Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που ξηλώσανε με λύσσα όλες τις Τούρκικες τουαλέτες με την τρύπα και βάλανε τη λεκάνη και το μπιντέ
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ειμαι ερωτευμενος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #93859 από lakis1 στις 26 Ιανουαρίου 2012, 10:56μμ

lakis1

banned
μέλος από: 1/5/2011
Λοιπον παιδια θα ηθελα να μοιραστω με καποιον τα συναισθηματα μου...ειμαι με μια κοπελα 3 μηνες σημερα κλεισαμε ειμαι τρελα ερωτευμενος και οι 3 μηνες περασαν σαν 3 ωρες δεν βαρεθηκα ποτε ουτε μια στιγμη την αγαπαω παρα πολυ ειμαστε 15 και ξερω βαρια λογια θα πω μα θα προσπαθησω να κανω τα παντα για να μηνουμε για χρονια μαζι και θα ηθελα μ αφτην την κοπελα να κανω οικογενεια γιατι ειναι διαφορετικη πολυ διαφορετικη τν ααγαπαωωωω τρελααα δεν αντεχω στιγμη μακρια της !! μου λυπει την σκεφτομαι καθε ωρα και λεπτο δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να την απατησω!!! ουτε δευτερολεπτο την αγαπαω παιδια τι λετε θα μπορουσαμε να ζησουμε μαζι?? θελω να μου απαντισετε ειλικρινα παιδια χωρις κοροιδιες και ειρωνειες ευχαριστω εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93926 από The Shadowhunte στις 28 Ιανουαρίου 2012, 11:52πμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
μέλος από: 22/1/2012
Αν και εκεινη αισθανεται το ιδιο για εσενα γιατι οχι?Ειναι ομορφο να αγαπιουνται δυο ανθρωποι και αυτη η αγαπη να τους κανει να μεινουν μαζι για παντα!Μπραβο που νιωθεις ετσι και σου ευχομαι να περασεις την υπολοιπη ζωη σου διπλα στον ανθρωπο που αγαπας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login