μαλλον ειμαι bi
Μήνυμα #131061 από marios17 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 5:16μμ
μέλος από: 8/11/2014 μηνύματα: 13 0 |
γεια σας και παλι μελη του ftou. Λιπων εγω καταρχας οπως ειπα ειμαι 15 χρονων, εχω κανειπροσπαθιες για σχεση με κοριτσι αλλα εφαγα χιλοπυτα αυτο δεν με πειραξε καθολου.οταν ομως τον μαρτιο του 2013 γνωρησα ενα αγορι απο την πρωτη στιγμη εσθανθηκα κατι και με τον καιρο δεν το καταλαβα αλλα δεθηκα μαζι του πρωτη φορα εβγαζα τοσες φωτογραφιες με ενα ατομο περναγα καλα μαζι του...να πω πως το παιδι ειναι 100% στρειτ το εχω τσεκαρει.το παιδι αυτο οποτε βγαιναμε τον κοιταγα συνεχεια τον θεωρουσα πολυ πιο ομορφο απο μενα μπορει και να τον ζηλευα αλλα τον κοιταγα σχεδον συνεχεια αλλα διακριτικα...το καλοκαιρι που τελειωσαμε σαν φιλοι μου στιχεισαι πολυ, πονεσα πολυ μεσα μου εκλεγα καθημαρινα οχι μονο γιαυτο αλλα και επιδι τα χαλασα και με εναν αλλο φιλο αλλα πιο πολυ τεναχοριομουν για το παιδι που απο την αρχη μου αρεσαι...οτι φωτογραφιες εχουμε βγαλει και βιντεο τα εχω ακομα ......το θεμα ειναι οτι αυτο το ειπα σε εναν δικο μου ανθρωπο και μου ειπε οτι μαλλον αυτο το παιδι το ειχα ερωτευτει αυτο εδειχναν τα σημαδια απο την αρχη κατι εσθανθηκα αλλα δεν το καταλαβα......το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν ειμαι γκει δεν νομιζω επιδι μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με ενα κοριτσι να κανουθμε πολλα πραγματα και επισεις μαρεσουν πολλες κοπελες οπως η σκαρλετ γιοχανσον, η αθηνα οικονομακου της βλεπω και λεω ειναι γυναικαρες δεν ξερω τι να πω...επισεις οταν βλεπω και δδυο αγορια να ειναι τρυφερα μεταξυ τους ή και ζευγαρι κανονικο να βλεπω να ειναι επισης τρυφερο μαρεσει πολυ..δηλαδη μαρεσει να βλεπω αγορια να φιλιουνται, να αγκαλιαζονται και να υπαρχει αγαπη και μαρεσει το ιδιο και σε κανονικο ζευγαρι (αγορι-κοριτσι) συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα θελω βοηθεια τι μπορει να ειμαι τελικα???????βοηθεια!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |