Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 13:30 @Sex
Φίλε ένα σου λέω, βερμούδα και πάλι βερμούδα, λίγο πιο πάνω απο το γόνατο και θα είσαι souper... πραγματικά όσοι φοράνε speedo ή κολλητό μποξεράκι στην πλειοψηφία τους φαίνονται χάλια, το έχω συζητήσει πολλές φορές αυτο το θέμα με τις φίλες μου και πάντα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι ένας άντρας με speedo ή κολλητό μποξεράκι είναι τραγικό θέαμα... είναι κρίμα να είσαι ψηλός και γυμνασμένος και να βάλεις ένα μαγιό με το οποίο θα φαίνεσαι γελοίος...
Πήγαινε στο θέμα: αντρες μαγιο
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 19:49 @Θ. Κλημεντίνη
dirty_mind μάλλον έχεις δίκιο, αυτά που είπες είναι πολύ λογικά, δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω, μια ακόμα εμπειρία. με βοήθησες πάρα πολὐ... σε ευχαριστώ πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση εξ αποστάσεως
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 18:19 @Θ. Κλημεντίνη
πρέπει οπωσδήποτε να πας σε έναν καλο δερματολόγο, μια φίλη μου ειχε τρομέρο προβλημα ακμης, μιλάμε για πολλα σπυρακια... ο δερματολόγος της όμως της έδωσε κατι κρέμες και χάπια, νομίζω βιταμινη α, και καθάρισε σε 5 μήνες τελείως όμως... παει 1 χρόνος που σταμάτησε την αγωγή και δεν έχει βγάλει ουτε ένα σπυράκι...
Πήγαινε στο θέμα: σπιρακια
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 18:11 @Κλάψιμο
πολύ καλά έκανες και τον χώρισες με τέτοια συμπεριφορά... πως είναι δυνατόν να σε ενδιαφέρει ακόμα???πρέπει να προχωρήσεις, το οφείλεις στον εαυτό σου, σου αξίζει κατι καλύτερο, θα βρεις καποιον πολύ καλύτερο:! άλλωστε σκέψου και αυτό μπορει αμα σε δει να προχώρας να ξαναβρεί το ενδιαφέρον του για σενα, να σε δει αλλιως, αμα σε δει με κάποιον άλλο θα ζηλέψει και θα σε ξαναδιεκδικησει σιγουρα, αν και κατα τη γνώμη μου ο τύπος είναι τελειωμενη υπόθεση...
Πήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι??
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 18:00 @Κλάψιμο
κοίτα απο την στιγμή που σου έρχεται η περίοδος παίνεις μεχρι και 10 πόντους το πολύ... αν και εδώ που τα λέμε σε όλους αρέσουν οι ψηλές.. ειμαι 17 χρονών και είμαι 1.70 και απο οτι φαινεται εκει θα μείνω, θα ήθελα όμως σαν τρελή να πάρω 4-5 πόντους ακόμα... εσυ θα ξεπεράσεις σίγουρα το 1.70 και θα εχεις το ιδανικό ύψος οπότε άδικα αγχώνεσαι...
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κι αλλο??
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 17:44 @Θ. Κλημεντίνη
εσύ μια χαρά τα λες, απλά και εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρη οτί θέλω να χωρίσω... Anyway, ευχαριστώ για τη βοήθεια...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση εξ αποστάσεως
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 17:27 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν φίλε καλώς η κακώς, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κληρονομικότητα, από εκεί και πέρα όλα τα άλλα διατροφές, μπάσκετ, μονόζυγα θα βοηθήσουν ελάχιστα έως καθόλου... εγώ σου προτείνω να χαλαρώσεις και να μη το σκέφτεσαι.. άλλωστε είσαι ακομη σε κάποια ηλικία που μπορείς να πάρεις μερικους πόντους... είμαι 1.70 και ο πρώην μου ήταν 1.74 και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το ύψος του και δεν ειχε ούτε και αυτός, είχαμε βέβαια άλλα προβλήματα αλλα αυτό είναι άλλο θέμα... χαλάρωσε λοιπόν και μην έχεις κανένα κόμπλεξ με το ύψος σου...
Πήγαινε στο θέμα: Ύψος-Συμβουλές
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
συγγνώμη αλλά ο τῦπος είναι τελειωμένος, σε κοιτάει έντονα μεσ στην τάξη σε παίρνει απο απόκρυψη, δεν είναι επαγγελματίας καταρχάς, δεν σκέφτεται τη δουλειά του και σε εκθέτει μπροστά στους συμμαθητές του, καλύτερα να τον ξεχάσεις῎..
Πήγαινε στο θέμα: Δύσκολοι Έρωτες(Καθηγητής-Μαθήτρια)
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας! τους τελευταίους 7 μήνες, έχω μια σχέση που πηγαίνει πάρα πολύ καλά, δυστυχώς όμως το αγόρι μου πέρασε στην Πάτρα και θα πάει και εγώ θα μείνω εδώ, στην Αθήνα. μόλις μου το είπε η πρώτη μου σκέψη ήταν να χωρίσουμε, αυτός όμως δεν ήθελε μου είπε ότι μ αγαπάει και ότι θα έρχεται κάθε σαββατοκύριακο να με βλέπει και έτσι συνεχίσαμε γιατί για να είμαι ειλικρινής και εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε... όμως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο και ότι το καλύτερο θα ήταν να χωρίσουμε... σε ένα μήνα φεύγει και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω, τι να του πω, είμαι πολύ μπερδεμένη... θέλω τη βοήθειά σας...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση εξ αποστάσεως |