Μήνυμα στις 11/2/2009 στις 03:15 @Θ. Κλημεντίνη
monaxia mu ola προτεινω να τον αφησεις πριν τον μισησεις.. να εισαι σιγουρη πως αν συνεχισεις ετσι καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο κακο σου κανει και θα τον μισησεις με ολη σου την καρδια και ειναι κριμα. κριμα με την εννοια οτι ειναι ενα ατομο που περασε απο τη ζωη σου,κρατα τα καλα που ζησατε και τις ωραιες αναμνησεις και προχωρα... ξερω οτι θα ειναι δυσκολο στην αρχη,αλλα....ουδης αναντικαταστατος!
Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω
Μήνυμα στις 16/1/2009 στις 02:43 @Sex
ψυχραιμια παιδια.. δεν υπαρχει κανονας για το τι αρεσει στις γυναικες,η καθεμια με τις ορεξεις της.marmo δεν ειναι τιποτα εσεβεια στο σεξ ΚΥΡΙΩΣ απο το αγορι σου.. δεν υπαρχει θεμα ασεβειας αλλα του τι σου αρεσει κ τι οχι..αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας και πανω στην πραξη.το σεξ ειναι για να το απολαμβανουμε οχι για να ποναμε ή να συμβιβαζομαστε με κατ που αρεσει μονο στον αλλον αλλα ουτε για να δουμε αν μας σεβεται!αυτο θα το καταλαβεις σε αλλες στιγμες....
Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 4/1/2009 στις 02:06 @Sex
οχι βρε κοριτσακι μου,ποιος τα λεει αυτα τα πραγματα.. αν ειναι δυνατον η παρθενια να εξαρταται απο την αποχρωση του μαλλιου!οχι δεν υσχειει κατι τετοιο-εξακριβωμενο!!
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι αληθεια?
Μήνυμα στις 29/12/2008 στις 01:59 @Sex
για σενα μπορει να ειναι ευχαριστηση φιλε μου,τις κοπελες τις ρωτησες?ποσο μαλλον τις κοπελες που θα το κανουν για πρωτη φορα. μην ακουω βλακειες λοιπον.αν εισαι μεγαλος,ωραιο παραδειγμα δινεις.... marmo απλα κρατανε το εργαλειο στο χερι για να μη φυγουν τα υγρα και πανε τουαλετα!οσοι δεν φορανε προφυλακτικο ή απλα οσοι δεν τελειωνουν πανω στην γυναικα
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες+αποριες
Μήνυμα στις 28/12/2008 στις 19:31 @Sex
παιδια ειπα να σας διαφωτισω λιγο γιατι μαλλον ειστε μικροι και μαλλον δεν εχετε ολοκληρωσει ποτε.καταρχας...ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ακομη και τα υγρα πριν την εκσπερματωση μπορει να προκαλεσουν ανεπιθυμητες καταστασεις. το οτι καποιοι προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν τα καταφερνουν δεν σημαινει οτι θα συμβαινει σε ολους το ιδιο.καποιοι μπορει να το πετυχουν με την πρωτη! επισης μη ξεχνατε τα μεταδιδομενα νοσηματα....δεν αξιζει να χαραμισετε την υγεια σας για 4 δευτερολεπτα που χρειαζεται για να φορεσετε ενα προφυλακτικο.. οσο για την απορια σας,οσοι φορανε προφυλακτικο τελειωνουν μεσα σε αυτο!οσοι δεν φορανε ή τελειωνουν πανω στη γυναικα ή το κρατανε και πανε και τα ριχνουν στην τουαλετα...! ελπιζω να βοηθησα....
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες+αποριες
Μήνυμα στις 25/12/2008 στις 02:31 @Διάφορα
εμεις οι ελληνες καλα θα κανουμε να σκεφτουμε μονο ποσοι συμπατριωτες εχουν παει μεταναστες σε αλλες χωρες για μια καλυτερη τυχη.και τι λεμε συνηθως γιάυτους?''κριμα οι καημενοι που ξεσπιτωθηκαν,ας τους συμπαρασταθουμε'' κτλ. οι αλλοι μεαναστες δηλαδη το χαιρονται?ελεος.. στη γερμανια-οπου βρισκονται οι περισσοτροι ελληνες μεταναστες -μας εχουν για παντελως αξεστους-το λιγοτερο,και κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι καλυτεροι. και οσο για αυτο που λενε,οτι οι μεταναστες μας περνουν τις δουλειες,ειναι απλα μπουρδες. απλα οι ελληνες δεν καταδεχομαστε να δουλεψουμε οπου να'ναι και οτι να'ναι,οποτε καλα κανουν οι ανθρωποι και εξαφαλιζουν την επιβιωση τους με δουλειες για τις οποιες εμεις απαξιουμε...
Πήγαινε στο θέμα: ρατσισμος
Μήνυμα στις 25/12/2008 στις 02:12 @Διάφορα
ελεος βρε παιδια.. υπαρχει καποιος που να μπορει να ζησει και τα δυο για να μας απαντησει?!?! μου θυμιζει το ''το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο?'' αναπαντητα ερωτηματα φιλε.... Πήγαινε στο θέμα: Ti isxiei apo ta 2??
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 21:43 @Θ. Κλημεντίνη
οταν λες 'εραστης'?εισαι παντρεμενη..?
Πήγαινε στο θέμα: xorisa alla.....
Μήνυμα στις 24/12/2008 στις 21:38 @Θ. Κλημεντίνη
μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου.. αν τον αφησεις να σε πατησει τωρα θα το κανει παντα.δεν θα κερδισεις ποτε την εκτιμηση του,αφου ουτε εσυ η ιδια δειχνεις να μην εκτιμας τον εαυτο σου. απο προσωπικη πειρα σου λεω μην αλλαξεις για κανεναν. πιστεψε με αν ξεκινησεις μαζι του παλι δεν θα μπορεσεις να ξεκολλησες ποτε,και θα εχεις χασει και αυτον τον αγιο ανθρωπο που εχεις...!
Πήγαινε στο θέμα: Και τωρα τι?
Μήνυμα στις 23/12/2008 στις 23:54 @Sex
κοιτα,κι εγω κοριτσι ειμαι και δεν μπορω να σου πω και πολλα αλλα αν η κοπελα σου ξερει οτι ειναι η πρωτη σου φορα πισεψε με δεν θα σε παρεξηγησει..........
Πήγαινε στο θέμα: Ο junior με πρόδωσε |