Μήνυμα στις 14/6/2008 στις 20:16 @Sex
Ναι και εγω που ειμαι 15(προς 16)τα εχω δεν ειναι τπτ το εχω συζητησει και με φιλους μου κι αυτοι εχουν αλλα εχω ρωτησει και μεγαλυτερους και μου εχουν πει αυτο που ειπε και ο αρπαγμενος οτι δηλαδη εκει βγαινουν τριχες
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 18:14 @Διάφορα
ναι οντως ειμαι νεος εδω και καταλαβα πως επρεπε να γραψω στο "τι να κανω?" και οχι εδω
Πήγαινε στο θέμα: antras-gunaika
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 18:11 @Διάφορα
Μπα τωρα ειμαι στα φορτε μου εχω γινει και full epic pve τσεκαρε αν θες Georgez lvl 70rogue realm-->anachronos guild-->crusaders requeim
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 17:56 @Διάφορα
παρεπιπτοντος πως γινεται να πιασω κατι που ειπε ενα αλλο ατομο σε αλλο μυνημα αυτο πχ το Εγραψε(Vladimir@13Ιουνιου) κλπ κλπ κλπ
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 17:52 @Διάφορα
Οχι δεν με ηξερε δεν ειχαμε μιλησει ποτε και με εβλεπε καθε δευτερη μερα τον τελευταιο μηνα
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 17:51 @Διάφορα
Βασικα μεναμε τοσα χρονια στην ιδια πολη και τορα στις εκσετασεις της τριτης γυμνασιου την ειδα για προτη φορα...δεν ειχε τυχει να την προσεξω καποια αλλη φορα δεν κσερω πως...βεβαια παει σε αλλο σχολειο κοντα στο δικο μου βεβαια αλλα ο Πυργος Ηλειας ειναι μια κατα καποιον τροπο μικρη πολη δυσκολα να μην κσερεις καποιον εδω....κατα τη γνωμη μου θα συνεχισω φιλικα για λιγο ακομα καιρο οπως ειπα και πιο πριν να γνωρισουμε καλα καλα ο ενας τον αλλον....χθες αρχισαμε να μιλαμε!βασικα τωρα δεν κσερω πως να το πω αλλα σημερα που της εδειξα που ειμαι και με ειδε..αρχισε τη συζητηση με τις φιλες της...και κατα τυχη ετυχε να ακουσω οτι μια φιλη της της ειπε "μαναρι ειναι"την απαντηση που ειπα στο προηγουμενο μυνημα μου οτι μου εστειλε "κοιτα δεν εχο προβλημα να μιλαμε απλως φιλικα αλλα δεν θελω τιποτα παραπανω" αργησε να την δωσει και την εδωσε υστερα απο πιεση δικη μου οταν αφου αργουσε να απαντησει στο "μηπως τωρα που με ειδες αλλαξες γνωμη και δεν θεσ να μιλαμε?" της εστειλα "μπορεις να μου απαντησεις για να ξερω?".Τωρα αυτο δεν ξερω αν την επηρεασε..ισωσ ηθελε λιγο χρονο παραπανω για να το σκεφτει και εγο την πιεσα και εδωσε αθτην την απαντηση....... Ποπο δυσκολευομαι τρομερα με τα ελληνικα εχο συνηθισει στα Greeklish ειδκα απο την στιγμη που αρχισα να παιζω World of warcraft περιπου 1.5 χρονος τωρα.. Πήγαινε στο θέμα: antras-gunaika
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 17:05 @Διάφορα
xaxa wraia mantw...basika na pw thn alhtheia xthes brhka ton arithmo mias kopelas pou mou aresei..arxisa loipon na ths stelnw munhmata...ego hksera poia einai eno auth den me hksere..shmera loipon kathomastan sthn idia kafeteria(katholou tuxaia) ths esteila loipon munhma kai ths eipa poios eimai...oi files tis htan ki autes dipla...molis me eide poios eimai kai pws eimai arxise ta psou psou psou me tis files tis kai me koitousan sunexeia...meta arxisan na kanoun boltes sthn plateia..ego fusika den akolouthisa na mhn deikso pws thn kunhgaw kiolas..ths esteila loipon kai go munhma "twra pou me eides mhpws allakses gnwmh kai den thes na milame?"kai mou apanthse:"koita den exo prooblhma na milame aplws filika tipota parapano pros to paron" kai apantaw kai go :"de sou zhthsa kati parapanw apla na milame...pros to paron..."tora den kserw ti pragmatika thelei h ti skeftetai gia mena....arage thelei na kanei kati mazi mou kai apla thelei na me gnwrisei ligaki h thelei mono na parameinoume filoi???
Μήνυμα στις 13/6/2008 στις 16:43 @Sex
Ego eimai 15 xronon kai ton exo kapou sta 14-15cm...Oute kan to petsaki den mou exei bgei akoma
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος |