχουν προβληματα με φιμωμενο το πεος τωρα αν εχει το παιδι προβλημα ή οχι δεν το ξερω..γι'αυτο λεω οτι πρεπει να παει στον γιατρο. οσο για το τελευταιο που λες για την πληρη αναπτυξη..ενας φιλος μου την εκανε στα 13 και δεν ειχε κανενα προβλημα. Αλλωστε εδω γινονται περτομες στα μωρα..στα 14 θα ναι το προβλημα? και βεβαια δεν επηρεαζει η αφαιρεση λιγου δερματος..τον οργανισμο | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52580 από Sarruman στις 04 Μαΐου 2009, 11:22μμ
Δεν είπα ότι είναι κατι το απαγορευτικό...προς θεού αμα έπρεπε να γινονταν ολες οι επεμβασεις μετα τα 18...με τις σκοληκοηδήτες δλδ τι θα γινόταν??Απλό καλό θα ήταν στην συγκεκριμένη περίπτοση, μιας και μπορεί να φύγει μόνο του...και εγώ καποτε είχα πετσάκι που καλυπτε εώς πολύ το κεφάλι...αλλά μετα τα...στρωσίματα έφτειαξε... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52585 από thessalonikioss στις 05 Μαΐου 2009, 5:59μμ
![]() |
παιδια ευχαριστω πολυ ! Το να το πω ομως στους γονεις μου δεν προκιτε ! Πως μπορω να ξερω αν ηπαρχη προβλημα ? Πως ειναι το φισιολογικο στην ηλικια μου ?(μεγεθος περιπου, αλλα κυριος οσο αναφορα το πετσακι)να πω επισης οτι κατω απο την κατω πλευρα του πεους στο κεφαλακι εχω κατι σαν "κλοστη" !τι ειναι αυτο??, παιζει καποιο ρολο στο προβλημα μου?, ειναι φισιολογικο ? Οταν μου ειναι μικρη ανοιγει κανονικα το πετσακι μονο κατα την στυση δεν ανοιγει τελειος, περιπου μεχρι την μεση απο το κεφαλακι ! Ακομα ντρεπομαι να κανω μπανιο μετα την προπονιση στο ποδοσφαιρο και δεν ξερω τι να κανω γιατι ιδρωνω πολυ. . .τι να κανω,φοβαμε μιπως δεν ειναι φισιολογικη ή με κοροϊδευουν λογο μεγεθους ? Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερον . . . . |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52587 από TheOnlyOriginal στις 05 Μαΐου 2009, 6:33μμ
![]() ![]() μηνύματα: 141 ![]() |
Φίλε Ορφέα αυτό που είπες για τους πόντους που παίρνεις απ την περιτομή, δεν νομίζω να ισχύει.Αν και δεν έχω κάνει περιτομή ή τπτ τέτοιο αυτό που ξέρω είναι ότι κανα 2 πόντους ίσως να πάρεις μόνο σε περίπτωση που έχεις βραχύ χάλινο που σφίγγει την περιοχή και κάνεις διατομή βραχύ χαλίνου. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #52588 από 4emo στις 05 Μαΐου 2009, 7:46μμ
Enoite pos tha kanis...den iparxi logos na fobase!!!! | |
προφίλάλλα... |