Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 18:21 @Μηχανήματα
Πήγαινε στο θέμα: Ξυριστική μηχανή
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:51 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Σε καταλαβαίνω ρε φίλε, τα'χω περάσει και εγώ αυτά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί του (αν είναι εφικτό) για αυτά που σε απασχολούν. Ελπίζω να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: Προβλημα με γονεις
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:37 @Μηχανήματα
1. Όχι δεν ξέρουμε, καθώς δεν υπάρχει οριστέα ημερομηνία 2. Καμία σχέση, θα είναι όπως την ξέρεις απλά θα'χει καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, κάτι δηλαδή σαν HD και Dolby Surround. Πήγαινε στο θέμα: Ψηφιακό σήμα
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:34 @Θ. Κλημεντίνη
Όταν κάποιος λέει σ'αγαπώ τόσο γρήγορα, σίγουρα λέει ψέματα. Το σ'αγαπώ είναι βαριά κουβέντα, διαφέρει αρκετά από το "είμαι ερωτευμένος μαζί σου". ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Ο έρωτας είναι παροδικός, ενώ η αγάπη είναι μόνιμη. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
Πήγαινε στο θέμα: Λέει εύκολα σαγαπώ
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:32 @Sex
Ο ορισμός της ανωμαλίας είναι ο εξής. Οτιδήποτε κάνεις και δεν βρίσκει αποδεκτή την άλλη πλευρά. Φερ'ειπείν αρχίζω και την βαράω γιατί είμαι σαδιστής και αυτή ουρλιάζει από τον πόνο και με εκλιπαρεί να σταματήσω, εγώ όμως επειδή αυτό με φτιάχνει συνεχίζω. Αυτό είναι μια ανωμαλία Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 19:56 @Sex
Σωστά, παρ'όλα αυτά asap τα φετίχ έχουν μια ευρύτερη έννοια αντικειμένου, που μπορεί να πάρουν πολλές διαστάσεις. Συγκεκριμένα το φετίχ μου είναι τα μεγάλα οπίσθια.
Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 01:13 @Sex
Ρίξε και καμιά αποδεκτή μάστορα! κρίση έχουμε, πως θα ζήσουμε και εμείς!
Πήγαινε στο θέμα: Ακουμπάω τη βάλανο και πονάει πολύ
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 10:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα Μήτσο, όταν την παίζεις θα αποκαλύπτεις τη βάλανο και με τον καιρό δεν θα σε πονάει. Ο πόνος προέρχεται επειδή η βάλανος έχει συνηθίσει να βρίσκεται καλυμμένη. Έτσι ήταν και μένα και τώρα δεν πονάει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: Ακουμπάω τη βάλανο και πονάει πολύ
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 10:43 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν, αν το καλοσκεφτείς το άγχος είναι ανούσιο σ'αυτή την περίπτωση. Το θέμα είναι στο μυαλό σου, καθαρά ψυχολογικό είναι, λοιπόν. Προσπάθησε να είσαι θετικός όσο γίνεται και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τώρα, όσον αφορά το πως θα τις πλησιάσεις, η παραλία είναι το καλύτερο σημείο για φλέρτ, βρες μια δικαιολογία να τις πλησιάσεις φερ'ειπείν, "Γεια σας, κορίτσια, μήπως μπορείτε να μου δώσετε το αντηλιακό σας; γιατί το δικό μου μόλις τελείωσε". Ύστερα τις ευχαριστείς και μόλις το επιστρέψεις, τις κάνεις πρόταση για κάποιο παιχνίδι, όπως beah volley, ρακέτες κλπ. και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Θυμίσου να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι όσο πιο αστείος μπορείς - στα κορίτσια αρέσουν αυτά - Ελπίζω να βοήθησα. Ρίξε και μια αποδεκτή μάστορα! Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινό καμάκι
Μήνυμα στις 14/6/2012 στις 15:02 @Sex
Λοιπόν εγώ προσωπικά προτιμώ το άτομο να ' ναι ξυρισμένο (άποψη μου). Από κει και πέρα εσύ ξέρεις, αν θες τις ξυρίζεις με μια ξυριστική μηχανή, το καλύτερο κατ'εμέ. Όσο για τη φαγούρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις after shave. Ελπίζω να σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στο σωμα |