Πρωτη φορα
Σελ. 1
Μήνυμα #88661 από Χωριςνικ στις 07 Νοεμβρίου 2011, 11:54μμ
μέλος από: 7/11/2011 μηνύματα: 9 0 |
Λοιπον,υπαρχει μια κοπελα με την οποια παει να γινει,αλλα θα ειναι η πρωτη μου φορα...φοβαμαι οτι θε τελιωσω γρηγορα...τι να κανω για να το αποφυγω αυτο???επισης,δωστε καμια συμβουλη για την πραξη...ευχαριστω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88662 από Χωριςνικ στις 08 Νοεμβρίου 2011, 12:15πμ
επισης,για να εχω φυμωση θα πρεπει να μην φενεται καθολου το κεφαλακι?ας πουμε εγω σε στυση το φτανω τερμα δηλαδη φενεται το κεφαλακι κανονικα και ακομα πιο πολυ αλλα ψιλοποναει και αν το αφησω ξαναφτανει στο σημειο οπου αρχιζει το κεφαλακι απο μονο του... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88663 από Doctoras στις 08 Νοεμβρίου 2011, 12:30πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Nα στο θέσω αλλιώς θα προτιμούσες να μην τελειώσεις καθόλου?Και να νομίζει η κοπέλα πως φταίει αυτή η ακόμα χειρότερα να δημιουργήσεις κόμπλεξ σε εσένα τον ίδιο?Ότι και να γίνει είναι πρώτη φορά και όπως και να το κάνουμε δεν θα είσαι και ηφαίστειο στο κρεβάτι και είναι λογικό να τελειώσεις γρήγορα.Αυτά δικαιολογούνται και συμβαίνουν και στους έμπυρους πόσο μάλλον σε εσένα που τώρα ξεκινάς.Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος και καλύτερος μην σε ανησυχεί αυτό.Εσύ προσπάθησε να φερθείς στην κοπέλα όσο καλύτερα μπορείς και αυτή θα το εκτιμήσει να είσαι σίγουρος. Τώρα για το άλλο προβληματάκι.Φίμωση από την στιγμή που το πετσάκι κατεβαίνει δεν έχεις ίσως να είναι απλά ευαίσθητη η περιοχή και με τον καιρό φτιάχνει.Και το γεγονός ότι επιστρέφει μόνο του ίσως φταίει το ότι δεν είσαι σε πλήρη στύση η το πετσάκι είναι λίγο πιο μεγάλο από το κανονικό αλλά όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88664 από Χωριςνικ στις 08 Νοεμβρίου 2011, 12:32πμ
βασικα σε αυτην την κοπελα εχει βγει η φημη της "τανας" αν με καταλαβαινεις...δεν ξερω κιολας αν αξιζει να παω με αυτην στην πρωτη μου φορα...της φερθω δεν της φερθω καλα το ιδιο και το αυτο θα ειναι για αυτη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88665 από aswtos στις 08 Νοεμβρίου 2011, 12:36πμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
δεν νομιζω πως εχεις προβλημα φιμωσης τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο που να χρειαζεσαι καποια επεμβαση. τωρα οσον αφορα την πρωτη σου φορα προσπαθησε να απαλλαγεις απο το αγχος και να ζησεις την στιγμη σαν φυσικη συνεχεια ολων των αλλων που λογικα θα εχουν προηγηθει ως εκεινη τη στιγμη. να ξερεις πως ακομη και εμπειρη αντρες την πρωτη φορα που το κανουν με μια καινουργια σχεση δεν αποδιδουν το καλυτερο δυνατο γιατι δεν εχει μαθει ο ενας ακριβως το σωμα του αλλου. να μην εισαι βιαστικος και να μην νιωθεις σαν να εξεταζεσαι. το να τελειωσεις σχετικα συντομα ειναι λογικο τις πρωτες φορες. ακομη και αυτο να συμβει μην απογοητευεσαι. αν εχετε διαθεση μπορείτε να συνεχισετε και σε δευτερο γυρω. επισης μπορει απο το αγχος να μην μπορεις να εχεις στυση. προσπαθησε να ηρεμησεις, απεφυγε δικαιολογιες του στυλ "δεν μου εχει ξανατυχει αυτο..." και προσπαθησε μαζι με την κοπελα να διορθωσετε την κατασταση. τελος μην ξεχασεις να χρησιμοποιησεις προφυλακτικο και επειδη ειναι η πρωτη σου φορα θα σου προτεινα να κανεις μια δοκιμη μονος σου ωστε να δεις πως τοποθετειται για να μην ψαχνεσαι εκεινη τη στιγμη. καλη σου επιτυχια και ηρεμα! ολα θα πανε καλα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88667 από Doctoras στις 08 Νοεμβρίου 2011, 8:25πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Άμα το θες πήγαινέ ρε συ μην ακούς τι λένε.Εσύ νιώθεις ότι θα περάσεις καλά?Τότε πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη.Η 'έννοια πρώτη φορά για τους άντρες είναι υποκειμενική αν με καταλαβαίνεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88700 από Χωριςνικ στις 08 Νοεμβρίου 2011, 4:27μμ
επισης κατι ακομα...οταν λετε δεν παιζει ρολο το μεγεθος του πεους αλλα πως το χρησιμοποιεις τι εννοειτε?δηλαδη θελει ιδιαιτερη τεχνικη???Δεν εχω προβλημα με το μεγεθος,αλλα καλο θα ειναι να το ξερω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88717 από Χωριςνικ στις 08 Νοεμβρίου 2011, 8:04μμ
πηγα να κανω δοκιμη για το προφυλακτικο και δεν μπορεσα να το βαλω...-_- το εβαζα μεχρι το κεφαλακι και απο κει και επειτα δεν μπορουσα να το ρολλαρω προς τα κατω...βοηθειαααααααααααα... :ΡΡ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88788 από anna27mile στις 09 Νοεμβρίου 2011, 6:30μμ
μέλος από: 9/11/2011 μηνύματα: 8 0 |
Βρε μπας κ δεν το έβαλες σωστά ή είναι μικρό για το πεος σου. Το προφυλακτικό πρέπει να είναι γνωστής εταιρείας και να είναι το κλασσικό δηλαδή χωρίς ραβδώσεις... αυτά τα δοκιμαζετε αργότερα.. και διάβασε καλύτερα τις οδηγίες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |