Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

δεν με θελει πια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122027 από rozy42 στις 24 Ιουλίου 2013, 11:23μμ

rozy42

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2013
( είμαι 15 )πριν ένα μήνα περίπου τα εφτιαξα με ένα αγόρι που είναι και πολύ πέφτουλας μου έλεγε πως μαζί μου δεν είναι κάτι περαστικό και τελικά τα φτιάξαμε . έγιναν πολλές φάσεις και πήγε να μου βάλει δάχτυλο αλλά εγώ τραβηχτικά γιατί δεν ήθελα να μου βάλει δάχτυλο και ένιωσα λίγο σαν να με πιέσε γιατί μετά με ρωτούσε μέχρι που έχω προχωρήσει και όλα τα σχετικά. νόμιζα πως με αυτό τον ξενέρωσε λίγο και την επομένη μέρα δεν ήθελε να βρεθούμε χωρις να ξερω τον λογο και χωρίσαμε επιδη δεν μιλούσαμε και εγώ στεναχωρήθηκα γιατί μου είπε πως με ήθελε πολύ και πολλά αλλα. η κολλητή μου πήγε και τον ρώτησε τη έπαθε και αυτός της είπε πως είναι κάτι προσωπικό του και δεν θέλει να το πει.άρχισαν να γινοντε πόλη καλοί φίλοι και να λένε τα πάντα. αυτός της την έπεφτε και αυτή άρχισε να της αρέσει λίγο αυτός. σταμάτησαν να κάνουν παρέα αυτοί οι δύο και μετά αφού είχα πόλη καιρό να βρεθουμε με την κολλητή μου αυτή μου έλεγε όλα αυτά που συνέβησαν και εγώ ζήλεψα λίγο επιδη ήταν η τελευτεα μου σχέση και με ενδιέφερε από πριν λιγάκι όμως η κολλητή μου μου είπε πως αυτός θέλει να μιλάμε και να ειμαστε φιλοι .εγώ τον θέλω αλλά αυτός όχι τι να κάνω ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122040 από rozy42 στις 25 Ιουλίου 2013, 5:27μμ

rozy42

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2013
κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login