Ακόμη χωρίς σέξ η ζωή μου...
Σελ. 2
Μήνυμα #42793 από dianito στις 10 Σεπτεμβρίου 2007, 5:10μμ
μέλος από: 21/7/2007 μηνύματα: 6 0 |
γεια σου!!! κοιτα εγω μπορει να μην ειμαι 27(19ειμαι)αλλα 1 θα σου πω: μη κολας!!!!!! εχω κ γω μια φιλη ειναι 23 κ δεν ειχε ουτε καν σχεση! στον αλλον ομως καλητερα να το πεις κ αν δεν του αρεσει τοτε σημαινει πως μονο γι αυτο σε ηθελε οποτε?? να χασεις κατι τοσο σημαντικο για το τπτ??με καποιον ασημαντο??δε λεει ετσι?εαν παρολα αυτα μεινει μαζι σου τοτε αυτο θα σημαινει πως οντως θελει να ειναι μαζι σου κ οχι μονο για το σεξ...αρα καποια στιγμη θα συμβει κ αυτο...εξαλλου ολες εμεις οι υπολοιπες που χασαμε την παρθενια μας απο μικρες τι καταλαβαμε?καναμε κανενα επιτευγμα???λοιπον αυτα απο μενα κ οπως σου ειπα μη κολας καθολου!!κ σε οποιον αρεσει!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42822 από NouNouka στις 11 Σεπτεμβρίου 2007, 6:18μμ
μέλος από: 9/9/2007 μηνύματα: 6 0 |
Γεια σας και παλι..σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ειλικρινα μου δινουν κουράγιο και αν κρινω απο 1-2 απαντήσεις δεν ειμαι η μοναδικη τελικά που μεχρι σημερα δεν εχω κάνει σέξ...Δε το θεωρώ τοσο κακό πλέον και δε μου ειναι δυσκολο να του το πω...Το μοναδικό που πλέον με κανει να σκέφτομαι πολλά ειναι το γεγονός πως ενω πριν 1-2-3 χρονια μου ειχε δοθει η ευκαιρια με λιγο μεγαλύτερους μου και πιο εμπειρους τους προσπέρασα φοβουμενη μη "γελάσουν" μαζι μου..κατι που συνέβη πριν 5 περιπου χρονια οταν το ειχα πει σε καποιον..οταν συμβαινουν διαφορα τετοια παντα μας πανε πισω απο οτι μπροστά..Αυτο λοιπον που θελω να πω ειναι πως το παλικαρι ειναι 20 ετών..στο ξεκίνημα της ερωτικής ζωής του..και που φυσικά εμενα μου κάνει το κλικ..νιώθω πολλα ανετα μαζι του οικεία και δε κολάω στο να του το πω..(απλά δε βρίσκω ευκαιρία δε το ξεκινας στο ξεκάρφωτο)...Σίγουρα για εκεινον η ηλικια μου παιζει ρόλο γιατι θα θελει να αποκομίσει εμπειρίες..Απ'εξω απ εξω του εχω πει πράματα στυλ "εγω ειμαι αθώα δε ξερω πολλά" η αν αναφερθει σε κατι του λεω γελώντας "θα μου τα μαθεις εσυ ολα;"...Σιγουρα δε παει το μυαλο του..και δε ξερω...Αν με αγαπαει η οχι δε νομιζω με ξερει λιγο καιρό...Το αν με αποδεχτει οπως ειμαι και θελησει να γινει κατι τοτε ναι σιγουρα θα σημαινει πολλα για μενα..Μακαρι..Το σάββατο τελικά θα βρεθουμε...εχω σκοπο να τον παω στο σπιτι μιας φίλης μου να μείνουμε μαζί (αν κατσει η φάση) και τοτε θα του πω ολη την αλήθεια και ο,τι γίνει.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42824 από Antre στις 11 Σεπτεμβρίου 2007, 7:09μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Κοίτα θα του το πεις μόνο λίγο πριν γίνει ότι γίνει. Αλλιώς είναι σαν απολογήσαι για κάποιο αμάρτημα. Πάντως να ξέρεις από τη μεριά τον ανδρών τουλάχιστον, το ότι είσαι με κάποιον 2 βδομάδες είναι λίγο πρόωρο για να πει "ναι είμαι ερωτευμένος" (μιλάω πάντα εφόσον δεν έχουν παιχτεί δυσκολίες... μιλάμε για normal ροή) Δηλαδή εσύ τώρα θες να το επισπεύσεις . Τι εννοείς αν κάτσει η φάση; Περίμενες τόσα χρόνια και θες τώρα να την ξεπετάξεις; Ναι μεν να μην έχεις taboo και να το αφήσεις να έρθει, αλλά όχι και να λες πρέπει να την διώξω. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42825 από NouNouka στις 11 Σεπτεμβρίου 2007, 7:16μμ
μέλος από: 9/9/2007 μηνύματα: 6 0 |
οχι εννοω φαση να μπορεσω να παω στο σπιτι της φίλης μου :) Για το τι θελω να κανω εδω και 15 μερες το σκέφτομαι..αυτό που ξεχασα να πω ειναι ο,τι με το παιδι γνωριζόμασταν απο καιρό απλά ποτέ δεν ειχε παιχτεί κατι ερωτικό...απο τελη αυγουστου αρχισε να υπαρχει κατι στον ορίζοντα...Τον ξέρω μέσες ακρες αλλα ποτέ δεν ειχαμε κατι περαν του τυπικού... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45562 από sticktrick στις 01 Ιανουαρίου 2008, 2:17μμ
μέλος από: 1/1/2008 μηνύματα: 1 0 |
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΙΣΑ - ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45624 από omg+3lol στις 03 Ιανουαρίου 2008, 11:40πμ
μέλος από: 3/1/2008 μηνύματα: 2 0 |
Αγαπητη Νουνουκα, αν το παρεις Χριστινανικα το θεμα, ειναι οκ που δεν εχεις ολοκληρωσει ακομα....Θα μπορουσες να περιμενεις μεχρι το γαμο ας πουμε....λεμε τωρα.... ξερω ακουγεται κουφο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45626 από ksanthoulla στις 03 Ιανουαρίου 2008, 12:12μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
aporw gt anoigete palia 8emata?anw.. |
προφίλάλλα... |