Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

επιπτωσεις εντονης σεξουαλικης ζωης?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66194 από Paradisios στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 10:26μμ

Paradisios

μέλος από: 13/9/2010
Το τελευταιο διαστημα ειχα εντονη σεξουαλικη ζωη (ειτε με την κοπελα μου ειτε μονος μου) και μιλαμε για καθε μερα (τουλαχιστον επι εδω και 2 μιση μηνες)!
Ομως εχω παρατηρησει (και απο παλαιοτερες παρομοιες περιοδους) πως οταν εχω εντονη σεξουαλικη ζωη με ποιανει κατα περιοδους δυσκιλιοτητα και καμια φορα πονος στους ορχεις...
την πρωτη φορα ειχα παει σε ουρολογο (πριν 3 χρονια και του αναφερα ΜΟΝΟ τους πονους στους ορχεις) και μου ειπε ξεκουραση απο το "κρεβατι" για μια βδομαδα.. το εκανα και ολα οκ ομως αφου σινεχισα παλι τα ιδια (κυριως με την δυσκιολοτητα).. και θελω να ρωτησω.. ειναι καποιο προβλημα υγειας? το οτι εχω δυσκιλιοτητα σε περιοδους εντονης σεξουαλικης ζωης ειναι φυσιολογικο η τρεχει κατι αλλο? (οταν δεν εχω εντονη σεξουαλικη ζωη δεν εχω κανενα προβλημα τετοιο!)
και κατι που ξεχασα.. περα απο τι δυσκιλιοτητα νιωθω καμια φορα και εντονη κοπωση (για μικρο διαστημα)
ειναι καποιο προβλημα υγειας η ειναι φυσιολογικο επειδη ο οργανισμος εξαντλιται?
να σημειωσω οτι κανω εξετασεις αιματος σχεδον καθε μηνα και δεν φαινεται τιποτα παραξενο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66195 από Paradisios στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 10:27μμ

Paradisios

μέλος από: 13/9/2010
ειναι κατι σοβαρο???
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #66198 από ilektra στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 10:45μμ

ilektra

Εικονίδιο
μέλος από: 12/9/2010

Αποδεκτή απάντηση

κοιτα το θεμα της κοποσης ειναι λογικο..τωρα για τα αλλα πραγματικα νομιζω οτι πρεπει να τα πεις ολα στον γιατρο σου:))
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login