Πρόβλημα στο πέος!
Μήνυμα #84955 από Johnaras στις 31 Αυγούστου 2011, 11:24μμ
![]() |
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας πω το προβλημα μου! Ειμαι 17 χρονων και τον τελευταιο καιρο εχουν εμφανιστει στο πεος μου σε μικρο βαθμο αυτα τα penile papules! Υπαρχει τροπος να τα προστατευσω να μην μεγαλωσουν αλλο? Εκανα κατι κακο και βγηκαν? Ευχαριστω πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #84993 από Johnaras στις 01 Σεπτεμβρίου 2011, 2:50μμ
![]() |
Μια απαντηση αν μπορειτε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #85042 από thanos4ever στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 12:14πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηλοιπον ξερω τα παντα...δεν εκανες τιποτα εσυ η αιτια ειναι αγνωστη επισης πολυ ανθρωποι ειτε βαζουν οδοντοκρεμα η κανουν ουροθεραπια ακομα dont worryπολλοι ανθρωποι εχουν το ιδιο προβλημα(δεν θα εχεις προβλημα με την "οικογενεια") |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85046 από tekila13 στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 1:21πμ
![]() |
Το εχω και εγω.Στην αρχη ειχα αγχωθει αλλα μετα το ξεπερασα.Μην φοβασαι δεν το προσεχουν οι γυναικες ουτε τους νοιαζει αν το δουν.Θα σου συνιστουσα να μην το πειραξεις.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ πηγαινες σε ενα γιατρο.Αυτο το πραγμα φευγει με leiser.[Μπορει να φυγει και μονο του] |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85055 από Johnaras στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 9:04πμ
![]() |
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! μου εφυγε ενα βαρος! Αλλα οχι δεν με πειραζει..δηλαδη δεν με ποναει! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85241 από JoWilson στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 1:50μμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
μην διανοηθείς να βάλεις οδοντόκρεμα! Καίει το δερμα! Μην το πειράξεις σχεδον όλοι εχουμε βγαλει κάποια στιγμη. Κράτα την περιοχη καθαρη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |