Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 21:49 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπαθησαι να δειξεις πιο πολυ το ενδιαφερον σου με λιγοτερα λογια. Καντε κατι διαφορετικο απο τι συνιθιζατε.Κανε κατι με λιγα λογια το οποιο να την κανει να εσθανθει οτι την αγαπας κατι τρελο.Κατι δηλαδη οπου θα κανει τις φιλες τις να λενε τελικα αυτος πρεπει να σε αγαπαει πολυ.Γιατι μυριζομαι οτι θα το συζητησε με καμια φιλη και θα της υπενθυμιζει πραγματα που θα την στραβωνουν.Γιατι αν την μια μερα την ακους καλα και την αλλη την βλεπεις χαλια κατι σηγουρα θα μεσολαβησε. Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με σχέση
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 21:41 @Διάφορα
Ειναι αργα.Καλητερα βρες καπια που να κανει γερμανικα εστω μια φιλη.Να σου μαθει τα βασικα και να γραψεις ενα 11καρακι. Τωρα που το πρωτο τετραμηνο εφυγε ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κατι εκτως αν παρακαλεσεις τους υπευθυνους καθηγητες να δουν τι μπορουν να κανουν. Πήγαινε στο θέμα: Μαθημα επιλογης
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 19:17 @Κλάψιμο
Μην αλλαξεις σχολειο ρε.Κανε υπομονη.Ασε τους αλλους να νομιζουν οτι εισε.Μην κανεις κατι για να αποδιξεις το αντιθετο.Βρες μια κοπελιτσα αφιερωσου σε αυτην.Κανε παρεα με εξωσχολικους και πηγαινε σχολειο για να κτισεις το δικο σου μελλον.Αν φυγεις ειναι σαν να το βαζεις στα ποδια!Και στο κατω κατω να το βαλεις στα ποδια απο τι? Απο ανωριμα παιδια που και gay να ησουν θα οφιλαν να σε σεβαστουν? Για τριτη φορα γραψτους και κανε την ζωη σου με ατομα της επιλογη σου. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι μπερδεμενος!Βοηθεια!
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 19:12 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 19:09 @Διάφορα
Eυχελαιο!!!Δεν ερχεσαι μαζι μου να κανουμε κανα ευχελαιο?Εγω για την δικη μου περιπτωση και εσυ για την δικη σου.Να μοιραστουμε και τα εξοδα γιατι ειμαστε εν περιοδο οικονομικης κρησεως!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: ματιάζω/γκαντεμιάζω...?τι στο καλο?
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 13:35 @Sex
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι το κανουν γιατι θελουν να συγκρινουν το μεγεθος να δουν τη "κατηγορια" ειναι καθαρα απο ανασφαλια.Εγω μονο ετσι θα το εξηγουσα.Τωρα να ειναι gay ειναι τραβηγμενο.Λιγοτερο ντροπη θα ηταν να το ελεγε στα ισα απο το να το παει με τετοιο τροπο. Πήγαινε στο θέμα: ομαδικο παιξιμο πεων
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 13:31 @Sex
Κοιτα το πνιξιμο συμβαινει δεν νομιζω οτι μπορεις να το αποφυγεις. Και αυτη η περιεργη μυρωδια ισως να μην ειναι τιποτα αλλο περα απο την μυρωδια του αγοριου σου.Αφου λες οτι πλενεται δυο φορες την μερα λογικα θα πλενεται καλα τι διαολο.Οπως και να εχει νομιζω οτι μονη σου μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα του τι θα κανεις και το πως θα το κανεις για να σου ερχονται ολλα πιο ωραια. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτιση για κοριτσια!
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 19:58 @Sex
Εγω δεν θα το εκανα.Αυτο που ουσιαστικα πρεπει να ξεπερασεις ειναι να εισε γυμνος μπροστα σε αντρες και να μην νιωθεις ντροπη.Το να την παιξεις με φιλο σου δεν λεει κατι.Εγω το βρισκω λιγο αίδιαστικο.Ισως και να σε βοηθησουν να ξεπερασεις αυτο το κολημα περι μεγεθους δεν ξερω εγω απλα ειπα την γνωμη μου.Εγω προσωπικα δεν εχω τετιο κολημα.
Πήγαινε στο θέμα: ομαδικο παιξιμο πεων
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 19:50 @Sex
Δυστυχως θα πρεπει απλα να ξεχασεις την ιδεα παιδιου με τετοιο ατομο οχι τοσο γιατι το ατομο πασχει απο τον ιο.Αλλα γιατι ειναι κριμα για το παιδακι να γεννηθει καταδικασμενο.Ισως η επιστημη που κανει στις μερες μας μεγαλα βηματα προοδου να λυσει αυτο το προβλημα στο κοντινο μελλον.
Πήγαινε στο θέμα: Απορία σχετικά με το σεξ
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 15:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κανονικα....100%.Για αυτο αμα δεν εισε σηγουρος παντα με κρανος.Πήγαινε στο θέμα: Απορία σχετικά με το σεξ |