Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 23:14 @Sex
οκ φίλε ευχαριστώ πολυ... με κάλυψες απόλυτα...
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο και παρθενικός υμένας
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 23:09 @Sex
εγώ θα είχα φρικάρει τελείως αν ο φίλος μου έβλεπε τέτοια site οκ ο καθένας έχει τα φετίχ του και μπορεί πολλές φορές να διαφέρουν απο τα συνηθισμένα αλλά αυτό που φαίνεται αρρωστημένο και καθόλου φυσιολογικό... βέβαια καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σου δώσει μια λογική εξήγηση, λέμε τώρα...
Πήγαινε στο θέμα: ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 23:00 @Sex
βασικά δεν έβαλε μόνο ένα δαχτυλο γι αυτο σκέφτηκα οτίμπορει να έσπασε... όταν λεσ να έσπασε μόνο σε κάποιο σημείο του, τι εννοείς??
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 22:25 @Sex
γειά σας... λοιπόν ειμαι με κάποιον εδω και αρκετό καιρο και μου έχει βαλει δαχτυλο μερικές φορές, αλλά πρόσφατα που μου έβαλε πόνεσα αρκετά και έβγαλα και αρκετό αἰμα και όταν μου ξαναέβαλε παλι εβγαλα λίγο αίμα, όμωσ τις επόμενες φορές τίποτα, αυτο σημαίνει ότι έσπασε ο παρθενικός υμένα????
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 22:06 @Sex
α! και μην ανησυχεις, δεν θα πονέσεις καθόλου...
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μ θελει να του παρω πιπα...
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 22:04 @Sex
αστον να σου κανει κι αυτος στοματικό... άλλη εμπειρία, θα ξετρελαθείς... καντο και θα με θυμηθεις!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Το αγορι μ θελει να του παρω πιπα...
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 18:08 @Θ. Κλημεντίνη
αφου τον θες τόσο πολύ, γιατί δεν του το δείχνεις???και με την φίλη σου να μη κάνει τίποτα αργά η γρήγορα θα βρει κάποια άλλη, είναι κρίμα να τον βλέπεις με άλλη κι εσυ να υποκρίνεσαι ότι τον βλέπεις φιλικά για να μη τον χάσεις θα υποφέρεις, είναι προφανές ότι η σχέση που θες να έχεις μαζί του δεν είναι φιλική, κάνε κάτι άμα σ αρέσει πολύ, δείξτου το, και άσε τα υπονοούμενα πολλές φορές δεν βλέπουμε το προφανές και λογικό είναι εδώ που τα λέμε, τόσο καιρό κάνετε παρέα εντελώς φιλικά και μάλλον δεν έχει σκεφτεί ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας, ίσως και εσύ να έπρεπε να κάνεις κίνηση νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά... και όπως λέει και ο κολλητός μου, καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει, παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει....
Πήγαινε στο θέμα: Φιλια ή Σχεση;;;
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 11:57 @Κλάψιμο
να σου πω είσαι σίγουρη ότι θες να τον ξεπεράσεις???φαίνεσαι πολύ ερωτευμένη, μήπως να έδινες μια 2η ευκαιρία στη σχέση σας?? προφανώς ἕίναι πολύ σημαντικός για σένα για να μη μπορείς να τον ξεχάσεις, ξανασκέψου το....
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να το ξεπερασω
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 16:14 @Διάφορα
εγώ θα πρότεινα και την ξυριστική μηχανή, δεν πονάει καθόλου, δεν αφήνει σημάδια και ερεθισμούς και αν βάλεις και μια κρέμα μετά το ξύρισμα θα είσαι κομπλέ... ένας φίλος μου έτσι κάνει αποτρίχωση στο στήθος και είναι πολύ ευχαριστημένος, εντάξει μπορεί με το κερί το αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο αλλα αξίζει τον πόνο??????????????
Πήγαινε στο θέμα: Αποτρίχωση
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 13:41 @Κλάψιμο
πολύ τσούλα η πρώην φίλε μου, συγγνώμη και για την έκφραση αλλα μεσα σε 10 μέρες βρήκε άλλον?? πότε πρόλαβε?? το πιο πιθανό ειναι οτι όσο ήσασταν μαζί μάλλον δεν ενδιαφερόταν για σένα όσο εσύ για αυτήν και είχε βάλει στο μάτι τον άλλον...η κοπέλα δεν αξίζει φίλε, καλύτερα να τη ξεπεράσεις και να βρεις κάποια άλλη γιατι όπως λέει και η κολλητή μου ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις ένα χωρισμό είναι να βρείς τον επόμενο ή στην δική σου περίπτωση την επόμενη....
Πήγαινε στο θέμα: Την είδα με άλλον... |