Μήνυμα στις 17/12/2010 στις 19:44 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρες! Μου αρέσει πολύ ενα παιδί απ΄το σχολείο μου & σκέφτομαι να πάω να του μιλήσω. Με το συγκεκριμένο αγορι δεν είμαστε καν γνωστοί πληροφοριακά... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς να του το πω, γιατί άμα το κάνω έτσι στην ψύχρα το πιο πιθανό είναι να τρομάξει & να φύγει τρέχοντας ο άνθρωπος. Γι' αυτό θέλω τη βοήθεια σας...
Πήγαινε στο θέμα: ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 20:49 @Μηχανήματα
...ξέρετε κανένα;
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για acapella
Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 21:08 @Θ. Κλημεντίνη
:) Του στελνω βεβαια... απλα δεν περιμενω να απαντησει εκεινη τη στιγμη
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα με κοριτσι...
Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 20:45 @Θ. Κλημεντίνη
Ε οχι και χεσμενο, μα σε ειχε χεσμενο δεν θα απαντουσε κιολας. Η κοπελα μπορει να αργει για διαφορους λογους να απαντησει, δεν ειναι θεμα αυτο. Κι εσυ μην αγχωνεσαι (οσο μπορεις). Καλο θα ηταν να περιμενεις για λιγο και μετα να πας να της μιλησεις, ειτε απο κινητο ειτε απο κοντα, να της ζητησεις να τα πειτε καπου εξω... και μετα βλεπουμε :)
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα με κοριτσι...
Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 20:26 @Διάφορα
Βασικα κι εγω αυτο εκανα στον παλιο μου φιλο, βγαιναμε σε ασχετα μερη με λιγο κοσμο επειδη του το ζητουσα εγω. Το εκανα επειδη φοβομουν τα διαφορα ματια που εβλεπαν, μηπως το ελεγε κανεις στους γονεις μου και γινοταν χαμος μετα. Κατι παρομοιο φαινεται να συμβαινει και με την κοπελα σου αν εχω καταλαβει καλα. Με συζητηση το λυσαμε το ζητημα εμεις. Δηλαδη του ειπα το προβλημα & συμβιβαστηκε. Θα ηταν πολυ καλο και για την περιπτωση σας.
Πήγαινε στο θέμα: σχέση
Μήνυμα στις 10/12/2010 στις 23:22 @Sex
στα 4 ναι.... & ορθια επισης Πήγαινε στο θέμα: Ποια η αγαπημενη σας σταση στο σεξ?
Μήνυμα στις 8/12/2010 στις 18:29 @Μηχανήματα
Βετερανε το ΑVG ειναι αχρηστο. Οντως το Avast Home Edition ειναι ολα τα λεφτα... :)
Πήγαινε στο θέμα: antivirus
Μήνυμα στις 5/12/2010 στις 20:31 @Sex
Απο οτι μας λες, δεν φαινεσαι καθολου ενοχος, ειναι προφανες οτι το κοριτσι εχει προβλημα. Ακομη κι αν την πονεσες, ηταν πολυ κουλο αυτο που εκανε. Μηπως για καποιο λογο ξενερωσε ετσι στο ξεκαρφωτο; Αλλα δεν μπορεις και να ξερεις αφου δε σου μιλαει πλεον....
Πήγαινε στο θέμα: τι εκανα λαθος;
Μήνυμα στις 26/11/2010 στις 23:48 @Διάφορα
Ευχαριστω παιδια! Δεν ξερω, απο τη μανα μου τ' ακουσα αλλα μαλλον το λεγε για να με φοβερισει...
Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι στο μετρό |