Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Τα γουρούνια που δαιμονίστηκαν και έπεσαν στη θάλασσα. Σε περιοχή χωρίς θάλασσα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ψωναρες? Δειτε εδω!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85700 από YoAnth στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 11:44πμ

YoAnth

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2011
Παιδια τελος παντον μποριτε να μου πειτε , πως να συμπεριφερθεις σε μια ψωναρα , γενικος ξερω γω εδω δεν τις μιλας και εκνευριζετε τρελααα, τι θα προτινατε και γενικος πως εκεινες ενεργουνε και πως μπορο να εχω μια σχεση χορις ξερω γω βλακιεςςς... Και σημερα γενικος ειδα πολυ επιθετικοτιτα οταν μιλουσαμε στο κινιτο δλδ τι να πωωω γιατι κανουνε ετσι τελος παντων τι προτινετε???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85710 από JoWilson στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 1:14μμ

JoWilson

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2011
Έγραψε:(YoAnth@12 Σεπτεμβρίου 2011)
Παιδια τελος παντον μποριτε να μου πειτε , πως να συμπεριφερθεις σε μια ψωναρα , γενικος ξερω γω εδω δεν τις μιλας και εκνευριζετε τρελααα, τι θα προτινατε και γενικος πως εκεινες ενεργουνε και πως μπορο να εχω μια σχεση χορις ξερω γω βλακιεςςς... Και σημερα γενικος ειδα πολυ επιθετικοτιτα οταν μιλουσαμε στο κινιτο δλδ τι να πωωω γιατι κανουνε ετσι τελος παντων τι προτινετε???

Η ψωνάρα πρέπει να σε θαυμάζει αλλιώς θα είναι ξινή σαν το λεμόνι.

Πρέπει να είσαι ανωτερως του σε λεφτά (ή να δείχνεις έτσι) και γενικά να εχεις γνώσεις χωρις όμως να φανείς ανταγωνιστικος και πολύξερος ! Προσοχή μην τον γλείψεις θα φανείς καημένος!

Ο ξινός θέλει μια αγαπες μια φτυσιμο.

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login