Μήνυμα στις 10/9/2007 στις 17:20 @Sex
γιατι να βαρεθει καλε??? καταρχας δεν ειναι αναγκη να τα ξερεις ολα κανεις μας δεν τα ξερει...απλα κανε οτι σου βγαινει εκεινη την στιγμη...οτι νιωθεις....το σεξ ειναι για να το ευχαριστιεσαι κ οχι για να τα κανεις ολα τελεια κ να σαι συνεχεια με την σκεψη για το αν το κανεις σωστα η αν ετσι πρεπει να γινεται.... χαλαρωσε κ απλα απολαυσε το κανοντας οπως σου ειπα αυτο που νιωθεις.... αν εισαι αγχωμενη ουτε σε σενα δεν θα αρεσει αλλα θα το καταλαβει κ εκεινος κ τοτε ειναι που θα ξενερωσει... απολαυσε την στιγμη αυτο ειναι ολο!!!!!!!!!!!! αντε κ καλη επιτυχια!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω την τύφλα μου στο σεξ
Μήνυμα στις 10/9/2007 στις 17:10 @Sex
γεια σου!!! κοιτα εγω μπορει να μην ειμαι 27(19ειμαι)αλλα 1 θα σου πω: μη κολας!!!!!! εχω κ γω μια φιλη ειναι 23 κ δεν ειχε ουτε καν σχεση! στον αλλον ομως καλητερα να το πεις κ αν δεν του αρεσει τοτε σημαινει πως μονο γι αυτο σε ηθελε οποτε?? να χασεις κατι τοσο σημαντικο για το τπτ??με καποιον ασημαντο??δε λεει ετσι?εαν παρολα αυτα μεινει μαζι σου τοτε αυτο θα σημαινει πως οντως θελει να ειναι μαζι σου κ οχι μονο για το σεξ...αρα καποια στιγμη θα συμβει κ αυτο...εξαλλου ολες εμεις οι υπολοιπες που χασαμε την παρθενια μας απο μικρες τι καταλαβαμε?καναμε κανενα επιτευγμα???λοιπον αυτα απο μενα κ οπως σου ειπα μη κολας καθολου!!κ σε οποιον αρεσει!!! Πήγαινε στο θέμα: Ακόμη χωρίς σέξ η ζωή μου...
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 19:07 @Διάφορα
κοιτα να σου πω κατι?εγω ειμαι 19 κ τωρα θα παω 2λυκειου απο μαλακιες που εκανα....κ εμεινα 3 χρονια...ουτε εγω δεν αντεχω το σχολειο αλλα πιστεψε με οταν πια φυγεις απο αυτην την ηλικια θα το νοσταλγεις...κ να σαι σιγουρη οτι δεν υπαρχουν κ τοσο ενδιαφεροντα πραγματα εκει εξω που λες...ειναι μεχρι να βαρεθεις οπως τα βαρεθηκα κ γω κ τωρα εστρωσα το κωλο μου για να μην ξαναμεινω...θα προλαβεις ακομα να τα ψαξεις ολα...εχουμε αρκετο χρονο μπροστα μας.... απολαυσε αυτο που μπορεις να ζησεις τωρα.... Πήγαινε στο θέμα: Μισώ το σχολείο
Μήνυμα στις 27/8/2007 στις 18:56 @Θ. Κλημεντίνη
επειδη οσο να ναι εχει περασει 1 βδομαδα απο τοτε που εγραψες αυτα που εγραψες αλλα μ αρεσαν πολυ ολα αυτα που ειπες κ με αγγιξαν...ενα θα σου πω...εαν δεν την εχεις βρισει οντως κ δεν εχεις να φοβηθεις τπτ πιασε αυτους που τα ειπαν μπροστα της κ βαλτους να τα πουν κ μπροστα σου...για να ειναι αυτη σιγουρη πως δεν το κανες..γιατι διαφορετικα μια αμφιβολια θα την εχει παντα ασχετα απο αυτα που θα σου λεει...κ ελπιζω τωρα πια να ειστε μαζι...σου το ευχομαι πραγματικα.... kisses........................... Πήγαινε στο θέμα: Μπήκαν άλλοι ανάμεσά μας
Μήνυμα στις 21/7/2007 στις 16:16 @Sex
ετσι οπως τα λες μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι μικρη σε ηλικια.. οτι θα τον ξεχασεις καποια στιγμη ειναι σιγουρο... απλα προσπαθησαι να βρεις καποιον αλλον που θα σε ενδιαφερει κ που θα τον ενδιαφερεις κ συ.. μη κολας σε ενα ατομο το οποιο σε "γραφει".. εαν ηθελε πραγματικα κατι απο σενα δε θα δισταζε να σε χαιρετησει... οπως λενε αλλωστε"ο ερωτας με ερωτα περναει"κ πιστεψε με αυτο αληθευει...το χω ζησει κ μονη μου ποσες φορες... Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..
Μήνυμα στις 21/7/2007 στις 15:52 @Sex
καταλληλη ηλικια για σεξ δεν υπαρχει ασχετα απ το τι λενε οι αλλοι....οποτε πιστευεις εσυ πως θες να το κανεις τοτε εισαι ετοιμη.αν νιωσεις οτι το θελεις.. τωρα για το αν ποναει η οχι...δεν ειναι απαραιτητο να ποναει.. υπαρχουν πολλες γυναικες που δεν πονανε καθολου.. και να καταλαβει ο αλλος πως εισαι απειρη δεν υπαρχει προβλημα...γιατι αυτος δεν ηταν καποτε??? οσον αφορα για το αν ποναει λιγοτερο με προφυλακτικο αυτο θα εξαρτηθει απο σενα..αλλα ετσι κ αλλιως βεβαια ειναι καλητερα να το κανεις με το προφυλακτικο για δικη σου ασφαλεια... Πήγαινε στο θέμα: Αλλοι λενε οτι ποναει και αλλοι οχι... |