Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 17:41 @Sex
Εμενα δεν με ξενερωνη τοσο το ευκολη αλλα το απελπισμενη.Εγω αμα μου το παιζει πολυ αδιαφοροι δεν θα ασχοληθω θελω να βλεπω οτι με κοιταζει οτι μου χαμογελαει.Με ξενερωνουν απιστευτα οταν μιλαω και αρχιζουν και λενε την λεξη τεριαζουμε ,μου αρεσει και εμενα η γυμναστικη,ειμε χαμηλων τονον κ.ο.κ για να διξει οτι εχουμε κοινα ενω στην ουσια τα λεει για να μου το διξει οτι με εγκρινη.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα κοριτσια που το διχνουν οτι με γουσταρουν αλλα οταν τις πλησιαζο υποδιονται το αντιθετο.Προσπαθουν να αποδιξουνΓενικα με ελκυουν οι αντιθετοι χαρακτηρες.Με λιγα λογια δεν ξερω ποσοι συμφωνουν ποσοι διαφωνουν μου αρεσει η κοπελα να το διχνει οτι με γουσταρει να με κανει να νιωθω σηγουρος και οταν την πλησιαζω να ππροσπαθει να διξει το αντιθετο και ετσι κολαω ....Οι περρισοτερες ομως απλα κοιταν τους μιλας και το θελουν να γινει πρωτα φιλικα γνωριμιες και τετια...
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο καιρό
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 17:28 @Διάφορα
Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω.θα σου ελγα απλα να παψεις να εισε αλλα θα μου πεις ευκολο να το λες.Εισε μεγαλο παιδι και νομιζω μπορεις να της ζητησεις να συναντηθητε καπου να πιοιτε ενα καφε να γνωριστητε να δεις και αν οντος σου αρεσει.Γιατι μερικες βαζουν photo με τα ετσι τους με πετοντας λιγο βυξακι που και που αλλα απο κοντα ειναι αλλοι ανθρωποι. Μια friend μου απο school ενω ειναι μπαζο την λες στο msn βαζει photo οταν ειναι βαμενη οταν ειναι καπου εξω και ολλες οι ατελειες καλυβονται.Αν δεν μπορεις απλα να την ξεχασης κανονισε συναντηση να την δεις πες της απλα να την κερασεις ενα καφε και να τα πιετε λιγο. Αν δεν σου βγει μην της ανοικτης απλα δες την αν οντος ειναι αυτο που περιμενες. 50-50 θα πεσεις εξω. Πήγαινε στο θέμα: ερωτασ
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 12:34 @Κλάψιμο
Σωστο........Τη παρτη μας και να περναμε καλα.Και αμα γνωρισουμε στην ζωη μας πραγματικους φιλους πιστεψτεμε θα το καταλαβουμε απο πραξεις και οχι απο το χρονο η το ποσο καλα περναμε μαζι.Στις δυσκολες στιγμες φενονται. Πήγαινε στο θέμα: δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 01:58 @Sex
Βουλιμια ενοειτε η παχυσαρκια δεν ειναι ταση.Κατασταση ειναι...
Πήγαινε στο θέμα: Πολυκυστικες ωοθηκες & παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 00:22 @Κλάψιμο
Μου συνεβει και εμενα.Και τωρα απλα κανω παρεα ανικει στα 5 ατομα που ειπα. Πήγαινε στο θέμα: δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 00:12 @Sex
Ακομα περιμενω να το δωσεις οχι γιατι δεν σε πιστευω απλα μου κανει μεγαλη εντυπωσει γιατι το εχω διαβασει σε δυο διαφορετικα webs... αυτο.Επισης εχω ακουσει οτι οι αθλητες μπασκετ,ποδοσφαιρου κτλ δεν το κανουν (sex)3-4 μερες πριν ουτε αυνανιζονται πριν τον αγωνα για να μην χασουν τεστοστερωνη οπου τους χρειαζεται για τις επιδωσεις τους στον αγωνα.Σοβαρα δεν στο λεω για να διχθω οτι και καλα δεν εχω κανει λαθος απλα ενας απο τους δυο μας εχει διαβασει λαθος και απλα θελω να σηγουρευτω και να μαθω ποια ειναι η αληθεια γιατι δεν ξερω αν το εχεται καταλαβει αλλα γενικα τετια θεματα με ενδιαφερουν παραπολυ. Θελω να τονισω ξανα οτι δεν σου επιτιθομαι και οτι οντος μπορει αν εχεις δικιο.Μια απλη διασταυρωση αποψεων για να καταλληξουμε καπου. ![]() Πήγαινε στο θέμα: 1 φορα την ημερα
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 00:04 @Διάφορα
Λοιπον ποσο χρονων εισε?Εγω θα σου προτεινα μην καθεσε και σκας για κοπελες μεσο ιντερνετ.Αν ομως θελεις να την κανεις να μην σε μισει να κανεις την πλακα σου γενικα παιξτω οτι εισε προβληματισμενος νεος ,μπερδεμενος περασε της ενα στιλακι στο γραψιμο οτι εχω τοσο στο μυαλο μου δεν θα σκασω κιολας και μετα αρχηζουν οι απανωτες ερψτησεις και τετια αλλα δεν αξιζει αν εισε μικρος να ασχοληθεις και να το παρεις σοβαρα απλα μιλα και κανε την πλακα σου. Πήγαινε στο θέμα: ερωτασ
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 23:57 @Ftou.gr admin
Δηλαδι το vlamadi που σε ξερει(υποθετω οτι σε ξερει) για να ειναι moderator ξερει κατι και το ειπε αυτο?Λολ...χαχαχα Με την φραση (Εκείνοι που με ξέρουν, ξέρουν και τι εννοώ) δημηουργησες τρομακτικες σκεψεις σε καποιον που το εχει διαβασει.Μιλαμε μπορει και να αρχησαν να σκευτονται οτι εισε serial killer οπως εγω. Πες μου οτι πευτω εξω ετσι?..... ΚΑΛΟ....!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο WEBMASTER ΕΙΝΑΙ ΜΛΚ
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 21:54 @Sex
Ρε φιλε μπορεις να μου στειλεις link που το λεει αυτο γιατι δεν βρησκω τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: 1 φορα την ημερα
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 20:20 @Sex
Whatever παντος δεν εχω πει πουθενα οτι ο αυνανισμος σταματαει την αναπτυξη η δεν βγαζεις τριχιες οσο για το αλλο με την τεστοστερονη θα ξανακοιταξω....
Πήγαινε στο θέμα: 1 φορα την ημερα |