Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τσόντες μόνο στα περιοδικά και με τις χίλιες προφυλάξεις—μέσα στη μπλούζα και από μακρινό περίπτερο
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Εθισμος στο Internet

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126743 από Dieftharmenos στις 26 Απριλίου 2014, 12:11μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Καλα ρε μαγκες χαλαρωστε...και εγω 18 χρονων ειμαι και δινω πανελληνιες αλλα κανα βραδακι που τελειωνω νωρις παιζω κανα dota η κανα nba να γουσταρω.Εχω και συνεχεια τον υπολογιστη ανοιχτο και οταν κουραζομαι κανω κανα ντου σε κανα site για κανα 5λεπτο και μετα παλι λιωσιμο...

Πριν 2-3 χρονια επαιζα L2 αλλα με μετρο...ειχα και τις παρεες μου,διαβαζα αλλα και επαιζα...ολα μπορεις να τα κανεις αν θελεις...αρκη να καταλαβεις οτι προτεραιοτητα εχει η πραγματικη ζωη...τα υπολοιπα ειναι για να ξεχνιεσαι...

Για τον φιλο που παιζει e-Republic να του πω να το κοψει μαχαιρι γιατι εκει μεσα γινεται της τρελης...μιλαμε για ενα παιχνιδι που πολυ ευκολα μπορει να σου διαμορφωσει ιδεολογιες που αν δεν το επαιζες δεν θα της ειχες(λογω των ατομων που ειναι εκει μεσα που ειναι οτι ναναι)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126745 από Anonymous99 στις 26 Απριλίου 2014, 12:25μμ

Anonymous99

Εικονίδιο
μέλος από: 25/4/2014
Ενταξει,γενικα με αρεσει σαν παιχνιδι κ δυσκολα το κοβω..Παρολα αυτα απλα ειναι να μην δινεις σημασια στις ιδεολογιες του καθενος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126753 από pi8hkos97 στις 26 Απριλίου 2014, 7:16μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
O dieftharmenos έχει ένα δίκιο, ότι αν παίζεις με μέτρο και έχεις πιάσει το νόημα και δεν εθίζεσαι τα παιχνίδια μπορούν πραγματικά να σε χαλαρώσουν. Αν όμως ο παίχτης έχει εξαρτηθεί, όπως είπε και ο άσχετος θα καταντήσει ρεμάλι, δεν θα περάσει πουθενά, και να περάσει θα συνεχίσει να παίζει κατά πάσα πιθανότητα και γενικότερα θα γ@μήσει τη ζωή του. Αφήστε που άμα γίνει μεγάλο το θέμα πρέπει να πάει σε κλινικές απεξάρτησης.
Φυσικά δεν μιλάω για το παιδί το συγκεκριμένο που έγραψε το ποστ, αλλά άμα δεν το ελέγξει ίσως αργότερα το μετανιώσει πικρά.
Προσωπικά έπαιζα το γ@μημένο το farmville 3 ολόκληρα χρόνια, είχα πάθει εθισμό σχεδόν αλλά μια μέρα μου τη βίδωσε και είπα να το κόψω μαχαίρι. Δεν το τήρησα βέβαια γιατί τέτοιες αποφάσεις είναι εύκολες στα λόγια και δύσκολες στην πράξη. Έτσι μια μέρα μπαίνω στο παιχνίδι, πουλάω τα πάντα (ζώα, φυτά , δέντρα μαλακίες και ότι άλλο είχα φτιάξει), ξύλωσα τα πάντα, και στο τέλος μου έμεινε ένα πράσσινο στην οθόνη. Την επόμενη ώρα είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι, να τρελένομαι, και όλα τα σχετικά. Αυτό για 4-5 μέρες. Σε 2 βδομάδες είχα γίνει άλλος άνθρωπος. Ηθικό δίδαγμα; Δεν ξανάμπλεξα ποτέ με παιχνίδια. ΠΟΤΕ όμως. Έχω να παίξω pc games 2 χρόνια, και σε λίγο κλίνω 3ο :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login