Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 16:16 @Sex
ακουσε με μικρη γοργονα! Η πίτα έχει 3 μυστικά 1.Όσο το κάνεις να του χαϊδευεις και να του γλυφεις τα αρφρυδια, τον ερεθίζει πάρα πολύ! 2. Βάλε τον να ξαπλώσει και πήγενε απο πάνω του σε αντιθετη πλευρά απο το λούτσο του, ωστε ο πώλος σου να κοιτάει το πρόσωπο του! Έτσι θα καταφέρνεις να το παίρνεις όλο στο στομα σου! θα αληθωρήσει! (Όχι συνεχεια θα πνιγείς). Επίσης έτσι θα μπορει κι εκεινος να γλύψει το νουνακι σου! 3. Όταν σου λέει οτι χυνει θα το βάζεις μέσα βαθια, μέχρι τις αμυγδαλες! Η γεύση είναι πιο ήπια! Σχεδόν μηδενική! Σου μιλάει ο ΑΡΧΙτεκτονας του στοματικου! Πήγαινε στο θέμα: σεξ σε δημοσιο χωρο
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 15:36 @Sex
Εχεις ακουστα "Τον γέρο με το τσιμπούκι?" Εσυ κράτα μόνο το τελευταίο!!! Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω για να λέγετε φάσωμα?
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 15:33 @Sex
οκ επομενη παρακαλω!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:54 @Κλάψιμο
Χαχα γαματος! Παντως συμφωνω, απολυτως. Επιμελώς ατημέλητο μαλλί και στυλ, μην το παρακάνεις όμως. Γίνε λίγο "κακο παιδι". Θα λές στα κορίτσια πάμε για ενα καφεδακι αλλα τα μάτια σου θα λένε "πάμε να σου δείξω την συλλογή με τις πεταλούδες μου" Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα με τα κοριτσια
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:19 @Διασκέδαση
πήγενε να δεις Conan ο Βάρβαρος σε 3d θα πάθεις πλάκα
Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
Εξηγησε μας πόσο χρονων είσαι, και ποιό ειναι το μπάτζετ σου! Για να σε βοηθησουμε! Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω για να μην φαινομαι σπασηκλας;
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:05 @Κλάψιμο
θα πάρεις ένα κομμάτι ξύλο θα το δέσεις με μαύρη κλωστή η κορδέλα και θα λες "Τα μυαλά σου γυροφέρνω και θα κάνω αυτο που θέλω, (και θα πεις τα ονοματα των γονιών σου)" ! Θα το βάλεις κάτω απο το χαλάκι του σπιτιου να το περάσουν οι γονείς σου. Πιάνει μου το χε δείξει η γιαγιά μου, και είναι θαυματουργό!!! Κι όσο για τους υπόλοιπους εδω μέσα πιστευω πως αν δεν ζήσει τώρα όπως θελει πότε θα το κάνει!?! Στα 60? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τους γονεις..
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 14:01 @Κλάψιμο
Τι να τους κάνεις βρε αγορι μου μόνος τους κοιλιακούς? Θα εχεις πλαδαρο χερι? και κοιλιακούς πέτρα! Ξεκίνα γυμναστηριο, πάρε και καμμια πρωτεινη και κανενα λιποδιαλύτη και θα γίνεις καλύτερος απο το φίλο σου! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να έχω τους κοιλιακούς του φίλου μου
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 13:50 @Sex
μην διανοηθείς να βάλεις οδοντόκρεμα! Καίει το δερμα! Μην το πειράξεις σχεδον όλοι εχουμε βγαλει κάποια στιγμη. Κράτα την περιοχη καθαρη.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο πέος!
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 11:07 @Sex
Θα ήθελα απο τις κοπέλες της παρεας μας να μας πούν τι προτιμούν να φοράει ο άντρας μέσα απο τα ρούχα του??? 1)Σλιπάκι? 2)Μποξεράκι εφαρμοστό? 3)Μποξεράκι φαρδύ? 4)Στρίγκ? 5)Τίποτα! Γνωμη μπορούν να φέρουν κι αγοράκια! Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα! |