Μήνυμα στις 8/11/2011 στις 00:30 @Sex
Nα στο θέσω αλλιώς θα προτιμούσες να μην τελειώσεις καθόλου?Και να νομίζει η κοπέλα πως φταίει αυτή η ακόμα χειρότερα να δημιουργήσεις κόμπλεξ σε εσένα τον ίδιο?Ότι και να γίνει είναι πρώτη φορά και όπως και να το κάνουμε δεν θα είσαι και ηφαίστειο στο κρεβάτι και είναι λογικό να τελειώσεις γρήγορα.Αυτά δικαιολογούνται και συμβαίνουν και στους έμπυρους πόσο μάλλον σε εσένα που τώρα ξεκινάς.Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος και καλύτερος μην σε ανησυχεί αυτό.Εσύ προσπάθησε να φερθείς στην κοπέλα όσο καλύτερα μπορείς και αυτή θα το εκτιμήσει να είσαι σίγουρος. Τώρα για το άλλο προβληματάκι.Φίμωση από την στιγμή που το πετσάκι κατεβαίνει δεν έχεις ίσως να είναι απλά ευαίσθητη η περιοχή και με τον καιρό φτιάχνει.Και το γεγονός ότι επιστρέφει μόνο του ίσως φταίει το ότι δεν είσαι σε πλήρη στύση η το πετσάκι είναι λίγο πιο μεγάλο από το κανονικό αλλά όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 7/11/2011 στις 21:31 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εξαρτατε τι τρως και ποσο συχνα τα πλενεις (τουλαχιστον πρωι βραδυ ειναι το σωστο).Δεν φτανει μονο γενικα να τα πλενεις οποτε νιωθεις οτι μυριζουν ασχημα.Θελει τακτικο πλυσιμο για να μην μυριζει.Βεβαια αν εχει φαει κατι εντονο (πχ τζατζικι,κρεμιδι,σκορδο η οτι αλλο μπορει να ειναι κτλ) δεν αποφευγεται και καλο θα ειναι να αποφευγεις να τρως αυτες τις τροφες που προκαλουν δυσοσμια οταν θελεις να κρατας την ανασα σου καθαρη.Επισης ξερω πως το listering ο διοσμος και ο μαντανος ειναι αποτελεσματικα εναντι αυτου του προβληματος και δρουν αμεσα.Πήγαινε στο θέμα: μυρουδια στοματος
Μήνυμα στις 7/11/2011 στις 18:43 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Όχι δεν αληθεύει τουλάχιστον όχι από όσο ξέρω.Απλά συνήθως όταν δίνουνε οι άνθρωποι φιλιά προσέχουν περισσότερο την στοματική τους υγειινη και ίσως για αυτό να φένονται καλύτερα και ποιο λευκα.Αν και το σωστο ειναι να τα προσεχουν συναιχια ανεξαρτητα αν δινουν φιλακια η οχι....Πήγαινε στο θέμα: Άσπρισμα δοντιών με φιλί!
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 18:58 @Διασκέδαση
Ζήτα υποβρύχιο αλλά καλύτερα πιες το μαζί με κάποιον άλλο διότι είναι πολύ βαρύ και ύπουλο.Φτάνει ένα για να ζαλιστείς πολύ για αυτό πιες το σιγά σιγά.Όσο για την βότκα γενικά είναι ένα κλασικό ποτό ευχάριστο αλλά δεν το λες και από τα βαριά(τουλάχιστον κατά την γνώμη μου)που την προτιμώ οταν διαλέγω να πίνω.
Πήγαινε στο θέμα: ποτα!
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 08:01 @Flame
Μπορεί να θέλει να αλλάξει τζάμια και έψαχνε την κατάλληλη αφορμή για να μην πληρώσει.Σκηνοθετιμένο το κόλπο.Στους καιρούς που ζούμε θα αρχίσει να παρατηρέίται πιο συχνα σε διάφορες μορφές. Ελα μορέ η απλά θα ήθελε να σας μιλήσει για να σας εξηγήσει ότι αυτο ήταν λάθος η απλά θα βαριόταν και δεν θα είχε τι να κάνει.Διαφορετίκα θα σπάσατε όντος κάτι (όχι απαρέτιτα τσάμι).Αλλα εαν δεν ασχοληθείς ξανα το πρόβλημα έχει λυθεί.Διοτι που θα σας ξανα βρεί? Πήγαινε στο θέμα: έγινε μεγάλη φασαρία με έναν 40χρονο...
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 07:53 @Sex
Aν σου έλεγα ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αυνανιστει σκέυτοντας άσχημα άτομα θα ένιωθες καλύτερα(αν και είμαι εμφανίσιμος)?Αλλά δεν το είχα συζητήσει ποτέ διότι λέω θα είναι κάποιο βίτσιο που έτυχε να έχω.Αλλα σε καμια περίπτωση πρόβλημα.Ωραία απορία ευχαριστώ που την μυράστικες.Διαφωνώ και εγώ με την άποψη να πας σε ψυχολόγο.
Πήγαινε στο θέμα: Διαστροφες?!
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 08:38 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Τα αφήνεις να μακρύνουν μέχρι ένα σημείο 3-4 μήνες.Πας στο κομμωτήριο τα περιπίεισε στα φέρνει ας πούμε όλλα σε μια ευθία η σου κάνει τις "βάσεις" για το στιλ που θές να έχουν όταν είναι μακρία.Η πολύ απλά όπως είπες σταματάς να πηγαίνεις περιμένεις σερί κανα 7-9 μήνες και πάς τότε να τα φτειάξεις.Εγώ τώρα είμε στο στάδιο που έχουν περάσει 4 μήνες και τα έχω περιποιθεί σε κομοτήριο και έχω μπροστά μου τώρα άλους 3 μήνες περίπου για να φτάσουν εκεί που θέλω.Λίγο πριν τους ωμούς.Πήγαινε στο θέμα: μακρια μαλλια
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 22:44 @Μηχανήματα
Και πως δεν το έχετε πουλήσει?Δεν μου πέφτει λόγος αλλά θα το θεωρούσα πολύ έξυπνο αν είχα τέτοιο ταλέντο να φτιάχνω site (γενικά δεν απευθύνομε συγκεκριμένα στο ftou) και όταν να φτάνουν σε ένα επιτυχημένο σημείο να το πουλάω.Γιατί δεν θα είναι πρόβλημα να φτιάξω άλλο ένα πολύ καλύτερο για την πάρτη μου. Ένταξη μπορεί το συγκεκριμένο να έχει συναισθηματική αξία γιατί από τι έχω καταλάβει έχει πέσει πολύ δουλειά πάνω του και το περισσότερο μέρος (ο κώδικας αν δεν κάνω λάθος) είναι φτιαγμένος από σένα σύμφωνα πάντα με όσα έχω καταλάβει από αυτά που έχετε πει στο παρελθόν.Βέβαια τώρα θα μου πείτε και που ξέρεις ότι δεν το έχω κάνει.Τότε εγώ πάω πάσο.Αλλιώς εάν δεν το έχετε κάνει τις σας εμπόδισε/ζει και δεν το κάνετε?Χίλια συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση είναι απλή περιέργεια εάν θέλετε το ξεπερνάτε και δεν απαντάτε. Πήγαινε στο θέμα: Δημιουργία Φόρουμ
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 16:44 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Υes!Tα πρώτα μοντέλα xbox360 που κυλοφόρησαν (τα άσπρα) δεν έχουν.Τα πρόσφατα άσπρα και όλα τα μαύρα έχουν.Πήγαινε στο θέμα: κονσολες xbox 360 hdmi
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 11:50 @Μηχανήματα
Ενα αδειο dvd και ενα προγραμμα αντιγραφης όπως το nero.Η βάζεις το ps2 game και το καιςς η κατεβάζεις iso απο τορεντ και το καις επίσης.
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια για PS2 |