Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 14:59 @Διασκέδαση
Η μερα που γεννηθηκα σε τουτο εδω τον κοσμο σε τετια εποχη σε τετιες συνθηκες.
Πήγαινε στο θέμα: Γκαντεμια
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 14:57 @Θ. Κλημεντίνη
Θα ντραπηκε επιδη ηταν σε ταβερνα.Εσυ εξηγησε της οτι ηταν απλα ενα παιχνιδι και πες της τι μπορεις να κανεις για να επανορθωσεις γιατι πραγματικα δεν θες να ειστε τσακωμενη επιδη την συμπαθεις.Αν εχει εστω και λιγο ιχνος εβεστησιας θα σε συνχωρεσει και θα αρχισεται να μιλατε (εφοσον εσυ θα παραμινεις ενεργιτικος) και μετα θα δεις τι νιωθει για σενα. (Πυθανον η κοπελα δεν ηθελε να σου απαντησει μπροστα σε τοσο κοσμο γιατι καταλαβαι οτι οτι ειπες για να σπασεις πλακα με τους φιλους σου γιατι μην ξεχνας το θαρρος η αληθεια ειναι απλα ενα παιχνιδι πως μπορει να παρεις καποιος σοβαρα ενα παιχνιδι και μαλιστα μπροστα σε τοσο κοσμο με φιλες φιλους κτλ)Την εφερες σε δυσκολη θεση και ξερεις οτι οι περισσοτερες κοπελες ειναι μιμου απτου οποτε κατανοησει και θεωρω οτι ειναι σωστο να κανεις αυτα που σου ειπα πιο πανω.(Περιμενε για καλο και για κακο και μια γυναικεια συμβουλη).
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 14:49 @Διασκέδαση
Εγω σημερα (19/4/2011)ειδα το εξης ακυρο.Ειμε και καλα σε μια ερημο σε εναν ναο με πολυ υψομετρο ψυλοκαταστραμενο με καποιον που μισουσα για καποιο λογο που δεν θυμαμαι.Και μαλλον κατω γινοταν πολαιμος με τον κανταφη.Ξαφνικα διψουσα ακομα ημουν στην κορυφη του ναου και επσαχνα για νερο.Επινα απο σταγονες απο βρομονερα κτλ.Αρχιζω και πηδαο κατι σκαλες 3-4 μετρων και φτανω κατω.Μετα βρισκομε να κραταω ενα μαχερι (το μπλε το μαχερι απο το prince of persia)παρολο που δεν εχω παιξει τα τελευτεα 3 χρονια αυτο το game και λεω καιρος να πολαιμησω και εγω (καμενο τελειως).Ξαφνικα βρισκομαι στο σπιτι μου μεσημερι να τρωμε και να βλεπουμε τον πολαιμο απο την τηλεοραση.Εγω ψαχνω το μαχερι ροτωντας τον πατερα μου που ειναι γιατι το θελω να πολαιμησω και αυτος μου απανταει κατσε εδω ρε που να πας? Εγω τσαντηζομαι και βριζω βγαινω εξω κρατοντας ενα σακο χωρις να ξερω τι εχει μεσα και περπαταω στην γειτονια μου και καλα για να παω στην αιγυπτο.Η γειτονια μου ηταν καπως σαν βιομηχανια.Φτανω σε ενα σημειο τελος παντον και καταλαβαινω οτι δεν ξερω πως να παω εκει και ξενερωνω....Μετα ξυπνησα.(Νιωθω οτι ηταν επιροη απο τον πολαιμο των κοσμων,και ισως απο καπιες ταινιες αλλες και βιντεο games που εχω δει)παντως εχω 6-7 μηνες να παιξω παιχνιδια γενικα και δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο που συνεβει). Πήγαινε στο θέμα: θελω να μοιραστω το ονοιρο μου
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 14:31 @Sex
Σκεψουτο αλιως.Θες να κανεις κατι που να πλησιαζει στο αληθινο σωστα? Θα δωσεις 30? 40 ευρω για αυτη την μαλακια?Για πιο λογο δεν πας να δωσεις ενα εικοσαρι σε μια επαγκελματια να σου φυγει η ιδεα και να το κανεις με κατι που θα ειναι αληθινο και δεν θα πλησιαζει?Παντος ακομα και εκει το συναισθημα θα απεχει.Εγω οταν με πιανει αυτη η αναγκη και ειμε αρκετο καιρο off (καλη ωρα) βγαζω απο το κομποδεμα ενα 50αρακι και παω να γαμ...σω σε studio.Προσθεου δεν σε προτρεπω να δωσεις τοσα λεφτα για μια ιδεα αλλα θεωρω οτι το να φτασεις σε τετιο σημειο καλύτερα να πας να το χαρεις σε επαγκελματια. Α και στα αγγλικα η αντικαταβολη ειναι pay by cash. Πήγαινε στο θέμα: fleshlights
Μήνυμα στις 18/4/2011 στις 11:14 @Sex
