Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Και τωρα τι?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51093 από PrigkipiSsa στις 15 Δεκεμβρίου 2008, 8:26μμ

PrigkipiSsa

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2008
εννοεις να μεινω με αυτον που εχω και να μην αλλαξω για κανενα?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51094 από sintele στις 15 Δεκεμβρίου 2008, 9:24μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
καλά πες εσύ άλλαξες..αν αυτή η αλλαγή δεν του αρέσει?πως μπορεί να ξέρει(αυτός αλλα k εσύ η ίδια)ότι όταν εσύ γίνεις κάτι..που δen είσαι τότε πως θα είσαι αρκετά καλή για t μετρα t?..tlp τι η πω,,to μέλλον 8a δείξει,εμείς απλά πρέπει na ελπίζουμε για t καλύτερο
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51106 από PrigkipiSsa στις 16 Δεκεμβρίου 2008, 2:56μμ

PrigkipiSsa

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2008
ΕΙμαι και πολυ του να σ πω την αληθεια κορη σιντελε
Τεσπα...Μακαρι να ερθει και θα δοκιμασω στην αρχη.Αν τα καταφερω και μου αρεσει ή μαλλον συμβιβαστω με την αλλαγη μ θα μεινω,αλλιως παμε για αλλα..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51122 από sintele στις 17 Δεκεμβρίου 2008, 9:50πμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
συμβιβασμός=μετριότητα...θα ανεχθείς εσύ που αγαπάς τόσο τον εαυτό s(προφανώς lol) na εxής τον εαυτό σου s μια μετριότητα που δεν θα s εκφράζει?αν αγαπάς εκείνον poli περισσότερο από τον εαυτό σου(πράγμα που δεν πρέπει n κάνi κανεις)τότε τι η πω,άλλαξε το εγώ σου μήπως και γίνετε "εμείς"
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51270 από nikolina στις 24 Δεκεμβρίου 2008, 9:38μμ

nikolina

Εικονίδιο
μέλος από: 23/12/2008
μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου.. αν τον αφησεις να σε πατησει τωρα θα το κανει παντα.δεν θα κερδισεις ποτε την εκτιμηση του,αφου ουτε εσυ η ιδια δειχνεις να μην εκτιμας τον εαυτο σου. απο προσωπικη πειρα σου λεω μην αλλαξεις για κανεναν. πιστεψε με αν ξεκινησεις μαζι του παλι δεν θα μπορεσεις να ξεκολλησες ποτε,και θα εχεις χασει και αυτον τον αγιο ανθρωπο που εχεις...!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login