Τσα!!!
Μήνυμα #68907 από koftoraFTOU στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 1:25πμ
Καλησπερα σας! Τυχαια επεσα πανω στο site, ειδα φως και,καθ'οτι λογω κρυου δεν ξεμυτιζω απο το σπιτακι μου αποψε, ειπα να περασω να πω ενα γεια. Δε βρηκα καταλληλο τοπικ για τις συστασεις, οποτε πηρα την πρωτοβουλια να φτιαξω ενα θεμα εδω. Αν εκανα λαθος, λιθοβοληστε με :P Εχω διαβασει μονο λιγα απο ολα οσα εχουν αναρτηθει, αλλα το κεφι και η τρελα περισσευουν, οποτε θεωρω οτι θα ενταχθω γρηγορα στο κλιμα κι εγω :) Αυτα προς το παρον, καλο χειμωνα και καλα μυαλα να εχουμε! Φιλικα, ΚοφτοραΦΤΟΥ | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #68914 από Pelvic_Thrust στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 8:48πμ
![]() |
Καλως ηρθες στο ftou :) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #68917 από teArz στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 9:45πμ
![]() ![]() μηνύματα: 61 ![]() |
hola |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #68928 από Webmaster στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 6:50μμ
![]() |
Πρόσεχε γιατί η ιστορία έχει αποδείξει ότι άτομα σαν εσένα (που ανοίγουν τέτοια θέματα και έχουν αυτό το ύφος) έχουν μεν ορμή αλλά δεν έχουν διάρκεια οπότε αν και θα έπρεπε να σε λιθοβολήσω κατευθείαν, απλά σε προειδοποιώ και θα χτυπήσω με ban με την επόμενη. Και για να μην περιμένω να κάνεις τη μαλακία (που θα την κάνεις), σε προλαβαίνω και σε στέλνω να διαβάσεις εδώ: Για να μην κλαψουρίζεις -- εξήγηση. Τέλος τονίζω τον όρο anticommunity σ'αυτό το site, σε περίπτωση που ξεχάστηκες. The End. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα... |