Μήνυμα στις 27/2/2011 στις 19:04 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Τον σταυρο σου και να χαλαρωσεις.Ασε να το παει μονο του και οτι γινει.Κακο δεν θα ειναι.Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω στο ραντεβου?
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 15:30 @Διάφορα
Aπλα εισε κοπελα και ειναι φυτσιολογικο οι γονεις να ανοισυχουν.Αντιθετα στα αγορια ειναι διαφορετικο το ωραριο.Εγω θυμαμαι οτι απο τριτη γυμνασιου γυρναγα οτι ωρα ηθελα το μονο κακο ηταν τα τηλεφωννα τα οποια τωρα που ειμε δευτερα εχουν περιοριστει... Αμα εχεις αγορι το οποιο τα παει καλα με του γονεις σου και τον ξερουν καλα θα ειναι ισυχοι και θα σε αφηνουν να βγαινεις οση ωρα θες λογικα. Πήγαινε στο θέμα: ωραριο εξοδων
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 12:05 @Διασκέδαση
Oχι λαθος εκανα παλι δεν ειμε σαββατο γεννημενος.Ειμε κυριακη. Και εγω ακριβως το ιδιο ευχομαι παντα... Πήγαινε στο θέμα: Φύσα/Σβήσε/Κάνε μια ευχή τώρα!
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 11:46 @Διασκέδαση
Και άν βγεί σφύρα μου.... Κάθε φορά που έχουμε γεννέθλια και σβήνουμε τα κεράκια είναι όλλα ωραία όλλα τέλεια.Πείτε μου τώρα γιά ποιό λόγο κανουμέ και μια ευχή η οποία ποτέ δεν βγαίνει?Πιστευα παντα οτι πραγματοποιουνται απο μικρος μα μεγαλωνοντας αφου ειδα και επαθα σταματησα να πιστευω.Θα ηθελα να τωρα που πλησιαζουν τα γεννεθλια μου αυτη μου η ευχη να πραγματοποιηθη και ας μη πραγματοποιηθει καμια αλλη ποτε ξανα. Αν εχετε την ορεξη και δεν σας κουρασα απαντήστε μου στα παρακάτω ερωτήματα. 1)Πως καθιερώθηκε αυτό το εθυμο.Εχει πραγματοποιηθει ποτε σε καποιων που ξερεται?Αν ναι σε μενα γιατι οχι? 2)Γιατί ενω καθε φορα ευχομαι το ιδιο πραγμα ποτε δεν συμβαινει?(Δεν ειναι κατι τρελο και ακατορθωτο εξαλλου). 3)Εσάς σας εχουν πραγματοποιηθει ποτε?(Δεν ειναι αναγκη να κανεται αναφορα σε ευχες ενα ναι η ενα οχι θελω). 4)Θεωρειται οτι ειναι απλα ενα χαζο εθυμο και τιποτα αλλο? (ναι/οχι τα κλασικα). Σας ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Φύσα/Σβήσε/Κάνε μια ευχή τώρα!
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 23:13 @Διάφορα
Εγω τους εχω πετυχει με κολυμπι και ροκανισματα.Και για μενα αυτα ειναι τα καλυτερα.Συναιπως νομιζω πως ο επιπεδος παγκος ειναι καλυτερος.
Πήγαινε στο θέμα: Πλαγιοι κοιλιακοι
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 19:39 @Ftou.gr admin
Εγινες μελος απλα για να θαψεις το site με λιγα λογια ε?Ενα μυνημα εχεις ολο και ολο αυτο τα λεει ολλα.Ακομα και αυτος να μην ειναι ο σκοπος σου μην ανησηχεις θα σου πραγματοποιηση την επυθυμια καποιος διαχειρηστης.
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία Σύνδεσης
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 15:40 @Θ. Κλημεντίνη
Σωστος αλλα εγω απλα περνω την θεση του οχι...Οσο για τις οργανωσεις δεν ξερω αν ειναι σε θεση να σε καλυψουν πληρως...Αλλα σηγουρα θα σε στηριξουν ωστε να ζεις.Προς θεου δεν ειναι καθολου ευκολο να μεγαλωνεις τετια παιδια. Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωση-ειδικη περιπτωση
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 15:37 @Θ. Κλημεντίνη
E τι να κανεις.Φαντασου να της το ελεγες αργοτερα που θα ειχε δεθει πιο πολυ μαζι σου...Καλη συναιχια με την αλλη.
Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 22:56 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι κριμα αλλα οφειλουμε μεχρι αυτο το ατομο να συνηδητοποιησει τι του γινεται και μετα αφου οριμασει να το αφησουμε να κανει τις επιλογες του.Δεν ξερω τι ειναι το σωστο παντος σηγουρα να το αποτρεψεις να ζησει δεν ειναι και οτι το καλυτερο .
Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωση-ειδικη περιπτωση
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 22:54 @Sex
Περιμενεις να σου απαντησει? Πήγαινε στο θέμα: eime mikri???? |