Την ωρα που παραγκελνεις online εμφανιζεται παντα ενα πεδιο που σου λεει να γραψεις τις επιθυμητες ωρες που θες το πακετο να φτασει.Εσυ βαλε ωρες που οι γονεις σου θα λυπουν...Τωρα αν οι γονεις σου ειναι ολη μερα σπιτι ζητας να πας να το παραλλαβεις εσυ απο το ταχυδρομειο. Πήγαινε στο θέμα: fleshlights
Μήνυμα στις 18/4/2011 στις 11:12 @Sex
Η προσοπικη μου γνωμη για αυτο ειναι καθετα αρνητικη παντος.Διοτι θεωρω οτι πρεπει να εχεις καποιο προβλημα το οποιο θα σε καταδικαζει και να σε φερνει σε θεσει να μην μπορεις να πηδη...ξεις γκομενα.Πχ καποιο προβλημα ,παθολογικα μικρο πεος ψυχολογικα προβληματα κτλ.Το θεωρω οτι ειναι τελειωμενο.Παντος να ξερεις οτι κανενα αντικειμενο δεν θα σου προσφερει τα ιδια συνεσθηματα απο τη ενα ζωντανο ον.... Πήγαινε στο θέμα: fleshlights
Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 22:04 @Θ. Κλημεντίνη
Toτε αλλαξε και γινε οπως θελει αν εισε τοσο καψουρης... Παντος να θυμασαι οτι μια καψουρα ενας ερωτας μια αγαπη οτι και να ειναι αυτο φευγει με ενα αλλο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Οποτε κανε λιγο υπομονη και στηχηματιζω πως κατι θα παιξει και θα την θυμασαι και θα γελας.Θα μου πεις (γιατι εισε και ετοιμολογος ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι δεν θελω να την ξερω
Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 13:57 @Μηχανήματα
Δεν κοστιζει να γραξεις την siμ πας απλα στο αρμοδιο καταστημα και το ζητας.Μετα θα πληρωσεις ενα ποσο αν δεν το εχεις ασφαλισμενο να βγαλεις αλλη και θα ζητησεις να σου περασουν τον παλιο σου αριθμο.
Πήγαινε στο θέμα: καρτα Sim
Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 13:56 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Εχουν πυθανον συνδεθει με το κινητο τους και αυτοι.Ο αριθμος περναει και αποθηκεβεται στην βαση δεδομενων του facebook χωρις να ειναι φανερος στο profil και οταν συνδεθηκες εσυ περαστηκαν αυτοματα στο κινητο σου.Πήγαινε στο θέμα: lg optimus one-facebook-τηλέφωνα
Μήνυμα στις 17/4/2011 στις 13:51 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον.Εγω εχω τα εξης θεματα.1)Κανω πολλα ορθροφραφικα σε λεξεις οι οποιες κανουν μπαμ... πχ το γιατι μπορει σε εκθεση αθελα μου να το γραψω "γειατι" και να το βλεπω σωστο...Η τα αστερια "αστεργια" και παλι να το βλεπω σωστο. 2)Πολλες φορες κανω πραξεις στο μυαλο μου πχ 7-3 το οποιο κανει 4 και το βγαζω 5 θεωρωντας το σωστο...Δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερω αριθμιτικη απλα τρωω κολληματα με συγκεκριμενες πραξεις και με απο λιγο τρωω αναλαμπη και το καταλαβαινω. 3)Χανω πολυ ευκολα την συγκεντρωση μου σε κατι το οποιο διαβαζω διοτι διαβαζωντας κατι μου ερχονται ανεπαλληλα αλλα ασχετα θεματα τα οποια θυμαμαι και σχετιζονται με το θεμα. (Πριν στο γραψω εκανα λιστα με τις λεξεις που αναγνωρισα οτι εκανα λαθος ορθρογραφικα φυσικα τις διορθωσα...) εκθεση : εκθεσει θεωρώντας : θεορώντας κολληματα : κοληματα ολο : ολλο συνεχεια : συναιχεια ολο και κατι αλλο θα βρεις. Στο σχολειο τωρα γραφω κανονικα ΣΕ ολλα τα μαθηματα και στο τελος εξεταζομαι και προφορικα.Δεν υπολογιζονται τα ορθρογραφικα. Στην εκθεση εχω την επιλογη να μην την γραψω αν θελω και να την πω προφορικα αλλα επιλεγω παντα να την γραφω γιατι με βοηθαει περισσοτερο και στην συνεχεια την διαβαζω και προφορικα.και γραφω απο τι μου λενε πολυ ωραιες εκθεσεις χωρις τραγικα ορθρογραφικα σε σχεση με τα αλλα παιδια.Και προσπαθω οσο μπορω να τα περιοριζω. Πήγαινε στο θέμα: Δυσλεξία |