Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 22:33 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατι το κουραζεις.Κανε μια κινηση που να κανει μπαμ οτι τον γουσταρεις χωρις λογια.Αυτο μπορει να ειναι ενα επιμονο βλεμα ,ενα χαμογελο κατι θα βρεις εσυ.Και αφου ο μικρος τσιμπησει και καταλαβει οτι το γουσταρεις αν σε θελει θα αρχισει αμεσως να σου μιλαει και να ασχολειται μαζι σου.Θα κανει τα παντα για να ειναι διπλα σου και καπια στιγμη θα σε φιλισει. Το τελευταιο περι φιλι που ειπα ειναι τραβηγμενο μπορει να αντιδρασει αλιως πιο ηπια το παλικαρι...Εγω εχω βρεθει στη θεση του.Και μαλιστα καταφερα να τα φτειαξω με κοπελα τριτης γυμνασιου ενω ημουν πρωτη... Παρολο που θυμαμαι οτι εκανα σαν μωρο προκειμενου να ειμε μαζι της ενιωθα οτι με ηθελα και σε καπια φαση την φιλησα και ηταν δεκτικη. Να φανταστεις ηταν και σε σχεση τοτε. Τωρα σε εσενα ειναι πολυ πιο ευκολα.Τωρα που αυτος ειναι μικρος τα βλεπει πιο απλα και θα ειναι πιο εκδηλοτικος αν ανοιχτεις και εσυ περισσοτερο. Πήγαινε στο θέμα: πως να φερθω???
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 22:23 @Διάφορα
Να κανεις αυτο που σου λεει η μανα σου.Θα μου πεις αγορι εισε τι ξερεις.Δικιο εχεις αλλα οπως ειπες και εσει δεν ειναι δουλεια να παιρνεις συναιχια χαπια.Να πας στο γυναικολογο να βγαλεις ακρη κανοντας περα τις ντροπες ,στο κατω κατω δεν κανεις κατι κακο οι περισσοτερες γυναικες που αγαπαν τον ευατοτους το κανουν. Το οτι εισε παρθενα καθε αλλο απο καθολου ντροπη δεν ειναι.Δεν ξερω αλλα εχω καταλαβει οτι πολλες κοπελες στην υλικια σου ακομα και μικροτερες ντρεπονται για αυτο.Ετσι και εγω με την σειρα μου θα σου πω οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν τον θεωρουν κακο και ισα ισα μας κανει να νιωθουμε οτι εχουμε να καναουμε με μια κοπελα συγκρατημενη και την θαυμαζουμε για την αντωχη της τοσο καιρο. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω σταθερό κύκλο...
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 21:53 @Ftou.gr admin
Ειχα υποψιες οτι το kolopaido και το I Am Who I Am ειναι το ιδιο προσωπο.Επεσα εξω?
Πήγαινε στο θέμα: Το προφιλ του webmaster
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 16:37 @Διάφορα
Οχι δεν ισχυει αυτα ειναι μπουρδες που λενε περι υψους.Απλα οταν κανεις βαρει να εχεις ελαφρο λιγισμενα τα γονατα για να μην τραβματιζεις και γενικοτερα να μην επιβαρινεις την σπονδιλικη σου στηλη.Και τωρα που εισε στην αρχη να χρησειμοπιοις λιγα βαρει και οχι πολλα για κανα τετραμηνο και στην πορια ανεβασαι.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 16:32 @Διάφορα
Εγω σου λεω κανε οπου γουσταρεις το θεμα ειναι να μην σε πιασουν.Εγω προσωπικα δεν κανω αλλα φιλοι μου που κανουν κανουν συνιθως σε σχολεια και παλια κτηρια και σε μια αλανα οπου συχναζουμε.Να τα κανεις καπου ψηλα και αργα την νυχτα για να μην σε βλεπουν...και για να μην ειναι ευκολο να τα σβησουν μετα.Στο σχολειο που πηγαινω ακομα υπαρχει το γκραφιτι του μεγαλου μου αδερφου να καμαρωνει στον πρωτο οροφο του σχολειου.Που να ανεβενουν να το σβηνουν.Παρολο που βαφτικαν ο τοιχοι εκει που το εκανε δεν το πειραξαν.
Πήγαινε στο θέμα: graffiti
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αφου οπως λες πολλες σου μιλανε συναιχησε να εισε οπως εισε....Αφου σου μιλανε...Μηπως εσυ δεν εισε δεκτικος πολυ?
Πήγαινε στο θέμα: πως να φερθω
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 00:34 @Sex
Μαρεσει πολυ η milfou Lisa Ann.Με τραβαν οι μεγαλυτερες τι να κανουμε. Πήγαινε στο θέμα: η καλυτερη πορνοσταρ
Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 00:27 @Sex
Φιλε asap οι bodybuilders εχουν μικρο πεος διοτι περνουν αναβολικα και οχι επιδη κανουν πολυ γυμναστικη.Δεν ξερω αν οφειλεται στα αναβολικα το μικρο πεος αλλα ξερω οτι τα αρχιδια σου συρικνονονται οταν κανεις χρηση.Η γυμναστικη που λες σαφος και δεν μεγαλωνει το πεος αλλα μπορει να σου δωσει κανα δυο ποντους παραπανω αν εχεις κοιλιτσα η πιο γενικα παραπανο κιλα γιατι οταν φευγουν αυτα αποκαλιβεται και περισσοτερο μερος του εργαλειου σου. Πήγαινε στο θέμα: επιμυκυνση πεους
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 22:39 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Oπως λεω παντα το τρεξιμο και το ποδηλατο ειναι η καλυτερη ασκηση....Εξησου καλα ειναι και τα βαθια καθισματα.Μπορεις να ενισχυσεις τηνα σκησει προσθετοντας βαρη αλλα να μην προσθεσεις πολλα.Κανα 10 κιλα καλα ειναι.Σε περιπτωση που δεν καταλαβες χρειαζεσαι μια μπαρα δεκα κιλων να την βαλεις πανω απο τους ομους και με αργες κινησεις να ανεβωκατεβαινεις εχωντας παντα την μεσει τεντωμενη χωρις να στριβει και λιγιζοντας τα γονατα ετσι ωστε τα ποδια να ειναι σε ορθη γωνια.Οι πατουσες σου να ειναι 15 εκατοστα απο το ανοιγμα των ομων.Κανε κανα 4 επαναλυψεις των 15 την ημερα αργα αργα.Εγω το κανω χωρις βαρος για να μην επιβαρυνω την μεση αν εισε κατω των εικοσηδυο κανε το ιδιο(χωρις βαρει). Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική Πισινού
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 21:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ριχτης τα και ας γινει οτι γινει.Νομιζω θα καταλαβει.Τωρα θα διξει απο την απαντηση.Πήγαινε στο θέμα: Την καψουρα μου μεσα!!!! |