Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 11:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αν και εκεινη αισθανεται το ιδιο για εσενα γιατι οχι?Ειναι ομορφο να αγαπιουνται δυο ανθρωποι και αυτη η αγαπη να τους κανει να μεινουν μαζι για παντα!Μπραβο που νιωθεις ετσι και σου ευχομαι να περασεις την υπολοιπη ζωη σου διπλα στον ανθρωπο που αγαπας!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 11:46 @Θ. Κλημεντίνη
Μου αρεσει ενα αγορι που ειναι δυο χρονια μικροτερο μου.Φαινεται να ενδιαφερεται γιατι με κοιταζει κρυφα,οι φιλοι του με κοιτανε και του κανουν νοηματα οταν περναω απο κοντα τους.Εχουμε μια κοινη γνωστη και την παρακαλεσα να παει να του πει οτι ξερει μια κοπελα που της αρεσει,εμενα.Αλλα τοτε,η απαντηση του ηρθε σαν κεραυνος:Τα ειχε ξαναβρει με την πρωην του!Και τωρα σκεφτομαι:Τι ηταν ολες αυτες οι ματιες?Γιατι με εκανε να δημιουργησω ψευτικες ελπιδες?Και το χαζο ειναι πως ακομα με κοιταζει!Τι θελει πια?Εγω περιμενω μηπως χωρισει ξανα με την κοπελα του γιατι πιστευω οτι,οτι σε εκανε να φυγεις την πρωτη φορα,θα σε κανει να φυγεις και παλι!!Θελω να το πιστευω αυτο γιατι πραγματικα μου αρεσει αυτο το παιδι!Εσεις τι μου προτεινετε να κανω?Σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε!
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 11:38 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορει να του αρεσεις και να φοβαται να στο πει!Εχω και εγω μια φιλη που ειναι ερωτευμενη με καπιον που της ψηνει το ψαρι στα χειλη εδω και πολλους μηνες και την ρωταει συνεχεια αν ακομα της αρεσει ενω οταν τον ρωταει εκεινη δεν δινει ποτε ξεκαθαρη απαντηση!Πιστευω οτι ισως φοβαται για την εξολομογηση που του εκανες.Δωσε του λιγο χρονο και θα δεις!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 11:36 @Κλάψιμο
Ισως τοτε εκεινοι να παιζουν πραγματικο θεατρο για να ζηλεψεις εσυ!Δεν νομιζω να τους ενοχλει η παρουσια σου γιατι αν στα αληθεια εκεινη δεν ενδιαφεροταν πια για εσενα θα ηταν πολυ ανετη μαζι του και θα εδειχνε τον ερωτα της για εκεινον ακομα κι αν ησουν ακριβως διπλα τους!Αρα αυτο παει να πει πως θελει να την παρακαλεσεις να γυρισει πισω.Το οτι δεν νιωθεις τοση ζηλια οσο και στην αρχη μπορει να ειναι και συνηθεια,οτι τους βλεπεις καθε μερα μαζι και εχεις ξεπερασει τις ζηλειες αλλα αισθανεσαι πραγματα ακομα για εκεινη.Απο την αλλη,μπορει να ειναι ενα δειγμα αδιαφοριας απο μερους σου,οτι καθισες και ξεδιαλυνες τα συναισθηματα σου και αποφασισες πως τελικα δεν ενδιαφερεσαι για εκεινη πραγματικα.Δεν ξερω...Εσυ θα μου το πεις αυτο!
Πήγαινε στο θέμα: Την έχασα και την θέλω πίσω...
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:12 @Κλάψιμο
Γινεται και παραγινεται!Και φιλακια και αγγαλιτσες ακομα και εξωφρενικα πραγματα για να ζηλεψεις!Αλλα δεν θελω να σου δινω ψευτικες ελπιδες απο τη στιμγη που μπορει να ειναι αλλιως τα πραγματα...Της το ειπες οτι ενδιαφερεσαι? Και δεν εχει κανει καμια κινηση?
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 21:10 @Κλάψιμο
Στο γυμναστηριο ειναι λιγο βαρετα να τρεχεις γιατι στο κατω κατω τρεχεις χωρις να πηγαινεις πουθενα!Ενω εξω στη φυση ειναι πολυ ομορφα!Αντε να βρω καποιον ομως που θα θελει να τρεξει σαββατιατικα ασ πουμε!
Πήγαινε στο θέμα: Κανενα hobby γιατι δεν την παλευω? :\
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 20:51 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ της εχεις δειξει οτι ενδιαφερεσαι?Γιατι αν δεν της το εχεις δωσει να το καταλαβει μπορει να νομιζε οτι δεν σου αρεσει και να τα παρατησε...
