Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 18:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Εδώ και καιρό μου αρέσει ένα κορίτσι από την γειτονιά μου(από το καλοκαίρι)αλλά από τον Σεπτέμβριο δεν μιλούσαμε άλλο αλλά όλο το καλοκαίρι ήμασταν σχεδόν κολλητοί φίλοι(γνωριζόμαστε 4 χρόνια).Εδώ και 3 εβδομάδες μιλάμε και έχουμε έρθει πάλι κοντά.Νομίζω πως της αρέσω αλλά φοβάμαι να της το πω επειδή φοβάμαι πως θα αντιδράσει.(Είμαστε 14 και οι 2) Όλες οι απαντήσεις αποδεκτές!!! Πήγαινε στο θέμα: Ανασφάλεια ή φόβος;
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 16:10 @Διασκέδαση
Εγώ είμαι 14 και μου φαίνονται οι φλέβες από την γυμναστική που κάνω στο ποδόσφαιρο(όχι πολλά βάρη)τρέξιμο μόνο και από την προπόνηση έχω γραμμή τους κοιλιακούς,η γάμπα είναι πέτρα,όπως και η πλάτη και τα πόδια και τα χέρια.Άρα καλό είναι να αρχίζεις να τρέχεις και να σηκώνεις και μερικά βάρη... Πήγαινε στο θέμα: Φλέβες
Μήνυμα στις 1/4/2012 στις 09:55 @Flame
Ναι και εγώ πιστεύω πως θα γίνει αλήθεια!Ο Πάτερ Παΐσιος αυτά που έλεγε δεν τα έλεγε έτσι για πλάκα,εγώ πιστεύω πως του τα μεταδίδει ο ίδιος ο Θεός!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΪΣΙΟΣ
Μήνυμα στις 30/3/2012 στις 13:30 @Θ. Κλημεντίνη
Asap δηλαδή όταν τα στεγνώνεις τα μαλλιά μετά το μπάνιο με το πιστολάκι τα χτενίζεις κιόλας;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να κανω το μαλλι να στεκετε
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.Φοβάμαι τον πατέρα της δηλαδή μπορεί να γίνει καμιά βλακεία.Με ξέρει 5 χρόνια. Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 21:53 @Sex
Γεια σας.Παρόλο που είμαι αγόρι θέλω να μάθω τι είναι το εμβόλιο της μήτρας και γιατί το κάνουν τα κορίτσια;; ![]() Πήγαινε στο θέμα: Εμβόλιο μήτρας.
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 16:20 @Θ. Κλημεντίνη
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα δεν μπορούσα να την πλησιάσω επειδή άρχισα να την γουστάρω και να φανταστείς το καλοκαίρι ήμασταν κολλητοί φίλοι.Τώρα για σένα δεν ξέρω μίλα της από ΦΒ άμα κομπλάρεις από κοντά.Πες της κάτι π.χ. αφού μιλούσατε παλιά πες της μια βλακεία που κάνατε ή άμα έχεις κοινούς φίλους πες τους να βγείτε όλοι μαζί και μίλα της. Αυτά από μένα. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να την πλησιάσω αλλά πώς?
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 11:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι το λέω άμα μου πει Ναι τι κάνω μετά κάθομαι και την κοιτάω χαχα(δεν τα έχω ξαναφτιάξει ποτέ με άλλη)?
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω πολύ!
Μήνυμα στις 29/3/2012 στις 11:41 @Διάφορα
Όταν λες απλός παίχτης στο ποδόσφαιρο τι εννοείς?Δεν υπάρχουν απλή παίχτες για μένα και εγώ ποδόσφαιρο παίζω(14 είμαι)πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και όταν σε βάζει ο προπονητής πρέπει να κάνεις το καλύτερο.Μην ακούς κανέναν γιατί αυτοί στο σχολείο είναι μα***ες και από ποδόσφαιρο δεν ξέρουν.Και εμένα έτσι με λέγανε στις αρχές μου έλεγαν ότι θα έπαιζα 3 λεπτά στο τέλος και τελικά αυτοί που μου το έλεγαν παίζουν 3 λεπτά ή και καθόλου και με μέσο.Όταν οι συμπαίκτες μου με κράζανε σε έναν αγώνα επειδή έκανα μερικά λάθη και ο προπονητής με έβριζε,άλλαξα ομάδα και την επόμενη εβδομάδα με αυτήν την ομάδα που πήγα παίζαμε με την παλιά μου ομάδα και τότε όταν τους είχα πατήσει στο κέντρο(θέση που παίζω)τα παιδάκια που παίζουν με μέσο το βουλώσανε και ο προπονητής με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο μαζί με τον πρόεδρο να πάω πίσω.Πήγα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην πόλη μου 'Πιερικός'.Από το ότι πίστεψα στον εαυτό μου σε 1 χρόνο θα είμαι στην ΠΑΕ Πιερικός(Νέων).Πίστεψε στον εαυτό σου και μπορείς να κάνεις τα πάντα μην ακούς κανέναν.Κάνε ότι σου αρέσει! ΥΓ:Και στο μπάσκετ μπορείς να κάνεις τα ίδια αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου! Πήγαινε στο θέμα: ποδοσφαιρο η μπασκετ? |