Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Εξακριβωμένα παρθένος μετά τον τοκετό. Με πιστοποιητικό γιατρού.
Παρασκευή, 2 Μαΐου

σπιρακια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106931 από giorgos13 στις 09 Αυγούστου 2012, 5:38μμ

giorgos13

Εικονίδιο
μέλος από: 7/2/2012
παιδια εχω σπασει πολλα σπιρακια και εχω σημαδια στο κουτελο μου
τι να κανω??
φαινονται πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106935 από Noir Désir στις 09 Αυγούστου 2012, 5:55μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Πρώτα απ'όλα σταμάτα να τα σπάς και να τα πειράζεις γενικότερα, γιατί όταν βγαίνει το πύον μολύνει και τη γύρω περιοχή και βγάζεις περισσότερα. Πήγαινε σε δερματολόγο για να σου γράψει κάποιο σαπούνι καθαρισμόυ ανάλογα με το δέρμα και την ακμή σου, και κάποια κρέμα ανάπλασης του δέρματος. Αν έχεις καλό φαρμακοποιό μπορείς να πας να σου συστήσει κάτι αυτός, αλλά φυσικά είναι καλύτερο να πας σε γιατρό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106983 από Geiaaaa στις 10 Αυγούστου 2012, 12:32μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Ειχα το ιδιο προβλημα και πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε ενα σαπουνι που το εβαζα καθε βραδυ ,,και μια κρεμα που την εβαζα για ενα μηνα ......σ λεω καθαρησε εντελως το προσωπο !!!!.....αρα πηγαινε σε δερματολογο.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107372 από whatever στις 16 Αυγούστου 2012, 6:19μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
πρέπει οπωσδήποτε να πας σε έναν καλο δερματολόγο, μια φίλη μου ειχε τρομέρο προβλημα ακμης, μιλάμε για πολλα σπυρακια... ο δερματολόγος της όμως της έδωσε κατι κρέμες και χάπια, νομίζω βιταμινη α, και καθάρισε σε 5 μήνες τελείως όμως... παει 1 χρόνος που σταμάτησε την αγωγή και δεν έχει βγάλει ουτε ένα σπυράκι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