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω αν τις αρεσω
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 20:48 @Κλάψιμο
Εχεις δικιο σε ολα!Και ξερω πολλους ανθρωπους που τελικα η σχολη που μπηκαν δεν ηταν αυτο που ηθελαν!Η καθηγητρια μου στα αγγλικα,καθοταν και διαβαζε ωρες ατελειωτες για να περασει στη νομικη(οπου περασε) και τωρα που δεν εχει παρει ακομα το πτυχιο της λεει πως θα το παρει και μετα θα ασχολειθει με τα αγγλικα,δεν θα κανει τιποτα σε αυτο το επαγγελμα γιατι δεν της αρεσει.Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο!Χανουν χρονια απο τη ζωη τους,πολυτιμα χρονια που δεν ξαναγυριζουν πισω!Για αυτο κι εγω θα κανω κατι που πραγματικα αγαπαω και οπου βγαλει!Θα ξερω εστω πως εχω ζησει το ονειρο μου! Για αυτο που μου ειπες,για τον ψυχολογο,στο σχολειο μας υπαρχει μια καθηγητρια που ειναι απο τις αγαπημενες μου,που ειναι και ψυχολογος και μας βοηθαει στα παντα!Μπορω να μιλησω μαζι της,θα ειναι καλυτερα αν απεναντι μου εχω καποιο γνωστο μου προσωπο,θα με κανει να νιωσω καλυτερα!Ισως το επιχειρησω...Ναι θα το επιχειρησω!Σε ευχαριστω για ολες τις συμβουλες που μου εδωσες,σε ευχαριστω πραγματικα! Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι για το μελλον...
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 20:39 @Κλάψιμο
Τα πραγματα ειναι οντως πολυ μπερδεμενα!Αυτο ομως που πιστευω οτι πρεπει να κανεις πρωτα ειναι να καθισεις κατω με τον εαυτο σου και να ξεκαθαρισεις τα συναισθηματα που εχεις για αυτη την κοπελα!Θυμησου διαφορες στιγμες που ησασταν μαζι και το πως ενιωθες εσυ εκεινη τη στιγμη.Αυτη εχει πολυ καλο λογο να σου το μοστραρει γιατι αφου την μια μερα σου ελεγα πως σε αγαπαει δεν μπορει την αλλη μερα να σε ξεπερασε και να βρηκε αλλον!Ακομα την ενδιαφερεις και μπορει ολο αυτο οτι και καλα ειναι με αλλον,που μπορει στο κατω κατω να μην ειναι αληθεια,να το κανει για να ζηλεψεις!Ετσι τα τσιγκλαμε εμεις τα αγορια!Κανουμε πως τους ξεπερασαμε και απο την μια μερα στην αλλη τσουπ,εμφανιζεται και καποιος αλλος δηθεν οτι τωρα εμεις σας εχουμε χεσμενους και παμε στον επομενο!Αλλα κατααθος το κανουμε για να δειτε πραγματικα τι θελετε!Γιατι οταν κατι το εχεις δεδομενο,απλα το εχεις.Οταν ομως φευγει,τρεχεις να το προλαβεις!Θελει να δει ανθα τρεξεις να την προλαβεις η οχι!Γι αυτο,πρασπαθησε να καταλαβεις τα αισθηματα σου για εκεινη!Και αυτο που ειπα πριν,οτι αν ενιωθες κατι θα το ειχες καταλαβει δεν ειναι αληθεια!Μπορει να εχουμε εναν ανθρωπο διπλα μας σε ολη μας τη ζωη και να καταλαβουμε μετα απο χρονια τι αισθανομαστε για εκεινον!
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 19:48 @Κλάψιμο
Εχεις δικιο...Αν πω ομως στους γονεις μου πως θελω να παω σε ψυχολογο...Εχω περασει απο ενα ειδος καταθλιψης,ξανα.Και τοτε ημουν πραγματικα ρακος και δεν θελω να μου ξανασυμβει γιατι το ξερω πως πρεπει να ζουμε καθε στιγμη σε αυτη τη ζωη γιατι ειναι πολυ μικρη για να την αφησουμε να φυγει μεσα απο τα χερια μας αλλα ουτε εγω δεν μπορω να καταλαβω τον εαυτο μου...Ναι και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω την ιδια ορεξη που ειχα και πιο παλια ακομα κι οταν βγαινουμε με την παρεα μου,οσα αστεια και να λεμε,οσο κι αν γελαω,νιωθω ενα κενο και οταν γυριζω σπιτι νιωθω τοσο μονη...Και ουτε τους ανθρωπους που εχω αφησει πισω μου δεν θελω να ξαναδω,οσο κι αν τους αγαπαω,απλα δεν εχω ορεξη για χαμογελα και για προσποιηση...
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι για το μελλον... |