Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τα καγκουρό στην κιβωτό.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Η άλλη...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #93925 από The Shadowhunte στις 28 Ιανουαρίου 2012, 11:46πμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
μέλος από: 22/1/2012
Μου αρεσει ενα αγορι που ειναι δυο χρονια μικροτερο μου.Φαινεται να ενδιαφερεται γιατι με κοιταζει κρυφα,οι φιλοι του με κοιτανε και του κανουν νοηματα οταν περναω απο κοντα τους.Εχουμε μια κοινη γνωστη και την παρακαλεσα να παει να του πει οτι ξερει μια κοπελα που της αρεσει,εμενα.Αλλα τοτε,η απαντηση του ηρθε σαν κεραυνος:Τα ειχε ξαναβρει με την πρωην του!Και τωρα σκεφτομαι:Τι ηταν ολες αυτες οι ματιες?Γιατι με εκανε να δημιουργησω ψευτικες ελπιδες?Και το χαζο ειναι πως ακομα με κοιταζει!Τι θελει πια?Εγω περιμενω μηπως χωρισει ξανα με την κοπελα του γιατι πιστευω οτι,οτι σε εκανε να φυγεις την πρωτη φορα,θα σε κανει να φυγεις και παλι!!Θελω να το πιστευω αυτο γιατι πραγματικα μου αρεσει αυτο το παιδι!Εσεις τι μου προτεινετε να κανω?Σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93928 από kalakalatom@@to στις 28 Ιανουαρίου 2012, 12:47μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
Αυτο το παιδι θα ενδιαφεροταν για εσενα και θα ενδιαφερετε ακομα απλα μαλλον ειδε οτι δεν εγινε καμια κινηση να σε γνωρισει και στράφηκε στον παλιο του ερωτα . Η γνωμη μου ειναι να πεις σε αυτην την κοινη που εχετε να στον γνωρισει και για να τον γνωρισεις καλυτερα και να δεις πως θα σου συμπεριφερετε τοτε θα καταλαβεις καλυτερα αν σε θελει η οχι ,και εγω ειχα παθει κατι παρομιο με μια κοπελα η οποια τα εφτιαξε με εναν και συνεχιζε να με κοιταει ολοι την ωρα και απ οτι εμαθα της αρεσα στο παρελθόν . Γνωρισε τον και εσυ οσο το συντομοτερο μπορεις .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93930 από The Shadowhunte στις 28 Ιανουαρίου 2012, 1:17μμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
Μπορει να γυρισε σε εκεινη επειδη ηταν ακομα ερωτευμενος μαζι της...Αλλα ακουσα απο την κοινη γνωστη πως στην αρχη ειχε φαει κολλημα μαζι της αλλα τωρα οχι...Τοτε πως γινεται να ξαναγυριζει πισω?Και φοβαμαι παρα πολυ να τον γνωρισω και ντρεπομαι...Και σκεφτομαι οτι απο τη στιγμη που ειναι με αλλη,εγω που κολλαω?...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #93934 από kalakalatom@@to στις 28 Ιανουαρίου 2012, 1:45μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011

Αποδεκτή απάντηση

Εσυ θα τον γνωρισεις σαν φιλη και αφου σε κοιταει θα θελει και αυτος να σε γνωρισει , ολοι ντρεπονται να γνωρισουν των άνθρωπο που τους αρεσει αλλα πρεπει να το κανουν οπως και εσυ πρεπει να τον γνωρισεις αλλιώς δεν θα γινει τιποτα ιδικά τωρα που τα εχει ξαναβρεί με την πρωην του . Αν μπορεις να μαθεις για ποιο λογο τα ξαναβρικαν αυτο θα σε βοηθουσε να βγαλεις καποια συμπερασματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93937 από miriella στις 28 Ιανουαρίου 2012, 2:43μμ

miriella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2012
Ακριβώς αυτό έχω πάθει και εγώ! Το αγόρι που μου άρεσε τα είχε με μια άλλη κοπέλα και στο φροντιστήριο που είμαστε μαζί με κοιτούσε... Η μόνη διαφορά μας είναι ότι το αγόρι δεν τα ξαναβρήκε με την πρώην του...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93940 από The Shadowhunte στις 28 Ιανουαρίου 2012, 2:52μμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
Ισως να καν αυτο που ειπες...Να ρωτησω για πιο λογο τα ξαναβρηκαν.Αν ο λογος ειναι σοβαρος,εννοω πως αν μαθω πως ηταν ακομα ερωτευμενοι τοτε εγω θα κανω πισω!Εσυ,μιριελα,τι εκανες οταν σου αρεσε ενα αγορι που ηταν με αλλη?Πως το αντιμετωπισες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93948 από miriella στις 28 Ιανουαρίου 2012, 5:05μμ

miriella

Εικονίδιο
banned
Eγώ το έμαθα πολύ μετά. Τον κοιτούσα και με κοιτούσε... Έκανε σαν μα μην είχε κοπέλα όταν ήταν μαζί μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93951 από The Shadowhunte στις 28 Ιανουαρίου 2012, 5:34μμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
....Δεν ξερω τι να κανω και μου αρεσει παρα πολυ!Αυτο το αγορι ειναι η αιτια που μπορεσα να ξεχασω καποιον αλλο που με πληγωνε εδω και δυομιση χρονια...Και δεν θελω να τον χασω...Ομως ειναι δυσκολο...Εγω παω τριτη λυκειου και εκεινος πρωτη και σκεφτομαι πως θα μπορεσει να λειτουργησει αυτο,αν τελικα χωρισει με την κοπελα του και τον γνωρισω...Θα του χαλασω αδικα το χρονο του αφου σε κατι μηνες θα φυγω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93954 από miriella στις 28 Ιανουαρίου 2012, 5:59μμ

miriella

Εικονίδιο
banned
Που θα πας και θα φύγεις; Για σπουδές;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94455 από The Shadowhunte στις 08 Φεβρουαρίου 2012, 7:00μμ

The Shadowhunte

Εικονίδιο
Θα φυγω απο το σχολειο και δεν θα τον ξαναδω γιατι δεν συχναζουμε στα ιδια μερη ουτε μενουμε στην ιδια γειτονια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login