antras-gunaika
Σελ. 2
Μήνυμα #49731 από Arpagmenos στις 13 Ιουνίου 2008, 5:42μμ
![]() |
αυτή η κοπέλα σε ήξερε καθόλου ?σε είχε ξαναδεί ποτε? .είχατε μιλήσει ποτε? την ήξερες? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49732 από Vladimir στις 13 Ιουνίου 2008, 5:51μμ
![]() |
Βασικα μεναμε τοσα χρονια στην ιδια πολη και τορα στις εκσετασεις της τριτης γυμνασιου την ειδα για προτη φορα...δεν ειχε τυχει να την προσεξω καποια αλλη φορα δεν κσερω πως...βεβαια παει σε αλλο σχολειο κοντα στο δικο μου βεβαια αλλα ο Πυργος Ηλειας ειναι μια κατα καποιον τροπο μικρη πολη δυσκολα να μην κσερεις καποιον εδω....κατα τη γνωμη μου θα συνεχισω φιλικα για λιγο ακομα καιρο οπως ειπα και πιο πριν να γνωρισουμε καλα καλα ο ενας τον αλλον....χθες αρχισαμε να μιλαμε!βασικα τωρα δεν κσερω πως να το πω αλλα σημερα που της εδειξα που ειμαι και με ειδε..αρχισε τη συζητηση με τις φιλες της...και κατα τυχη ετυχε να ακουσω οτι μια φιλη της της ειπε "μαναρι ειναι"την απαντηση που ειπα στο προηγουμενο μυνημα μου οτι μου εστειλε "κοιτα δεν εχο προβλημα να μιλαμε απλως φιλικα αλλα δεν θελω τιποτα παραπανω" αργησε να την δωσει και την εδωσε υστερα απο πιεση δικη μου οταν αφου αργουσε να απαντησει στο "μηπως τωρα που με ειδες αλλαξες γνωμη και δεν θεσ να μιλαμε?" της εστειλα "μπορεις να μου απαντησεις για να ξερω?".Τωρα αυτο δεν ξερω αν την επηρεασε..ισωσ ηθελε λιγο χρονο παραπανω για να το σκεφτει και εγο την πιεσα και εδωσε αθτην την απαντηση....... Ποπο δυσκολευομαι τρομερα με τα ελληνικα εχο συνηθισει στα Greeklish ειδκα απο την στιγμη που αρχισα να παιζω World of warcraft περιπου 1.5 χρονος τωρα.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49733 από Vladimir στις 13 Ιουνίου 2008, 5:52μμ
![]() |
Οχι δεν με ηξερε δεν ειχαμε μιλησει ποτε και με εβλεπε καθε δευτερη μερα τον τελευταιο μηνα |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49734 από Vladimir στις 13 Ιουνίου 2008, 5:56μμ
![]() |
παρεπιπτοντος πως γινεται να πιασω κατι που ειπε ενα αλλο ατομο σε αλλο μυνημα αυτο πχ το Εγραψε(Vladimir@13Ιουνιου) κλπ κλπ κλπ |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49735 από Arpagmenos στις 13 Ιουνίου 2008, 6:07μμ
![]() |
πατάς το quote στην κάτω δεξιά γωνια και στο βγάζει...πάντως να το σταματήσεις αυτό το World of warcraft.το παίζω και εγώ αλλα δεν έχω τέτοια συμτώματα.ρε αδερφάκι μου το έχω με ο!!! ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49736 από Antre στις 13 Ιουνίου 2008, 6:09μμ
Εγώ δεν κατάλαβα που κολλάνε όλα αυτά με το αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49737 από Vladimir στις 13 Ιουνίου 2008, 6:11μμ
![]() |
Μπα τωρα ειμαι στα φορτε μου εχω γινει και full epic pve τσεκαρε αν θες Georgez lvl 70rogue realm-->anachronos guild-->crusaders requeim |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49738 από Vladimir στις 13 Ιουνίου 2008, 6:14μμ
![]() |
ναι οντως ειμαι νεος εδω και καταλαβα πως επρεπε να γραψω στο "τι να κανω?" και οχι εδω ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49740 από Arpagmenos στις 13 Ιουνίου 2008, 6:25μμ
![]() |
να γράψεις δικό σου θέμα έπρεπε ή πρέπει δηλαδή.πατας εκει που λεει:γραψε θέμα και γραφεισ οτι θες.τo θέμα"τι να κάνω?!?" μιλάει για την δίκια μου καψούρα... ![]() |
προφίλάλλα... |