Μήνυμα στις 8/10/2012 στις 20:19 @Θ. Κλημεντίνη
φίλε ένα σου λέω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλια... μέχρι ένα βαθμό είναι ωραίο να σε ζηλεύει ο άλλος και τονώνεται η σχέση, αλλά άμα αρχίσουν οι υπερβολές δεν αργεί ο χωρισμός... και είναι κρίμα να χωρίσετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος... τόσο καιρό είστε μαζί... το ότι η κοπέλα σου είναι κοινωνική δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν δίνει δικαιώματα δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις, πρέπει να τις έχεις εμπιστοσύνη, άσε που άμα συνεχίσεις τις ζήλιες θα την κουράσεις και τότε είναι που θα σκέφτεται να κάνει κάτι με κάποιον άλλο... πρέπει να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις και να της δείξεις εμπιστοσύνη....
Πήγαινε στο θέμα: Ζήλεια..
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 17:51 @Sex
πες της πως θα της κάνεις και εσύ στοματικό...
Πήγαινε στο θέμα: πως πειθεις μια κοπελα για πιπα;
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 15:06 @Sex
Εξαρτάται... δεν υπάρχει κάποια στάνταρ ηλικία... συνήθως απ τα 13-14, αλλά δεν είναι και απόλυτο.. εγώ άρχισα στα 16...
Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιηση γυναικων
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 20:42 @Sex
λοιπόν, απευθύνομαι κυρίως στα αγόρια του φόρουμ, είχα μια συζήτηση σήμερα με κάτι φίλες μου και δεν βγάλαμε άκρη... αν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα στο σέξ και στο στοματικό τι θα διαλέγατε???? τι απολαμβάνετε περισσότερο??
Πήγαινε στο θέμα: σεξ ή στοματικό????
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 20:19 @Κλάψιμο
αυτό που βιώνεις είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και είσαι μόλις 15 χρονών και ότι και να σου πούμε εμείς δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά... υπάρχουν ορισμένες τηλεφωνικές γραμμές χωρίς χρέωση που είναι 24ωρες και μπορούν να σου παρέχουν ορισμένες συμβουλές και μάλιστα απο ειδικούς... όπως το εθνικό κέντρο κοινωνικής αλληλεγγύης που παρέχει υπηρεσίες για οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα τηλέφωνο 197, αλλά και η γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων τηλέφωνο 116111 (αυτό νομίζω δεν είναι 24ωρο).... ελπίζω να σε βοήθησα και σύντομα να έχεις ξεπεράσει όλα τα προβλήματα σου και να έχει βγει πιο δυνατή μέσα από αυτό... και μη στεναχωριέσαι, μερικοι άνθρωποι απλά δεν αξίζουν τον κόπο...
Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 17:04 @Sex
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ούτε εγώ τρελένομαι να κάνω στοματικό και είναι φοβερά εκνευριστικό που θέλουν να τους το κάνεις χωρίς να στο κάνουν... εννοείται πως θέλω να ικανοποιήσω αυτόν που είμαι μαζί του και θα το κάνω μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι το στοματικό είναι κάτι που απολαμβάνει πάρα πολύ αλλά έχω την απαίτηση να με ικανοποιήσει και αυτός αντίστοιχα... στο σεξ δεν υπάρχει ισχυρό και ασθενές φύλο, άντρες και γυναίκες είμαστε ίσοι...
Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 13:36 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:μεγάλο ζόρι τραβάς φίλη μου... κοίτα μάνα είναι μόνο μια, αλλά η συγκεκριμένη δεν αξίζει να λέγεται μάνα ότι και να ε΄χει συμβεί θα έπρεπε να είναι δίπλα σου και να σε στηρίζει... εγώ στη θέση σου θα την είχα διαγράψει από τη ζωή μου... δεν είναι συμπεριφορά αυτή... πόσο μάλλον τώρα που έχεις και οικονομικά προβλήματα από ότι μας λες... εσύ πάντως έκανες την προσπάθειά σου, τώρα είναι στο χέρι της...Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 23:52 @Sex
δεν υπάρχει περίπτωση μα είσαι έγκυος, καμία απολύτως, οι ζαλάδες δεν είναι ΄μόνο συμπτώματα εγκυμοσύνης, υπάρχουν και άλλοι λόγοι, μάλλον είναι από το άγχος... αν συνεχιστούν πήγαινε σε κανένα γιατρό για να δεις τι συμβαίνει... πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως είσαι έγκυος, περίμενε να έρθει η περίοδός σου και άμα δεις ότι έχεις καθυστέρηση πάρε και και ένα τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο....
Πήγαινε στο θέμα: παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 23:45 @Sex
φίλε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι κόμπλεξ, οκ το μέγεθος είναι σημαντικό, αλλά μν είμαστε και υπερβολικοί... αν υπάρχει τεχνική το μέγεθος έχει μηδαμινή σημασία... άλλωστε μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιηθεί ακόμη και με ένα δαχτυλάκι, πόσο μάλλον με ένα πέος 16 εκατοστά....
Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 00:25 @Διάφορα
λοιπόν όλα αυτά που ακούς για την γυμναστική και το ύψος είναι μύθος, το ύψος έχει να κάνει με την κληρονομικότητα και την διατροφή και μόνο... η γυμναστική σε καμια περίπτωση δεν θα σταματήσει την ανάπτυξή σου, αντιθέτως θα σε ωφελήσει... μη το σκέφτεσαι, ξεκίνα γυμναστήριο...
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο και Υψος |